מבצע שווה למי שנותנת מטרנה אקסטרא קר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייתי חייבת ליידע אתכן...
    מטרנה אקסטרא קר בסופר פארם מחיר מיוחד לחברי לייף סטייל
    49.90
    שווה אני הולכת לקנות איזה 5.....

20 תגובות
עמוד 1
  • יייאאאוווווו שוווהההה
    אני מחליפה מסימילאק למטרנה עכשיו.... אז המבצע הזה בא לי טוב...

• אין לי לייף סטייל
    []
  • נשמע שווה הלייף סטייל הזה כדאי לעשות? כמה משלמים דמי חבר?
  • שווה מאודדדדדדדדדדד קניתי 4 קופסאות!!!

• לא הבנתי מה ההבדל בין מטרנה רגילה לאקסטרא קר

• עד מתי המבצע?

• מטרנה אקסטרה קר קרובה יותר לחלב אם ויש בה יותר מרכיבים בריאים וכו'....חחח רשום על כך באתר שלהם...

אני נטתנת לה את האקסטרה קר.. הכי בריא לדעתי יותר מכל תחליפי החלב!!!!!!

בדקתי בשבילכן... המבצע עד 8/2/12

• בעלי קנה אתמול 31 ואנחנו מתכוונים להגיעל-50. לפני חצי שנה קנינו חמישים ולמזלנו אחרי שקיבלנו שתי מטרנות אקסטרה - נשארה לנו אריזה בודדה יחידה עד אתמול שהשצטרפו אלייה האריזות החדשות. קנינו גם שלב אחד למתוקי שצריך להגיע בראשון למאי....
    כשיש שני תינוקות צריך לקנות הרבה.

• ווואאאוווו אמאלהההה 50?????? זה מלאאאאאאאאא ... טוב נו 2 תינוקות כפול 4-5 האכלות ביום... זה הרבה!!!!
    מתי נגמרת לך קופסא? תוך יומיים?

אורטלוש- תודה
    ארוץ לקנות.

• גליה נורא בעייתית באוכל....רק לאחרונה התחילה לאכול אוכל של "גדולים" הקופסה מחזיקה כחמישה ימים ושמואל אוכל בלילה לפני השניה ובבוקר כשמתעורר ולעיתים אם מקיא אז עוד בקבוק(וזה קורה הרבה אצל שניהם). בערך שתי קופסאות בממוצע לשניהם לשבוע.התוקף שלהמטרנה ארוך מאוד כך שאיני דואגת לעניין הטריות- הפעם קניתי גם מטרנה לגברבר שבדרך- כך שהמטרנות לשלושה תינוקות.
    חוץ מזה נדבקתי מאמא שלי במחלת המבצעים והאגירות ואני קונה כמויות גדולות של דברים במבצע. עם הקופונים האחרונים קניתי 50 חבילות טיטולים, כאשר מתוכם 12 לאחיין שלי והיו לי בבית לפחות 15 חבילות בבית.
    מכל דבר אני חייבת לקנות המון- יש לי 12 בקבוקי בי-פרי סגורים, לפחות 20זוגות של חבילות מוצצים (אוונט) סגורות.... זה מעין שיגעון ובעלי שהיה ההיפך ממני "נדבק" ממני בכל מה שקשור לקנייה לילדים. מזל שיש לנו חדרים פנויים בבית- עם ארונות.

• אני לא הייתי קונה לפני הלידה כלום, בטח שלא מטרנה.. ואם הוא יהיה רגיש למטרנה חלבית?? ואם מטרנה לא תתאים?? סתם נתקעת עם קופסאות בבית ואי אפשר להחזיר/ להחליף! לא הייתי מקדימה את המאוחר.

• כבר קנינו 6 שלב 1. בעניין ההחלפה- בסופר פארם מחליפים בלי בעיה גם אחרי 60יום. אולי את השאר שאקנה רק שלב 3- באמת אין לדעת בכל הקשור לאלרגיות.
    תודה על ההארה (מלשון אור).

• בכיף

• יאו לילך זה בהחלט שגעון... מה זהה??? למה כלכך הרבה מוצצים ובקבוקים.... ????
    ובכלל, המבצעים כלכך שווים??? גם 40 שח כפול 50 זה הרבה כסף בקניה אחת... זה לא שזה עולה 10 שקל....

• אגב, בקשר למבצע, צריך שובר כלשהו או שזה ככה בסופרפארם רק עם הכרטיס?

• מיכלי זה ללא שובר זה לחברי לקוחות לייף סטייל..
    ממש שווה קניתי 4....

• לפי דעתי שווה לקנות כמויות... לי יש בבית עכשיו 8 מטרנות אקסטרא קר סגורות...
    כ-20 חבילות מגבונים, ו-5 חבילות פמפרס... כשיש מבצע אני קומה מלא וככה אני לא נתקעת ולעולם לא משלמת מחיר מלא.....

אגב, סופר פארם ממש ממש לא קשים עם החלפות של מזון תינוקות...!!!! החלפתי אצלהם עשרות פעמים בכל מיני סניפים גם ללא קבלה. הם לא עושים בעיות...

לעומתם, הניו פארם ממש נבלוווות!!!!!!!! גם עם קבלה הם לא מוכנים להחליף.......

• בקשר לסופרפארם... אם יש לי סימילאק שלב 2 שקניתי מהם לפני כמה חודשים ( ההורים שלי קנו והתבלבלו) ועכשיו עברתי למטרנה- יתנו לי להחליף לדעתכן?

• מיכלי תשמעי מה תעשי.... ככה אני עשיתי...

• גם אני קונה סטוקים. הייתי הבוקר בסופרפארם וקניתי 10 פחיות של אקסטרה קר, בקופה עשו לי פרצוף ואמרו שהכמות מוגבלת, אמרתי למנהל משמרת שזה לא כתוב בשום מקום ושאני יכולה לשלוח את בעלי לקנות, או להיכנס ולצאת, הוא חייך ואישר לי. יש גם מבצע על פמפרס פרימיום קר (הלבנים הדקים) אריזות קטנות ב- 20, אבל מותנה בחמישה מוצרים. קניתי 6 שקיות בוטנים אמריקאים ב- 10 ש' ויצאתי עם טיטולים. איזה כיף!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה