סקר קשה ביותר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הסקר בא בעקבות הרצח של האזרח שניסה למנוע שוד בנק בנצרת עילית.
    כואב לי עליו באמת שכואב לי - אבל לב אני כל הזמן חושבת איזה דפוק - על מה ולמה? למה לסכן את עצמך? תשכב בצד בשקט ותחכה שיגמר

הסקר שלי הוא מה אתן הייתן עושות - במקרה של שוד בנק - הייתן מנסות למנוע?
    במקרה של שוד אישית - הייתן מנסות לברוח? למנוע? להילחם?
    במקרה של מקרה שאתן רואות מהצד - פגיעה במישהו אחר בכל דרך שהיא - הייתן מתערבות?
    והשאלה הקשה ביותר - במקרה שהייתן רואות מחבל הייתן מנסות למנוע בגופכן? הייתן בורחוצ מהמקום מהר? הייתן צועקות מחבל ובורחות מהר?

אני אגיד תכלס - אני בן אדם טוב ואעשה המון למען הזולת - אבל עד החיים שלי - לא אעשה שום דבר שיסכן אותי ואת חיי - אלא אם כמובן מדובר בחיי הילדות שלי חס ושלום. אני לא אנסה להיות גיבורה על חשבון התייתמות הבנות שלי

18 תגובות
עמוד 2
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה