חום 38.2 לדאוג? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות לליראל היה עכשיו חום 38.2 אני ממש בלחץ מחום בגלל ההיסטוריה שלי עם קורן
    אני כבר לא יודעת ממתי נחשב חום גבוהה
    נתתי לה נר אקמולי ועכשיו היא עם קומפרסים אני ממש בלחץ

10 תגובות
עמוד 1
  • אומרים להביא תרופות מורידות חום מ38.5

החלמה מהירה ותרגישו טוב!
  • לא להילחץ... לכסות אותה בשמיכה קלה ולמדוד חום שוב בעוד שעה.

38.2 זה לא חום גבוה. אני יכולה להגיד לך שאצלנו לא נותנים אקמול בחום פחות מ38.5.
  • כן אבל זה ממשיך לעלות עכשיו עלה ל 38.4 יואאאו בנות אני ממש בלחץ מחום

• לוקח לאקמול זמן להשפיע.... תמדדי שעה אחרי המתן.

אם עדיין עולה תעשי קומפרסים קרים ותתני נורופן.

אם שום דבר לא עוזר והחום עדיין עולה- מקלחת פושרת.
  • אחרי אקמול אפשר לתת במרווח של שעה נורופן ? לא צריך לחכות שעתיים?

• מה היה לקורן? בגדול זה נכון שנותנים רק מ38.5 אבל יש ילדים שמקפיצים חום מ38 מיד ל40 ואז ההנחיה להם היא שונה.
    אני הייתי מתחילה בלהירגע קצת
  • אני נותנת מ 38 ובהתאם לחיוניות של תמרי.

אין לך מה להלחץ. מקווה שהחום כבר ירד

• הבנות כבר ענו
    38.5 נחשב חום
    החלמה מהירה
    []
  • שחר המלך- קורן היה מפרכס לי ב38 חום ואני מתה מיזה אני רק רואה חום אני חוטפת כאב בטן
    בלילה נתתי לה גם נורופן כיוון שהחום לא ירד המשיך לעלות עכשיו היא עדיין עם ההשפעה של הנורופן ואין לה חום אני מקווה שזה עבר לה

• כמו בת של חברה שלי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה