מתוחה ומפחדת... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היינו בשקיפות... בנות אני צריכה ללכת לייעוץ גנטי...
16 תגובות
עמוד 1
  • יואו מתוקה תהיה חזקה

גם אם צריך מי שפיר זה לא אומר כלום וזה לא נורא כמו שכולם חושבים

בבקשה דברי איתי עם תצטרכי יש לי המלצה על רופא מעולה ומקסים ומרגיע ומה לא... ואני אשמח לדבר איתך על זה.

אני באמת מקווה שהכל יהיה בסדר

• הרבה פעמים טועים בשקיפות ומלכתחילה את צריכה לדעת מה את תעשי..
    אני למשל לא עשיתי שקיפות כי גם אם חס וחלילה יהיה משהו אני לא יעשה הפלה
    אז למה לדעת ולאכול סרטים ויש מצב שגם סתם.
    מכירה הרבה שאמרו להן שהשקיפות לא תקינה וכנל בחלבון עוברי וגם במי שפיר והיום ברוך ה׳ יש להם ילדים בריאים, אחת מהם היא חברה טובה שלי, אז לכי עם האמונה לך ותאמיני שמה שצריך להיות יהיה,
    אם הקדוש ברוך הוא לא היה רוצה לתת לך את המתנה הזו לא היית מקבלת אותה ככה סתם בלי סבל כמו שאמרת, אני מאמינה שהכל בסדר עם העובר שלך, תדליקי נרות שבת ותבקשי מה׳ בריאות, עוד משהו שנזכרתי בו: דודה שלי עברה את כל הבדיקות ואמרו לה שיש לה ילד מעוות עם מומים ובחודש שמיני היא החליטה להוריד את העובר ולאחר מעשה התברר שהיה לה ילד יפיפה ובריא זה רק מוכיח שכל הבדיקות האלה הן סטיסטיקה ולא מדויקות
    בקיצור חפרתי מקווה שהבנת את הרעיון

• בת כמה את??
    ככל שהגיל מבוגר יותר ככה "הסיכון" גדול יותר
    יהיה בסדר אני בטוחה!

• אני ילדתי לפני חודש וחצי בן מקסים ובשקיפות יצא לי 1:18 ולא ביצעתי מי שפיר כל שאר הבדיקות ועשיתי את כולן יצאו תקינות. אל תדאגי הכל יהיה בסדר שקיפות עורפית זו בדיקה סטטיסטית בלבד. בהצלחה
    [/url
  • זה סטטיסטי ממי... אל תילחצי
    נכון מי שפיר זה לא הכי נחמד אבל הבנתי שזה גם לא כזה נורא

מקווה שכל שאר הבדיקות יהיו תקינות
  • מאמי אל תמהרי להחליט - תעשי בדיקות גנטיות קודם.

על בדיקת מי שפיר אני באופן אישי החלטתי לוותר בכל מצב (גם אם הרופא יחייב אותי ללכת)!!

שיהיה בהצלחה!!!
  • גם לי יצאה תוצאה מאוד לא מספקת בבדיקת חלבון עוברי....
    כמה בכיתי.. וזה כבר חודש כמעט חמישי...
    פניתי ישירות לרופא שלי ושאלתי אותו אם לוותר על ההריון....כמובן שהוא אמר שעוד מוקדם לדבר על דברים כאלה....
    בתוך יום הזמנתי תור לבדיקת מי שפיר (שמאוד לא רציתי להגיע אליה) וברוך השם התוצאה יצאה תקינה...
    הרופא הסביר לי שכל הבדיקות האחרות הן בדיקות סטטיסטיות בלבד חוץ ממי שפיר...
    אני ממליצה לך לעשות בדיקת פיש, זה כמו מי שפיר רק שבמקום לחכות שלושה שבועות את מקבלת תשובה תוך 48 שעות..
    אני הבנתי את זה רק אחרי שעבר שבוע מהבדיקה אז כבר אמרתי שאני אחכה.. אבל אני יודעת כמה זה מורט עצבים....בשיעבד ייתי הולכת על פיש....
    גם אותי הפנו לייעוץ גנטי וויתרתי על זה הלכתי ישר על מי שפיר..
    דרך אגב, בת כמה את?

• תוספת מדהימה למשפחתנו!
  • אני כל כך מבינה אותךךךךך
    עברתי את זה בהריון השני....

מאמינה שיהיה בסדר...
    אין כל כך מה לעשות רק לחכות שהזמן יחלוף מהררר
    מאחלת לך הריון תקין ומושלם....
    לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • אני עברתי בדיקת מי שפיר....בגיל 21
  • רגע מתוקה..
    לפי מה שאני יודעת תוצאה עד 3 זה נחשב תקין לא?

• מאמי, הכל יהיה בסדר תהיי חיובית

• אני עשיתי את בדיקת השקיפות בעיקר לראות את האוצר שלי- כל השאר היה מבחינתי חשוב פחות, בייחוד כשמדובר בבדיקה סטטיסטית.
    לאמא שלי היתה תוצאה טובה בכל בדיקה ובסוף נולד לי אח עם תסמונת דאון......
    תנסי לצאת מהלחץ ובשביל הרוגע תבקשי לבצע סקירה מוקדם ככל הניתן- בהצלחההההההה!

• אויי בננות מתוקות שלי.. לא יצא לי להיכנס מאתמול...

תודה על כול החיזוקים...
  • מאמי הכל יהיה בסדר בע"ה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה