יש לי שתי דייסות סולת של לייף למסירה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קיבלתי אותם בגני התערוכה בבייבי-לנד. הילדים אוכלים רק דייסות של מטרנה. התוקף של הדייסות רחוק והן נמצאות בארון האוכל של הילדים בטמפ' מתאימה- כך שאין חשש לטריות.
    מי שגרה באיזור חולון מוזמנת לבוא ולקבל אותם.
    אהה וקיבלתי בדואר מסימילאק כמה שוברי הנחה של עשרה שקלים לקנייה של סימילאק 400 גרם ואם אני לא טועה יש כפל מבצעים.

2 תגובות
עמוד 1
  • כל הכבוד לך!

• אני מעדיפה רק מטרנה וניל, שוקו או סלט פירות- הדייסה של לייף היא של סולת- אז שגם בגלל הטעם זה לא רלוונטי בעבור הילדים. ובעניין ערבוב תחליפי החלב אני לא בעד. שמואל התחיל בסימילאק ואחרי מספר שבועות עבר למטרנה אקסטרה ומאז רק מטרנה אקסטרה וגליה רק את האקסטרה. את הקופונים שלסימילאק כנראה קיבלתי בעקבות יום ההולדת שנה של גליה- הרי הם מקבלים את כלהפרטים מבתי היולדות.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה