פמפרס או האגיס עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות.צריכה את עזרתכן.. הבן שלי אליה בן חודש וחצי יונק. כמעט פעם ביום יוצא שהקקי הןא נוזלי ובורח מהחיתול. האם בגלל ההנקה?האם סוג החיתול (פמפרס)?אולי לא שמה טוב את החיתול? תודה וסופש חמים ונעים
    [/url
4 תגובות
עמוד 1
  • אתמול פתחתי הודעה שאייני מרוצה מהאגיס ועברתי לפמפרס
    איזה מידה משתמשת? עדיין עם ניו פורן ? מה משקל התינוק ?
    אולי צריך מידה יותר גדולה ?
    בקשר לקקי הנוזלי נראה לי שכל התינוקות בהתחלה הקקי שלהם נוזלי
    []
  • באמת אולי צריך לעבור מידה.
    באגיס יש בטיטולים מאחורה מעיין כיס כזה לפני שמלדישים את הטיטול צריך לפתוח אותו וזה בשביל שלא ייברח

• כמו שאמרו לך באמת תנסי להחליף מידה אולי, גם אם לפעמים המשקל מתאים לחיתול- המבנה גוף של התינוק לא מתאים- אצלי כמעט תמיד עברתי לפני הזמן.

שנית אולי באמת את לא שמה טוב את החיתול תתייעצי עם אחות טיפת חלב.

ואולי גם כדאי לנסות סוג אחר של חיתולים- אני החלפתי דווקא מהאגיס לפמפרס והפסיקו הבריחות של הקקי אבל אני מכירה כאלו שזה הפוך אצלהם.

בהצלחה

• אין מה לעשות- כשהקקי נוזלי מידי ו/או רב מידי הוא עשוי לגלוש מכל טיטול מכל חברה- ואני כותבת לך את מניסיון!!!
    בהצלחה בבחירה!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה