לחץ לחץ לחץ!!!!!!!!!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני לא יודעת מה לעשות אתמול בלילה התכופפתי על הברכיים ונחתתי מחוסר שיווי משקל על הישבן(כשניקתי את הבית איך לא.??)מיד אח"כ הלכתי להשכב ולנוח והרגשתי טוב וכן כמובן עקבתי ועוקבת אחרי התנועות והם בסדר ב"ה
    אני בשבוע 35+5 ב"ה.מה לעשות????????????אני בלחץ.......יש צורך ללכת להבדק?כי פעם רופא אמר לי שאם נופלים וזה לא ישר על הבטן אין חשש...אבל אני לא מאוד רגועה....
8 תגובות
עמוד 1
  • הלחץ לחץ לחץ שלך הרבה יותר גרוע לבייבי מהנפילה על הטוסיק

• אני גם שמעתי שאם את לא נופלת על הבטן והעובר ממשיך לזוז באופן תקין אין צורך להילחץ
    את צריכה לשמור על עצמך ולהיזהר יותר !
    נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
  • מצטרפת לקריאות ההרגעה
  • מסכימה עם הבנות, אל תלחצי, נפילה על התחת לא מסכנת את העובר במיוחד שהרגשת תנועות אחר כך, לכל מקרה תשתדלי לנוח קצת יותר ביום-יומיים הקרובים אבל באמת שהכל בסדר, הוא מרופד טוב טוב בבטן ומי השפיר בלמו את הנפילה...
  • כמו ששירן אמרה הלחץ שלך מזיק הרבה יותר, תלכי להבדק אם את לא מצליחה להרגע, ולא בגלל שקרה משהו כי קיבלת מכה באיזור לא קשור(!) אלה כי את צריכה להרגע.
    והיום נשים נרגעות מאולטרסטאונד, אז תלכי לעשות אולטרסאונד. למרות
    שזה ממש ממש לא אכפת לעובר שנפלת על הטוסיק. זה לא משפיע עליו בכלל...
    כל פעם שיורדים במדרגות מהר זה כמו נפילות קטנות, כל פעם כשקופצים...
    זה לא פוגע בו.
    בהריון מתקדם כל כמה זמן הייתי עושה קפיצות ודילוגים לראות עד כמה אני מוגבלת בתנועה...אחכ הייתי מתנשפת כמו איזה זקנה..אבל פשוט היה לי מעניין אם אני עדיין יכולה לזוז בחופשיות
  • על זה לא חשבתי לעשות קפיצות ודילוגים............אני כבר מרגישה ממש ממש כבדה ...אבל אני בכושר טוב ב"ה הולכת הרבה ועושה הרבה פעילות בבית,עם הילדים וכו' ונראה לי כלן לא השמנתי הרבה סה"כ עד לפני שבועיים השמנתי 8 קילו....מתפללת שימישיל להיות טוב כמו עד עכשיו....לידה קלה ומהירה ותינוק בריא בעז"ה.
  • לדעתי אין לך מה להילחץ במיוחד שאת מרגישה תנועות עובר
    תרגישי טוב

• את חייבת ללכת להיבדק וזה לא משנה אם נפלת על הטוסיק.
    לחברה שלי היה היפרדות שליה בגלל שהיא נפלה על הטוסיק.
    לכי להיבדק ליתר ביטחון!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה