היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות אני יכולה למעוך ליהונתן אורז ואפונה ולתת לו? אין לו עדיין שיינים.... שבת שלום לכולןןןן............
3 תגובות
עמוד 1
למה לא?, ליאל עד גיל 10 חודשים וחצי בכלל לא היו לה שיניים והיא הייתה אוכלת הכל, בשר, עוף, שניצל, אורז, פסטה וכו הם לועסים עם החניכיים, שימי אצבע בפה ותראי איזה ביס תקבלי!
רותי
לנו י' אותך נתן "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
לאוולין יש 3 שיניים וכולן למטה ועדיין היא אוכלת כל מה שאני אוכלת..חוץ מדברים כמו כבד בקר שיש שם הרבה חלקים לא לעיסים בכלל אז אני לא נותנת לה כאלה. הם לועסים טוב מאוד עם החניכיים.