פנינים של הנסיכות שלי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • להב:
    מאז שהיא יושבת איתנו בשולחן בכל מקום תמיד היא יושבת ביני לבין בעלול. היום היא החליטה שהיא רוצה לשבת ליד סבא וסבתא. אמא שלי התיישבה בין להב לבין אבא שלי. להב הסתכלה לכל הכיוונים והתחילה לצחוק. שאלנו אותה למה אתה צוחקת? אז תגובתה היתה "אני וסבא אמא ואבא של סבתא" חחחחחחחח הרסה אותנו עם ההקשר הזה. מי שבאמצע הוא הילד ומי שבצדדים הם ההורים. כפרוני על החכמה המהממת שלי.

נועם:
    מרגע לרגע אני מבינה שיש לי נרקואמא רצינית הילדה דבק שלי. רק רואה אותי רואים לבבות באויר. היום השתוללנו כולם על שמיכה על הרצפה. אני קפצתי על נתי ונועם ולהב צוהלות ושמחות. ואז נתי ולהב עשו עלי ערימה. נועם התחילה לצעוק לילל וכשלא הפסיקו התחילה גם לבכות. עשינו ניסוי והם ירדו ממני. נועם ישר חייכה ושמחה והושיטה עלי ידיים. ושוב נשכבו עלי ושוב נועם בוכה וצועקת. חחחחחח זה היה פשוט מדהים.

אין מילים לתאר את אשר בליבי - אני באמת באמת מרגישה שהוא עומד להתפוצץ מאהבה - כמעט בגיל 30 גיליתי מהו האושר האמיתי בחיים.
    העיקר שישארו שלמות ובריאות ונרקואמאיות אמיתיות

12 תגובות
עמוד 1

• וואו איזה שכל!!55555
    ולגבי נועם - הם כאלה חכמים בגיל הזה לא להאמין, כבר מגיל כזה הם מבינים את העולם יותר טוב מאיתנו

• וואוווווווווווווווווו ריגשת אותי

• איזה מתוקות...
  • איזה מתוקותתתת
    תוספת מדהימה למשפחתנו!
  • וווווואיייייי מזה 5555

• להב-
  • שתי מדהימות, אתם מגדלים בנות לתפארת!

• איזה מקסימות...
  • מתוקות הטזמניות שלך!!!

נשיקות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה