היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
זוכרות שבכיתי מכאב ומצער,כשנאלצתי בתחילת-דצמבר להעביר את נעמה לקבוצת-הבינוניים בגן (מכיוון,שנעמה היתה על זמן-שאול אצל המטפלת-המדהימה של הקטנטנים (בסה"כ הייתי אצלה בקיץ שבועיים ו- 3 חודשים מספטמבר-סוף נובמבר)...אמא של ילד ביטלה במפתיע את הרשמתו של בנה,עקב אלרגיות בספטמבר ובחרה לשים אותו בסוף בגן בתחילת-דצמבר)???
ויקי, את זוכרת זאת בודאות,כי את שאלת אותי בדאגה אחרי תק' איך הולך.. לנטלי סויסה בכיתי בכי קורע-לב בטלפון עם אלינור דיברתי על המהלך הזה...
את המשבר שלי עברתי בדצמבר ולא בספט' כשנעמה נכנסה לגן והיתה עם המטפלת-המקסימה.
בקיצור,האוירה שם היתה כמו של גן-ערייה...ככה בתחושות שלי,מלא-ילדים,מטפלות שחוקות ועייפות,מנהלת-הגן שפיטרה 2 גננות והחליטה שמעתה היא הגננת ושהיא תיקלוט רק סייעות לצידה. מיותר לציין שהיא לא-מחייכת,קשוחה..ומה לעשות לא-איכותית כגננת, מבחינת ציפיות של תכנים וגישה (וכמובן נהגה חופשי להבריז לענייניה-האישיים: בנקים וכו'). המטפלות+המנהלת היו לא-איכותיות,אבל יאללה,שיחררתי..רק מה שרציתי זה חום ואהבה מהן וגם זה לא-היה.
היתה לי נק'-אור אחת,המטפלת-הראשית,מקסימה וחייכנית,שעבדה עד 13:00+יום-חופשי.
הילדים,ברגע שהיינו מוסרים אותם לשאר-המטפלות+למנהלת היו מיד בוכים ואח"כ נרגעים.
מיותר לציין,שההורים חשים כבני-ערובה בגן,כי הם רוצים לשלוח את ילדיהם לגן-השכונתי,רוצים שילדיהם יעמיקו את קשריהם עם חבריהם מהגן גם אחה"צ. השכונה עצמה נחשבת לשכונת-שמנת,איכותית,בעלת אופי-כפרי וכמו במושב/קיבוץ מנסיוני-האישי,בדר"כ יש גן-אחד וזהו,מונופול,אין מה להתווכח עם הקיים,כי אין לו מתחרים והמנהלת עושה כרצונה.
נעמה הסתגלה נהדר מיידית חמסה והשתלבה,כי ילדים מסתגלים להכל.
היו גם בעיות בגן: ישנו מתקן-גלוי למוצצים ונעמה,כמו יתר-הילדים החלה להתמכר למוצץ. בקבוקי-השתייה היו גבוהים ולא-נגישים,כדי שהילדים לא-יראו אותם ושלא-תתלכלך הריצפה. בימים-הראשונים,הצוות ניסה לגמול לי את נעמה מחלב וסירבתי, כי זו הרי עוד מטלה בשבילן,להכין חלב. המנהלת דאגה "לעודד" אותי,שגם בנה היה סובל מעצירות-כרונית והיא היתה הולכת איתו למיון. היא דאגה לעדכן אותי,שעוד ילדה הולכת לדיקור-סיני בגלל עצירות ועוד מקבל נרותת. איזו אמא-פסיכולוגית פלצנית
28 תגובות
עמוד 1
יו! מה זה?
אני פשוט מזועזעת ממה שקראתי.
מרווה תני לי לעקל את מה שכתבת
נשמתי
ה' ישמור אותנו מאנשים רעיי לב כאלה
אני ממש מזועזעתתתתתת בתור אחת שעבדה בפעוטון אני יכולה לומר לך שהכי כואב לי הלב לראות ילד מתכנס בתוך עצמו ומשחק לבד.. תמיד שהיה ילד כזה באתי אליו ושיחקתי איתו וכמובן צירפתי עוד ילדים, ולא נתתי אף פעם לילד תחושה של לבד, להתמרמר. חרם איך אפשר????????? אני לא יודעת איך הייתי מגיבה אבל ממש שאת מספרת לי בא לי רק לבכות!!!!!!!!!!!!!! איזה אכזריות, למה התנכר לילד? מה הוא עשה?? יצור טהור שרק זקוק לחום ואהבה
בחיי שאני לא מבינה באיזה היתר המפלצת הזאת מנהלת גן ילדים
תשמעי, קרעת לי את הלב!!!!!!!!!!!!!
אוי ואבוי אורטל
איזה בת ZONA!!!!!!!!!
סליחה על הניבול אבל זה מה שהיא.!
מצטערת שנאלצתן לעבור דבר כזה את וכמובן נעמונת!
אין על אינטואיציה של אמא- נכון!!! ובמיוחד אין על האינטואציות שלך!
יש הרבה אנשים רעים בעולם... לצערי... כל פעם אני מגלה את זה שוב...
בגלל זה אני תמיד מעורבת, מתקשרת כמעט כל יום לגן שואלת ולא מתביישת לשאול לשמחתי נפלנו על גן מעולה עם גננות שעושות הכל מאהבה....
אל תרגישי רע
איזה אישה מגעילה []
איפה זה????????????????????????? לשמחתנו ילדים מסתגלים לדברים טוביעם מהר ושטכחים מהר.
אין על תחושות של אמא באמת אני מזועזעת ממש טוב שהעברת אותה משם פשוט אין לי מילים רק כעס
אכן אין על תחושות של אמא. בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
מנוולת מגעילה סתומה.... את צריכה להתלונן עליה ולדווח על הגן הזה שיבואו לעשות ביקורות זה לא הגיוני שאישה לא אנושית וגועלית תטפל בילדים ועוד תהייה מנהלת...
מאמי זה נוראי לדעת שהילד שלך היה בכזה מקום
תודה בנות
ב"ה [URL=http://www.myrainbowtext.com]
מהתיאורים של נוגה ואורטל - אם בר לא הייתה כבר בגן הייתי פוחדת לשים אותה במסגרת. אני בטוחה שמה שאתן מספרות הוא לא פחות מתופעה ולא אירוע נקודתי, אבל חשוב לי להדגיש שבר נמצאת במשפחתון מקסים ואוהב ומרגישים את זה על הגננות. לא פעם הגננת הביעה דאגה על השיעול של בר ועל הפזילה שלה והאוכל שהיא אוכלת. היא עודדה אותי לא לסמוך על קופת חולים ולקחת את בר לרופא ריאות מומחה - וטוב שהקשבתי כי בר נושמת חופשי בפעם הראשונה מאז גיל חצי שנה. כשבר לא אכלה טוב מהשיעול היא ביקשה שנשקול אותה כדי לוודא שהיא לא יורדת במשקל. רואים כמה אכפת לה באמת גם על חשבון הזמן הפרטי שלה שהיא נשארת לדבר איתי חצי שעה אחרי שהגן נגמר על המצב של בר ולתת לי עצות. הכי חשוב לקבל המלצות מאמהות שיש להן ניסיון עם הגננת המסויימת הזאת. הגן יוצא בערך 500 ש"ח יותר יקר מהתמ"ת, אבל לא העזתי להתפשר כשיש מקום שקיבלתי עליו המלצות כל כך חמות.
האמת, רק מהתיאורים שלך ניהיה לי צמרמורתתתת
[/url
ווואי תאמיני לי צריך להתלונן על הגן זה ובמיוחד על "המנהלת" עם אפשר לקרוא לה ככה שהיא נותנת יד למעשים כאלו
הדלקת לי כל מיני נורות אדומות לגבי המשפחתון של אוראלי שלי
שולחת לך
בחיי שעומדות לי דמעות בעיניים!!
איכס גועל נפש מה אישה כזו עושה במקצוע שכזה?????
איזה אינטואציות יש לך וואוו- מזל שהבחנת בזה בזמן והכי מזל זה שילדים שוכחים כלכך מהר והבת שלך מתאקלמת מהר ויפה...
טוב ,עכשיו פתחתם דף חדש אני מאחלת לך שתשכחי את הסיפור הזה ושמעתה הכל יהיה תקין ומהנה!
מרוה היקרה שלום! ממש קרעת לי את הלב וכן אין על תחושות של לב של אמא צריך מדי פעם ללכת ולעשות ביקורי פתע ולראות מה קורה שם לאחר שהדלת נסגרת........ והגננת הזו ממש מפלצת אסור לתת לה לטפל בנשמות היקרות האלה שולחת לך ולנעמה מליון ומקווה שהתקופה החדשה תהיה טובה יותר
דרך אגב אני מאוד נהנת לקרוא את התשובות של לבנות כאן ואת אשה חכמהשתדעי איך להניף אל על את הילדה מכל התקופה שעברה בהצלחה
אוווף זה כ"כ מפחיד..!!1
אני לא אומרת שכל הגנים נוראיים אבל צריך מאוד להיזהר ולהיות עם האצבע על הדופק..!!!
אני בכנות אומרת שאני לא יודעת מה לעשות כאשר אני אצטרך להכניס אותה לגן... אין לי שום כיוון של גן שאני מכירה אין לי המלצות...קשה נורא...
הי מאמוש, למרות שדיברנו אתמול, חפשתי את ההודעה שלך וקראתי אותה עכשיו. הכי חשוב שעכשיו נעמה נמצאת המסגרת טובה וחמה, אבל לגביי הגננת הקודמת - אין לי מילים. קרת לב ורעה. כמי שמכירה טוב מאוד את נעמושית, אני לא יכולה להתחיל להבין איך אפשר להייחס אליה כך? (או לכל ילד לצורך העניין)
נשיקות וחיבוקים לשתיכן
מרווה מתוקה, מצטערת כל כך שרק עכשיו אני רואה, אני כבר כמה ימים באאוט ובקושי מגיעה למחשב...
אני מנסה להגדיר במילים את מה שכעת עובר לי בלב. זעם? עצב? הלם? אולי הכל ביחד. אני קוראת שוב ושוב את מה שכתבת ובוכה. איך אפשר? איך יכולה אישה מבוגרת להשתמש בפעוטה להתנגחות בהורים שלה? להתעלל בה ככה? איך האישה הזו קמה בבוקר ולא מקיאה כשהיא מסתכלת במראה???