סקר ממוצע הכנסה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב זהו סקר קצת פרטי.. רק מי שמעוניינת לשתף שתשתף

8 תגובות
עמוד 1

• בעלי בעלי....
    ההכנסה שלנו נעה בין 7000-10000 תלוי בכמות השעות הנוספות שבעלי טוחן.
    אנחנו 3 בבית
    ובעלי אומר שקשה לו לפרנס לבד

• נופר- את הרי מכירה את הסיפור שלי אז הנה אני דוגמא חיה שאפשר . אמנם יש לי עזרה ענקית מבעלי. אבל כשאין ברירה אז אין ברירה...

• מהו ממוצע ההכנסה שלכם נטו בחודש?

בערך 18000 ש"ח

כמה נפשות אתם בבית?
    4

האם ההכנסה מספיקה לכם או שאתם מתקשים לסגור את החודש?
    מספיקה

האם שניכם עובדים?
    כן
    []
  • היי,
    אז ככה....

• 1) כ-12אלף.
    2) 2 נפשות. בעז"ה בעוד כחודש תצטרף אלינו הנסיכה הקטנה שלנו.
    3) בנתיים כן, אין לי שמץ מה יהיה בעתיד, לכן התחלנו לא מזמן לחסוך לילדים העתידיים...
    4) לא.
  • מהו ממוצע ההכנסה שלכם נטו בחודש?
    10-11 אלף נטו
    כמה נפשות אתם בבית?
    3+כלב (וזה לא מצחיק כי הוא דורש המון כסף עם האלרגיות מזון שלו)
    האם ההכנסה מספיקה לכם או שאתם מתקשים לסגור את החודש?
    ממש לא..כל חודש אנחנו נכנסים יותר ויותר עמוק לבוץ..הבנק כבר לא מוכן לתת לנו הלוואות.
    האם שניכם עובדים?
    3 חודשים שכן

דברו איתי בפייסבוק

• ההכנסה שלנו די גבוהה
    אנחנו 3 + אחת בדרך

ולמרות שההכנסה שלנו גבוהה + אנחנו חיים בדירה שקיבלנו מחמתי (מה שאומר לא משלמים שכירות או משכנתא) זה ממש לא מספיק! אנחנו אומנם חוסכים סכום מכובד כל חודש (בכל זאת רוצים דירה משלנו) אבל אני לא מרשה לעצמי להתבזבז יותר מידי (לצערי הרב, למרות שאני מכורההההההה אבל מכורררררררה לקניות)

אבל ברוך ה' לא חסר לנו שום דבר ואנחנו טסים פעמיים בשנה לחו"ל, ויוצאים לנופש בארץ פעמיים בשנה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה