היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
טוב תקשיבו, הייתי היום באסותא לבדיקת עיניים. אז עוברים שם מספר רופאים, כשהגעתי לשלישי, הוא ממש בחן אותי, לא ייחסתי לזה חשיבות הוא עשה לי בדיקה ואז הוא אומר לי: "אני חייב להגיד לך, את פשוט מהממת, יש לך פנים מושלמות, תעשי דיאטה ואת יכולה להתמודד על תואר מלכת יופי" בנות, הייתי עם פה פעור... פשוט עברה בי צמרמורת של גועל בכל הגוף.
16 תגובות
עמוד 1
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה אכפת לך קבלי את זה כמחמאה!! בתאכלס זאת מחמאה!
תאכלס הוא צודק
מחמאהההה.... לצחוקקקקק
רק לי זה נשמע מעליב?! אולי בגלל שמשקל כרגע זה נושא מאוד כאוב אצלי....
לדעתי זה קצת לא מקצועי שרופא מעיר הערה כזאת, אבל בארץ הנימוסים ברצפה...
לגבי הדיאטה, אם הוא היה כן בנוגע למשקל שלך את יודעת שגם החלק של המחמאה היה ברצינות. אני מבינה אותך בקטע הלא-נעים כי פעם כשהייתי בתיכון אישה אחת אמרה לי בתחנת אוטובוס שאני נאה ויש לי פנים יפות אז שממש כדאי לי לעשות גשר. הרגשתי שהיא מתכוונת לזה אבל הכאיב לי שהחסרונות שלי בולטים אפילו לאישה זרה ברחוב. תכלס תמיד רציתי לעשות גשר, ובאמת עכשיו, 10 שנים אחרי המקרה הזה, יש לי. אני כבר רואה שינוי גדול לטובה ואפילו לא סיימתי את הטיפול. אולי כדאי להחליט שאם מפריע לך המשקל אז לעשות דיאטה, וטוב שמישהו ניטרלי נתן לך תמריץ.
זה שאת מהממת זה ידוע
זאת הטרדה לשמה! וחוץ מזה את יפה כמו שאת!
תודה בנות
תכלס אני מבינה את ההרגשה..באת אליו כאל איש מקצוע והוא כאילו מתחיל איתך.. תחושת הביטחון מתערערת.
מחמאה או לא מחמאה, לא מתפקידו להעיר על המראה החיצוני... זו דעתי...
ויקי, את צודקת. מחמאה או לא, הוא לא אמור להחמיא לך על המראה החיצוני ובטח שלא לתת הערות מטופשות.
וכמובן שאת מהממת!!! יפהפיה מדהימה! אוהבת אותך
מי הוא שייתן לך הערות כאלה???? זו חוצפה גדולה מצידו וחוסר טאקט!!!