Babi1234/סיון ואולי עוד בנות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הבאתן לי חשק להכין פלפלים ממולאים,
    סיון רשמה את המצרכים בשימושון אבל אני צריכה אופן ההכנה (מבשלת פעם בשנתיים כבר אמרתי?)

4 תגובות
עמוד 1
  • בכיף!!!

אני מכינה אותם ככה:

מעמידה סיר אורז על הגז קודם כל ( שמן קצת להתפנק איתו ולשים הרבה שיהיה רך ויפרד... לטגן את האורז כשהשמן חם ולשים 2 כוסות אורז. להוסיף 3 כוסות מים רותחים (1.5 על כל כוס) ולערבב. לשים כף מרק עוף באורז, לערבב לסגור ולשים על אש הכי נמוכה 20 דק'. כשאין מים מבעבעים בסיר- לכבות.

להפשיר בשר טחון מראש...

לרוקן 5-6 פלפלים (אני שמה גם אדומים וגם ירוקים) אפשר על אותו משקל לרוקן גם קישואים או תפו"א מה שבא לך.

בבשר הטחון אני שמה: פפריקה מתוקה וחריפה, קצת מרק עוף, מלח פלפל כמון, ביצה אחת שלמה ופירורי לחם שיהיו רכות. לשה הכל עד לעיסה לא דביקה.

כשהאורז מוכן, שמים בצד לחמש דק'ות פתוח שיצטנן, ואז מערבבים עם הבשר את האורז לעיסה אחת (עם כף , כי ניסיתי עם היד, יצא לא להיט ליד
  • חשוב- שכחתי לומר- יש צורך להוסיף מעט מים (לפי איך שנראה לך) לרסק והעגבניות המרוסקות שלא יישאר סמיך מדי... ממש לפי העין כשתראי שזה לא הופך למרק ...

• ממי ההכנה של הפלפלים מאוד פשוטה
    לפתוח את הפלפלים לנקות אותם.
    לערבב ביחד את הבשר עם כל המצרכים שכתבתי - לערבב ממש טוב טוב לעיסה אחידה - ולמלא את הפלפלים (לי בדרך כלל קילו מספיק ל12 פלפלים גדולים ומפוצצים)
    להעמיד את הפלפלים בסיר צפוף צפוף ולשפוך פנימה את הרוטב - כמו שכתבתי להכין אותו (מים רותחים וכל המצרכים מעורבבים בפנים)
    לשפוך את הרוטב קודם לתוך הפלפלים ואז לסיר עד שהפלפלים מכוסים
    וזהו לשים על האש עד לרתיחה ולהוריד לאש קטנה לעוד כשעה וחצי

• טוב עשיתם לי חשק..מזל שבעלי ברמי לוי!

דברו איתי בפייסבוק

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה