סקר גילוחה בחורף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • את האמת...

מתגלחות בחורף? שחי, רגליים, מפשעות?
    אני כמעט ולא מגלחת רגליים.. אולי פעם בחודש...
    שחי פעם בשבוע - לפי הצורך...
    ומפשעות לפי אם יהיה צ'יקי צ'יקי היום מחר או לא... לא יותר מידי משקיעה...
    בקיצור- ג'יפה חחחחח

23 תגובות
עמוד 1
  • טוב לי יש אובססיה בקטע הזה, אני לא מסוגלת להרגיש קוצים, לא ברגליים, לא בבתי שחי, לא במפשעות... חחח
    ככה שרגליים ושחי אני מגלחת יום כן יום לא ובמפשעות השיער צומח יותר לאט אז פעם בשבוע ככה...

ולגלח לעתים רחוקות יותר בחורף זה לא ג'יפה בכלל, רוב החברות שלי דווקא דוגלות בגישה שאם בחורף לא רואים אז אין צורך להגזים ולגלח כל יום, לי פשוט יש שריטה בקטע הזה...
  • בשנתיים האחרונות לפני ההריון פעם בחודש קוסמטיקאית- רגליים, ידיים, מפשעות מלא, שפם וגבות.
    שחי אני מגלחת לבד בפעם בשבוע, כי עשיתי לייזר ואין לי כמעט כלום, אבל לא סיימתי את הטיפולים אז זה לא 100% ירד.

אחרי הלידה הייתי פעם אחת, סבלתי בטירוף כי גידלתי יערות, ועכשיו אני שוב נראית כמו האדם הקדמון אבל פשוט אין זמן לכלום...

מה יהיה באמת??
  • מי שהולכת למקווה צריכה תמיד להיות טיפ טופ. מזל
  • חחחח אצלי ברגליים מה הולך.... יערות הגשם... בעלי נבהל לפעמים חחחחח

• לא משנה לי מה עונת השנה אני מגלחת כול יומיים הכוללללללללללל..גם לי יש שריטה כמו ליוליה לא מסוגלת להרגיש או ליראות קוצים..

• יערות הגשם דוקא יפים למה הוא נבהל
  • חחחח.. צ' קרעת אותייייי

הוא נבהל שיש לי יותר ממנו חחחח
    טוב נו - חצי הודית אז גם מלא וגם שחור..

• עדדד שאני אשים גרביונים שאחר כך יצטרכו גם לרדת עדיף להישאר כך.
    ובכלל מי נוגע? אלא לראותם בלבד.

• האמת נכון גרביונים באמת צריכים לרדת. טוב אז תצטרכי להסתפק בביריות...

ילה שיגמר כבר הדימום הזה של אחרי הלידה
  • חחחחחייחחחח מיכל הרסת!
    אני מגלחת פעם בשבוע לפי החשק ואני ממש לא שעירה ככה שגודל ממש לאט, ממש משתדלת לא להזניח אבל יש מעידות לפעמים של חוסר כוח וחשק. וזה מה שיפה בזוגיות שמקבלים גם את הדברים הפחות יפים בהבנה ואהבה. אנחנו לא מושלמות מה נעשה??? שיתמודדו!! הם תמיד מגולחים? לא! ואנחנו סובלות בשקט

• בית שחי כל יומיים שלוש
    מפשעות פעם בשבוע
    אני לא יכולה לסבול שערות בבית שחי או במפשעות !
    שערות ברגליים פעם בחודש חודשיים בחורף - גודלות לי שערות מאוד מאוד דקות ברגליים ובקושי רואים אותן
    כשרואים אני מורידה עכשיו כבר צריך להוריד ואני התעצלתי הסופש לעשות זאת
    אבל השבוע בטוח אוריד
  • האמת, גם אני די ג'יפה..
  • בית שחי אני לא עושה - עשיתי אימפרה אדומה ואין לי בכלללללל שיער

רגלים + מפשעוצת אני עושה שאני הולכת למקווה וגם אז ר בקטנה כי עשיתי אימפרה ואני לא ממש צריכה

• חחחחחחחחחחחחחח איזה מצחיקות שאתן!!!
    ממש שמורת טבע יש לנו פה

• בעיקרון אני הולכת לקוסמטיקאית לשעוות ברגליים, מפשעות מלא, גבות ושפם. שחי אני מגלחת, כשזה ממש מגעיל אותי כבר או שיש לי אירוע או משהו כזה...

• האמת שעם אני לא מתגלחת בבית שחי או במפשעות מתחיל גרד נוראי
    שיכול להגיע לזוב דם

• אין מצב שיש לי שערות
  • אין מצב להיות או להרגיש קוצים
    תוספת מדהימה למשפחתנו!
  • לשמחתי הרבה, אני ממש לא שעירה.
    שחי אני עושה פעם בשבוע-שבועיים, גם בקיץ כי אין צורך. רגליים, בזכות זה שיש בריכה עם הילדים אז פעם בשבוע לפני הבריכה כנ"ל מפשעות.

• עשיתי לייזר בכל הגוף לפני ההריון

• עשיתי ליזר לפני ההריון והכל חלק{בקטנה מעט בידים}מומלץ
  • אם רק הייתי יכולה לעשות לייזר.............. מי אמר שבלונדיניות נהנות יותר???

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה