עצוב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני שנה הבאנו גורה, עד אז היו לנו 2 כלבות משי הגולדנית ודייזי שאותה מצאנו ברחוב באמצע הפצצת קטיושות.
    נהיה בית עם 3 כלבות (גדולות).
    באיזור ראש השנה, דייז התחילה לתקוף את הכלבות האחרות (את טייני הגורה המפלצתית ואת משי הגולדנית). זה נהיה בלתי נסבל וכדי שהן לא יפגעו דייזי תמיד היתה מופרדת מהשתיים האחרות.
    מאז ניסינו עם כמה מאלפים שונים להציל את המצב. ולפני שבועיים החלטנו בצער רב שאנחנו ניאלץ למסור את דייזי כי המצב בלתי נסבל, היא היתה נעולה בחדר משחקים של הילדים.
    כדי להוציא אותם לטיול יש לסגור את השתיים האחרות בחדר אחר, ורק אח"כ להוציא אותה.
    וכל הזמן להיות עם האצבע על הדופק שחס וחלילה לא לפתוח את הדלת הלא נכונה, כי בשנייה שהן רואות אחת את השנייה יש מכות רצח.
    [

7 תגובות
עמוד 1

• אויי בובה... אל תדאגי אני בטוחה שדייזי תסתדר ותתאקלם לאט לאט
    למשפחה החדשה ותהייה מאושרת...

• אני מאד מקווה שהבנות שלקחו אותה יטפלו בה טוב.
    אמרתי להן כמה וכמה פעמים שאם לא מתאים להן או אם הן לא מסתדרות שיחזירו אותה העיקר שלא יזרקו אותה.
    [

• בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • מאמי אין דבר שלא ניסתם לעשות
    לדעתי פעלתם בחוכמה ואני בטוחה שיהיה לה בית חם ואוהב

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה