תסמיני הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,
    לפני כחודשיים בדיוק עברתי הפלה בגרידה בעקבות התפתחות לא תקינה של העובר.
    אם לומר את האמת- לא לקחתי את זה יותר מידי קשה באותו הזמן כי עולם כמנהגו נוהג ואני אדם אופטימי בדר"כ אז החלטתי לקחת את זה למקום חיובי.
    מאז קיבלתי פעמיים מחזור- אחד לאחר ההפלה ואחד ממש קשה (סליחה על הבוטות) בדיוק לפני חודש (02/01)...
    בפעם הקודמת שנקלטתי גיליתי מאוד מוקדם את ההיריון בשבוע 3- תכיפות במתן שתן הדליקה לי נורה אדומה כי אני לא מרבה להיכנס לשירותים כל כך הרבה ביום.
    לפני 5 ימים ביצעתי בדיקת הריון שיצאה שלילית, לפני יומיים שוב ביצעתי בדיקה וגם היא יצאה שלילית.
    אני מאוד עצבנית בכמה ימים האחרונים ומצד שני אני עייפה ברמות שהיום תוך כדי עבודה אינטנסיבית במשרד הרגשתי שאני עוד שנייה נרדמת (וישנתי טוב בלילה)...
    אני מאוד רוצה כבר להיכנס שוב להריון!!! ככל שהזמן עובר נהיה לי יותר קשה כל עניין ההפלה...

אני מפחדת ללכת לעשות בדיקת דם לגילוי הריון מחשש ששוב אתאכזב.
    האם יכול להיות שהעייפות והעצבים שאני מרגישה הן תוצאה של הריון? ואיך זה יכול להיות שהבדיקה מראה תוצאה שלילית?

תעזרו לי!
6 תגובות
עמוד 1
  • מצטערת לשמוע על החוויות הקודמות....

• עייפות ועצבנות כאחד הן אומנם תסמין הריון
    אך לא בטוח ....
    הייתי ממליצה לך לעשות בדיקת דם על מנת להיות בטוחה
    לא תמיד בדיקת הריון ביתית היא אמינה..
    אהבתי שרשמת בין השורות הראשונות שאת אדם אופטימי וחיובי
    אוכל לומר לך שאני בהריון הראשון חוויתי הפלה טיבעית שגררה אחריה גרידה
    הייתי בלחץ נוראי אחרי הגרידה וכתוצאה מכך פשוט לא הצלחתי להיקלט
    למרות שבעלי ואני שנינו עשינו בדיקות והכל תקין ברוך השם.
    כשהתחלתי להירגע ולחשוב חיובי נקלטתי ועכשיו יש לי בת מקסימה ומתוקה שתיהיה בריאה בת 5 חודשים.
    מאחלת לך המון בהצלחה ובעיקר שתשמרי על השלווה והאופטימיות

• קראתי פעם אחת מהודעות בפורום על משהי שעשתה גם 2 פעמים בדיקות הריון ויצא לה שלילי
    ובבדיקת דם זה היה חיובי...
    הבדיקות לפעמים לא מדייקות או שעשית בדיקה מוקדם מידי...
    בכל מקרה, מחזיקה אצבעות שתצאי בעוד 9 חודשים בידים מלאות
  • תודה על המענה המהיר...

אני חושבת שאני אחכה אחרי הסופ"ש אם עד אז אני לא אקבל אני אגש לבצע בדיקת דם.

מקווה שאתבשר בבשורות טובות!

סופ"ש נעים!
  • מצטרפת לבנות שהגיבו לפניי ומאחלת לך הקלטות מהירה והריון תקין!
  • היי
    מצטערת לשמוע על ההפלה, גם אני עברתי הפלה לפני 9 חודשים
    אני יכולה לומר לך רק מנסיון שלי כמה דברים,
    א. מומלץ לחכות לפחות 3 חודשים אחרי ההפלה לפני כניסה להריון
    ב. אם כבר נקלטת בעבר זה מראה שהכל תקין אצלך ואת צריכה רק להרפות את הגוף ולהרגע וזה יבוא בעזרת ה׳
    ג. בהריון הראשון שלי עשיתי פעמיים בדיקה בייתית ויצא שלילי גם בשבועות מתקדמים יותר משלך לאחר כמה שבועות שיצא שלילי עשיתי בדיקת דם ובעקבותיה אולטרסאונד וכבר הייתי בשבוע 11 אז לא תמיד הבדיקה צודקת ובטח לא בשלב מוקדם כל כך.
    בהריון הקודם בדיקה ביתית הראתה הריון בשבוע מוקדם ואז זה נגמר בהפלה
    בהריון הזה ברוך ה׳ גם גיליתי את ההריון דרך הבדיקה בשבוע 3 וברוך ה׳ הכל תקין.
    מה שאני מנסה לומר שכל הריון שונה מהשני, והעיצה הכי טובה שיש לי לתת לך היא פשוט לא לחשוב על הריון ולהרפות את הגוף, תגידי לעצמך מה שיהיה יהיה אם תקלטי סבבה ואם לא אז חודש הבא ( בכל זאת כיף לנסות 

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה