מיילדת פרטית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות אני פעם ראשונה כותבת כאן אבל קוראת קבועה:-)
    ומקווה שתעזרו לי להחליט...
    בלידתי הראשונה עברתי ניתוח קיסרי אחרי כמה שעות טובות של נסיון ללידה שלא התקדמה עכשיו חשבתי לקחת מיילדת פרטית כדי לא להגיע שוב לקיסרי..
    אתן חושבות שזה יכול לעזור באמת או שזה מיותר?
    ובנוסף אשמח לקבל המלצות על מיילדות בצפון אני מאזור חיפה ועדיין לא יודעת איפה ארצה ללדת בינתיים ביררתי על לניאדו בגלל שיש להם את האופציה הזאת לבחור מיילדת מתוך רשימה שלהם- מישהי מכירה מי מהמיילדות שלהן ויכולה להמליץ לי אולי כי אני ממש לא יודעת איפה להתחיל לחפש ואיך לבחור?
    אני קצת מבולבלת ואשמח לתובנות מכם המון תודה!!!!
7 תגובות
עמוד 1
  • מקפיצה:-)
  • לפי מה ששמעתי ולפי דעתי מיילדת פרטית מאוד יכול לעזור....את צריכה לברר על מילדת שנחשבת לטובה ושתעזור לך אם יהיה לך קושי מסוים אנחנו שוכחות שהמילדות הרגילות אחראיות על 2-3 חדרים ובעצם תפקידה זה רק לבוא ולהוציא את העובר...אין לה זמן תמיד ממש לבוא ולעזור ולכוון וכו'.....
    מה שכן שברור שלא הכול תלוי במיילדת שמעתי על מישהי שלקחה מיילדת פרטית מהטובות בארץ...ובסוף הלכה לניתוח...אגב היאאמרה לי שהמילדת היתה מצוינת אבל מה לעשות ויש עוד סיבות ללכת לניתוח ..צריך גם הרבה עזרה מהשמיים...
    מה שעוד טוב זה התומכות לישה הם עוזרות ממש כמו מילדת ומלוות כול הזמן ...וממש מקדמות את תהליך הלידה....
  • אני לא מכירה מילדות פרטיות ובטח שלא מאזור חיפה אני בכלל מירושלים - סורי
    בכל אופן אני חושבת שעם תהיה לצידך בזמן הלידה מילדת פרטית וזה יגרום לך ליותר ביטחון
    ותהיה יותר רגוע אז תקחי

• הי עדי
    קודם כל כדי לתת קצת תקווה, אני אחרי קיסרי ראשון ילדתי בלידה רגילה.
    אם אין בעיות מיוחדות זו לא אמורה להיות בעיה.
    לא יודעת לגבי מיילדת פרטית. אבל לפי דעתי לא יכול להזיק.
    שיהיה בהצלחה
    [

• תודה לכן! אני באמת מקווה שיעזור ושזה לא בעיה מבנית אצלי מתי אפשר לדעת אם יש לי אגן צר או לא הרופאה שלי אומרת שזה לא משהו שאפשר לדעת מראש זה נשמע קצת מוזר אני רוצה ללכת למומחה שיראה מה הסיכוי שלי אתם חושבות שהיא צודקת?
    ויש מישהי עם המלצות אולי?פליזזז..
  • אני ילדתי באסף-הרופא,יש שם שירות של מיילדת-פרטית,שמגיעה מבלי שאדע מיהי לפני-כן ולו מהסיבה שזה שירות-פרטי בבי"ח -ציבורי וכך הם עוקפים את החוק באופן-חוקי, 3,300 ש"ח השירות (וזה לא-פינוק מבחינתי), הסתדרתי חופשי בלי חבילת-לידה והכל יד 2...העיקר לשמור תקציב לזה!
    אגב- אם יולדים באוטו וכו'

• איזה כיף תודה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה