עזרה בבקשה!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אמאל'ה מה היה לי עכשיו...!!!

שמתי את אמילי לישון שנת בוקר ב 10:30. אני מאוד מקפידה על השעות כדי שלא תגיע לעייפות יתר.

לרוב היא קצת מקטרת, אני באה אליה כמה פעמים אבל היא נרדמת אחרי 10 דקות.

הפעם היה סיוט- היא התחילה בקיטורים שמהר מאוד עברו לבכי היסטרי עם צרחות עד השמיים!! במשך שעה וחצי
6 תגובות
עמוד 1
  • וואי האמת שאני לא יודעת מה זה יכול להיות
    אולי קיבלה מכה ? מהסורגים? אולי השמיכה עלתה עליה והיא נבהלה?
    אני לא יודעת- סתם מעלה השערות...

תראי, יכול להיות שזה שיניים... אבל זה יכול להיות גם כל כאב אחר....

אולי היא נכנסה למין בכי כזה שהוא כמו "נקודת אל חזור" וזה בכי שממשיך אבל הכאב כבר עבר
    יש את זה שילד אצלנו במעון וההורים מודעים לכך שיש לו בכי כזה
    ולוקח שעה שלמה עד שהוא נרגע... הוא פשוט בוכה ובוכה ללא סיבה...ואז הוא נרדם!

• אם היה מדובר בשיניים זה היה מציק לה בלי קשר לאם היא הולכת לישון או לא..
    אמרת שהיא מצוננת אז יכול להיות שמפריע לה להיות במצב מאוזן בגלל נזלת או משהו דומה...
    תנסי לשים לה כרית מתחת למזרן איפה שהראש שלה כדי שיהיה לה קצת שיפוע כשהיא תשכב, זה יכול להקל עליה במידה ומה שמפריע לה זה נזלת...
    שתרגיש טוב הקטנטנה!!!
  • יכול מאד להיות שבגלל הצינון היה לה קשה לינשום והיא נכנסה להסטריה

• את האמת שגם אוראל לפעמים מקבל קריזה כזאת של בכי ולא נרגע
    יכול להיות שזה באמת בגלל הצינון
    שתרגיש טוב

• בננות היא מצוננת כבר שבוע והיא ישנה *** בלילה (אני לא רוצה לפתוח פה .. חמסה חמסה).

כנראה זה סתם היסטריה שכבר היא לא יכלה להירגע.
  • אם ככה יכול להיות היסטריה באמת... אם שאר הזמן היא שמחה ושלווה כרגיל אין לך מה לדאוג לדעתי..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה