היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
רציתי אבל לא יצא לי ..... זה מעולה לפי דעתי..... תעשי .. אין לדעת מה קורה בימינו
אני גם התענינתי ... אך הבנתי שאומנם הרעיון נשמע טוב ושווה כל שקל אך בארץ לצערנו העניין לא ככ בפיתוח ...ומסתבר שיש מצב שאם חלילה תצטרכי את התרומה שלך עוד כמה שנים חלילההההההההההההה יש מצב שהמנה לא תספיק/ תהיה טובה וכד
בארהב העניין האבה יותר מפותח ומצליח...הלוואי אצלנו ברוב גם
מה זאת אומרת לא תספיק? אני מאמינה שהם חכמים מספיק לתת ערכה שתספיק לא? אחרת מה ההגיון?
עסק יקר נורא לצערי. ואני גם לא סובלת שבכנסי ההריון הם יושבים לך על המצפון שכאילו את אמא רעה ואגואיסטית שאת מתחשבת בצרכים הכלכליים שלך כשאת לא עושה שימור דם טבורי. פותחים עלייך כאלה עיניים
אני שמעתי שעדיין יש עם זה קצת בעיות עם השימור... לגבי השנים, לא בטוח שמשמרים את זה נכון.. בכל מקרה אני גם התעניינתי ובסוף לא עשיתי עם זה כלום. מקווה 55555 שאף אחת לא תצטרך
בכל חדר לידה אמור להיות ערכה לשימור דם טבורי, לתרומה עבור בנק הדם הטבורי הארצי. כך אמרו לנו לפחות בקורס שעשיתי עם הגדול. ואכן, בלידה הראשונה, ביקשתי מיד לאחר הלידה לתרום, והיא אכן הוציאה את הערכה לשימור אלא שאז היא אמרה שאני לא אוכל לתרום בגלל המשקל שלו/השבוע שילדתי או משהו כזה.
בכל אופן לדעתי ולפי ההיגיון שלי- אם את תורמת לבנק הארצי, חלילה חלילה חלילה, במידה וצריכים את הדגימה הזו, היא מופיעה במאגר... נכון שזה לא שמור רק לך, אבל אם היא לא באה לשימוש עדיין, גם אז אפשר להיעזר בה.
עסק מעט בעייתי בארץ! הם לא מתחייבים לכלום, לדעתי מהגמגומים שלהם ניתן להבין שהם לא יודעים לתפעל את הנושא כראוי. הם מדברים על כ 40 שנה וגם זה לא בטוח ממה שהבנתי ! ואם צריך אחרי גיל 40 ?? מה אז ?? לא יודעת אני ביררתי על זה אבל לא חושבת שאעשה את זה
נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
מוזמנות לקבל פרטים נוספים על שימור דם טבורי, כולל מידע על ארבעת החברות בארץ, על ההבדלים בין הבנק הציבורי לפרטי.. מקווה שיעזור דם טבורי
אז אחרי שהתיעצתי עם בעלי החלטנו לא לעשות הוא אומר שזה חס וחלילה כאילו להזמין את הצרות אלינו ושצריך רק אמונה בה׳ כי בסופו של דבר הכל ממנו וגם אם יהיה שימור או לא יהיה רצון ה׳ יעשה, הכל עניין של אמונה ולדעתי הוא צודק מה גם שבשימור לא מבטיחים כלום אבל שמחתי לגלות שאפשר לתרום בחדר לידה ולהזמין את מד״א, אם זה יכול לעזור לאחרים אני בעד!
אני גם התענינתי ומאוד רציתי - אבל זה היה ממש יקר לנו
יש הרבה סימני שאלה בכל הנוגע לשימור דם טבורי בארץ - תנאי השימור, משך זמן השימור ומעבר לזה במידה ולא עלינו מתגלה איזשהי בעיה ובאמת יש צורך בדם הטבורי, הכמות הנלקחת מתאימה לילד עד גיל ומשקל מסוים (עד גיל 7 או 8 נדמה לי)... בקיצור נכון להיום לדעתי זה לא שווה את הכסף... פשוט תאמיני שהכל יהיה בסדר וב"ה כך יהיה!!
בינתיים הטכנולוגיה של השימור לא מפותחת מספיק. המנה שמוציאים לאחר כל תהליכי ההקפאה מספיקה לילד בן בערך 7 אני גם חשבתי לשמור ובסופו של דבר אל שמרתי. [