דולה בראשית הדרך - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• שמי אביגיל, בת 30, אמא לאוריה המתוק וסטודנטית בקורס דולות ומדריכות הכנה ללידה במכון וינגייט.
    כחלק מההתמחות אני מלווה יולדות באזור השרון והמרכז. הליווי כולל פגישה ראשונה של היכרות, פגישה נוספת סמוכה יותר לתאריך הלידה וכמובן הלידה עצמה (בשעה טובה )
    אני גרה באבן יהודה, אז מי שמתעתדת ללדת בבתי היולדות שבאזור (לניאדו בנתניה, מאיר בכפר סבא ואפילו ת"א) מוזמנת לפנות אלי או להפנות חברות.
    בגלל שאני כרגע בהכשרה הליווי הוא בעלות סימלית של 300 ש"ח.
    איתי בקורס יש עוד 20 בנות מדהימות, אז גם אם אתן לא מהאזור תוכלו לפנות אלי ואחבר אתכן עם הדולות האחרות. בברכת לידה קלה :)

אביגיל

050-4456544
    [email protected]

אביגיל דולה
    050-4456544
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה