אחחחח איזה מדהים זה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לראות את העיניים הקטנות האלו נעצמות לאט לאט....
    יאוווווו בא לי למחוץ אותה מרוב האהבה.

יש לנו שיטה חדשה בזכות ערוץ הופ - הסדרה של הלוחשת לתינוקות -שם מראים בברירור מה עושים ולא רק לקרוא ולתאר את זה לעצמך....

אז אנחנו מלטפים ומרגיעים בהתחלה ואומרים לילה טוב ואז עוזבים אותה לבד. היא מקשקשת עם עצמה, מדברת עם המוצץ בפה ( קשה לא לצחוק ממנה) ואז לאט לאט מניחה את הראש לבד , בוהה במגן ראש ונרדמת.... מדהייייםםםםם..

אז, מה השיטה שלכן?

18 תגובות
עמוד 1
  • "הרם נדנד"

• איזה מתוקה את

• אצלנו רז נרדמת בעגלה ואז מועברת למיטה ששם היא מבלה כשעה בשינה ואז מתעוררת להמשך הלילה

• אז נופר... אני חושבת שמפה מתחילה הבעיה.
    זה מוכח ממש שכשילד נרדם ומועבר למיטה , הוא ישן פחות טוב מאשר הוא נרדם במיטה שלו מלכתחילה.

אני חושבת שאם את רוצה לעשות שינוי תתחילי מזה... תנצלי את העובדה שאת לא עובדת ויהיו לך כמה לילות קשים ואז תוכלי להשלימם כשרז במעון.

• כפרות על ההדס המהממת הזאת!!!!

חמסה חמסה חמסה שום בצל!!!
  • היא התעוררררררררררררררררררררררה
    הלך לי הלילה

• נרדמת על הציצי ולילה טוב עד לסיבוב הבא
  • מדהימים הקטנטנים האלה!!!!!!!!

לתאיר אני שמה מוצץ בפה נותנת נשיקה כי אי אפשר שלא

• מיכלי, אני שמחה שהולך לך סוף סוף.

שגרת השינה שלנו: אני מכבה את האור, מחבקת את בר כשהיא עם מוצץ ובעדינות טופחת לה על הגב, אומרת לה בשקט ולאט שהיא הולכת לישון עכשיו, ויהיה לה נחמד לישון במיטה עד הבוקר וכשהיא תקום נפגש והיא תאכל. ואז אני מורידה אותה לאט למצב שכיבה על הבטן ומכסה בשמיכה. היא מכניסה ידיים מתחת לבטן וקצת עושה קולות. אם היא לא בוכה אני לא נגשת אליה. היא מרדימה את עצמה עם בירבורים.

• אני אומרת לילה טוב, נותנת נשיקה, שמה במיטה והולכת.

אם היא מקטרת אז מדליקה את המובייל...

לפעמים היא מגיעה לשינה בעייפות יתר אז לוקח קצת יותר זמן...

בד"כ תוך 10 דקות היא ישנה
  • אני מרדימה אותה בידיים ישר אחרי שהיא מסיימת את הארוחת ערב...

• במשך היום נרדמת ממש כמו שאת נתארת אני מניחה אותה במיטה היא בוהה בדובון על המגן ראש משחקת עם הידיים הקטנטנות שלה בשמיכה ונרדמת אבל בלילה אם היא לא נרדמת על הציצי אז רקב ידיים אין לי מושג למה

• להרדים על הידיים?
    ללכת הלוך ושוב בבית?
    להתחנן אליו שישים ראש?
    למשוך עד 00:00 כדי שירדם?

חחחחח מצבך טוב נשמה.

הנוני הקטן שלנו בד"כ לא שם ראש ונרדם, אלא אם כן מדובר מוקדם בבוקר

• אצלי זה סתם משעמם.
    אני מניקה אותו לפני השינה בסלון ורואה גיא פינס. אחרי שנגמר או בפרסומות אני שמה לב שהוא כבר מנותק וישן, ומעבירה אותו למיטה.
  • אין על הרגע המדהים הזה

• הבת שלי הייתה יושנת לבד במיטה עד גיל 9 חודשים
    יונקת שמה אותה במיטה ויושנת
    []
  • מיכלי גם אני מקליטה את הלוחשת לתינוקות

• עם שמואל זה ארוך- בסביבות 20 דקות עד חצי שעה בממוצע- אני מאכילה אותו מטרנה, אח"כ מעבירה אותו למיטת המעבר. הוא חייב למשש לי את האצבע או את היד עד שהוא נרדם ואסור בשום פנים לצאת מהחדר שלו לפני שהוא נרדם- כי אם אני חלילה עושה זאת- הכול מתחיל מחדש....למזליהוא ישן11, 12 שעות ולעיתים מתעורר בבוקר למטרנה והחלפת טיטול וחוזר לחלום העשירי.
    אחרי שהבנתי שעם שמואל טעיתי- את גליה הרגלנו להירדם לבד. מעבירים אותה אחרי מטרנה והחלפת טיטול למיטת התינוק שבחדר שלנו- מכניסים לה מוצץ והיא נרדמת בשניות לבד- בלי יד, בלי אור ובלי שיר ערס. גליה ישנה כ-12 שעות רצחופות ולעיתים היא לאמוצאת את המוצץ, מיללת טיפה עד שמכניסיםלה את המוצץ וחוזרת לשנת היופי שלה.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה