שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני כבר ממש מתוסכלת אני כבר חצי שנה מנסה להיקלט להריון ולא מצליחה הווסת מגיע כמו שעון והחודש הזה אני באיחור של שלושה ימים ערכתי בדיקת הריון ביתית שיצאה שלילית ואחרי שהוסת עדיין לא הגיע עשיתי בדיקת דם להריון שיצאה גם כן שלילית מה עליי לעשות קבעתי תור לרופא נשים אבל בכל זאת מה אתן אומרות אוף אני מיואשת...
5 תגובות
עמוד 1
  • מקווה שזה זה והחודש הזה הוא שלך

• קודם כל מאמי, רק שתדעי שחצי שנה זה די מעט זמן.
    אין לך מה להיכנס לתסכול.

רק אחרי שנה+ אפשר להתחיל לבדוק את העניין - וגם זה לא תמיד (אני נכנסתי אחרי שנה וחודשיים של ניסיונות)

כל אחת והגוף שלה. יש נשים שלוקח להן זמן ויש נשים שעל החודש השני נקלטות

אז קחי הכל בעירבון מוגבל, ותהיי רגועה ונינוחה
    לחץ בד"כ מעכב - להיות רגועה ולנשום עמוק זה הכי נכון לעשות.

אגב, יש טיפים טובים שיכולים לעזור לך בניסיונות - אם תרצי אני במייל
    [email protected]
    או בפייס - shira melamed

בהצלחה

• בד"כ פונים לבירור לאחר שנה של ניסיונות.
    תשמעי ממי שניסתה למעלה משלוש וחצי שנים, בסוף זה קורה לכולנו!!!!!
    תחזיקי מעמד, תשמרי על מצב רוח טוב ושיהיה בהצלחה

• כל עוד המחזור לא הגיע אולי יש עוד סיכוי
  • בדרך כלל אומרים שזה טבעי לקחת זמן לקלט
    אפילו עד שנה
    תלכי לבדוק עושים לך אולטראסאונד בדיקת הרמונים ואם הכל תקין נותנים לך את הזמן
    []
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה