רק שאני אבין... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• בעקבות השאלה שלי ממקודם:

56 תגובות
עמוד 1
  • מאז לידת אוריקי יש ירידה אבל עכשיו טפו טפו טפו מתחילה עלייה.
    הירידה היתה בגלל חוסר חשק וזמן
    כשיש תקופת יובש יוזמים "בכוח" זמן פינוק רק אתם.
  • לנו יש ירידה - עובדים קשים , עייפות , בעלי עובד במשמרות ורוב הזמן אנחנו נפגשים ממממש מאוחר

אני גם אשמח להצעות לחידוש היחסים

• חחחחחחחחחחחחחחח יובש?
    ממי אני המצאתי את המושג מדבר סהרה
    מסכן בעלי - אני הבן אדם הכי יבש ועייף בכל מה שקשור לסקס

• גם אצלנו הייתה ירידה אחרי הלידה של נועה...
    חוסר חשק, עייפות, כמו כולם...
    ואז כשרק התחילה להיות טיפה עלייה גיליתי שאני בהריון. ב"ה.....

ואז החלה שוב ירידה...
    אין לי חשק וכוחות אני עייפה נורא
    בלי תלונות אבל הריון שני זה הרבה יותר קשה שכבר יש ילד בבית...

• לפחות זה לא רק אצלנו ככה... פוווווווו....

• 4 פעמים בשבוע?????????????????????? מתי יש לך זמן לזה

• טוב אז ככה:
    אצלנו היתה כמובן ירידה בסקס אחרי הלידה של רזוש (וזאת מחוסר שינה, ועייפות בלתי פוסקת) אז הקשר היה ממש בקנטים.
    טפו טפו הקשר חזר לקדמותו כשהלילות התחילו להסתדר לה קצת בגיל 4 חודשים בערך.. (כשהיא היתה ישנה כ-5 שעות ברצף)..
    כשהתחילה שוב לקום בלילות, היה לי יותר חשוב לישון ולצבור כוחות מאשר ***, למרות שאין ספק שזה מאוד חשוב!!!!
    היום הלילות של רז קטסטרופה שלא תאמן, אבל למדתי כבר להתרגל אליהם

• כמו תמיד

• אצלינו המצב על הפנים. כשאני כבר מגיעה למיטה בא לי רק לישון.
    4 פעמים בשבוע?! בקושי מגיעים לפעם אחת בשבוע

• עד ההריון היינו שוכבים 3-4 פעמים בשבוע, בהריון
    כמעט כל יום, ומהלידה אולי פעם בשבוע...

קניתי בהפסקת צהריים שלי נוזל סיכה עם אלוורה.

• מה, אתן לא שואפות לחזור לימי הזוהר?

• קצת קשה לי לתת לך את הצד שלי, כי האמת שיש לי ירידה בחשק המיני אבל היא בעיקר בגלל כדור הקסם שאני לוקחת

• כפרה עליך לפורום אין לי זמן
    אני בפורום בפלאפון מהשירותים
    או בעבודה
    בשעה 8:30 כשהילדות סוף סוף נרדמות לי עוד יש לארגן את הבית לעשות כביסות ללמוד אולי אפילו להפריז ואשכרה לאכול ארוחת ערב
    ועם כל הכבוד - 2 ילדות בנות 4 ו9 חודשים זה ממש ממש ממשששששש לא קל

• לא מוותרים גם כשגמורים מעייפות, בלי עין הרע כל יום

• סיון- התירוצים שלך לא מתקבלים! יאלה להשקיע, זה דורש הרבה מאמץ- אבל בסופו של דבר משתלם!!

• הוו הוו איך זה השתנה...
    פעם הייתי חרמנית ורוצה כל יום
    עכשיו?? פחחחחחח אין לי כוח , אין לי זמן, גם כואב טיפה בהתחלה , והחשק ירוד מאדדדדד

אולי פעם בשבוע וחצי... אולי....

• מיכל - זה בדיוק העניין!!! תקני נוזל סיכה ואז לא יכאב לך, ובהמשך כבר תרצי מעצמך.

• לא יודעת אם זה זה...

תראי כשזה כבר קורה אז זה כיף
    אבל להתחיל את זה.. אין לי כוחחחחח ( למרות שלפעמים אני לא צריכה לעשות כלום)

אני חושבת שזה גם לא חסר לי כי תכלס אני לא גומxxx מזה....

• מיכל...
    אם את לא מגיעה לסיפוק זה באמת "לא כיף"...כאילו, אז מה הטעם בכלל...?
    אין שום תנוחה שיכולה לגרום לך לגמ**? אצלי זה רק כשאני מעל ואני מגיעה
    לסיפוק הרבה יותר מפעם אחת (3-4 ולפעמים גם 5 פעמים). אמאל'ה, יש מצב שאני נימפומנית?

• לאאאא
    את מאושרת!!!!!!!

אני מקנאה כלכך...!!

אני, יש לי יותר מידי מחשבות.. לא מצליחה להשתחרר כמו שצריך!

• מיכלי, אל תוותרי. זה מסוג הדברים שככל שעושים אותם יותר אז יותר נהנים ויותר רוצים. נסי תנוחות אחרות. לי הכי קל לגמור כשאני למעלה, אבל גם כשבעלי מעלי זה אפשרי לפעמים.

אולגה - חלילה! את הכי בסדר בעולם. הלוואי עלי! זה היה המצב אצלי פעם, והיום אני הרבה פחות נהנית.

• פווווווווו....נרגעתי....

• ממי תלוי איזה לידה עברת

בלידה הראשונה שקרעו אותי לגזרים, סקס היה הדבר האחרון שחשבתי עליו. בעלי היה מאוד מתחשב ואפשר לספור על יד אחת את מס הפעמים בהם שכבנו בחצי שנה הראשונה...
    בלידות האחרות הכל עבר יחסית קל. והחשק חזר למרות העייפות הבלי אפשרית עם 2 ילדים קטנים בבית
    אני זוכרת ששכבתי בהתאוששות אחרי לידת בני השלישי. זה היה אולי 40 דקותמרגע הלידה וכל מה שחשבתי עליו היה-כמה אני רוצה סקס!!!!!!!!

• מאז ההריון ממש ירידה
    הרבה בגללי כנראה
    אין לי חשק בכלל
  • חחחחחחחחחח נופר מזל שאני לא צריכה אישור מכן

• חחחחחחחחחחחחחחחחחח
    לבריאות!

• קודם כל בנות ידוע שגלולות מורידות חשק מיני

• וואי בבנות אני קוראת ואני בשוק!!!! איזה 4 פעמים בשבוע??? השתגעתן??? אני כמו לוי-שבלולי, לא ממש בענייני סקס ככלל (את האמת נכנסתי להריון די בכוח
  • אני ממש מסכימה עם מותק אני לא רוצה להכריח ת עצמי
    ואני יודעת שבעלי ממש יכעס אם ידע שעשיתי בכוח ובלי חשק
  • להכריח זה באמת בעייתי... אבל אם תתחילו זה לא יעלה את החשק?
    " עם האוכל בא התיאבון"?........

• וואי מותק אני פשוט איתך בכל מילה ומילה
    איזה כיף לקרוא דברים שאני ממש מתחברת אליהם
    ואין זה משהו שבנות אחרות לא יצליחו להבין, ואולי זה כבר משהו פנימי בתוכי שיהיה קשה מאוד לשנות
    מיטל לפעמים כן לפעמים לא - אני מדוה שלפעמים אני שוכבת ומחכה שיגמר - למרות ששוב הוא באמת תותח

• להכריח ובכוח זה לא בדיוק כמו שזה נשמע.
    לפעמים גם אני " מכריחה " את עצמי בקטע של "אוקיי - זה בטוח יבוא לי" וזה באמת בא....

וסיון חחחחח... נכון גם אצלי זה קורה... יאללה סיים ותן לי לישון.. אני קוראת לעצמי " בובה" חחחח

איפה שירן בשרשור הזה!??????!?!!!

• האמת שאני לא מבינה מאיפה מגיע חוסר העניין בסקס, אבל אם זה באמת פשוט כי מעולם לא כזה רציתן אז זה בסדר, לא כמו אצלי. אני רוצה שינוי אז המצב שלי היום לא בסדר בכלל.

דנה - אני לא "מכריחה" את עצמי במובן השלילי של המילה, אלא משדלת את עצמי להתחיל מה שאין לי כוח להתחיל - בידיעה שברגע שאתחיל אהנה, ויותר מזה: אני לא רוצה להסתכל על עצמי כמו היום ולחשוב: "מה נהיה ממני?".

זה כמו לקום מהספה בערב כדי להתקלח. מצידי להרדם כמו שאני עם הנעליים עד הבוקר, אבל אני מכריחה את עצמי לקום ולהכנס למקלחת. ברגע שקמתי על הרגליים אני לא יכולה לחכות לרגע שארגיש את המים החמים עלי.

חוץ מההנאה מהסקס עצמו יש פן נוסף לזוגיות כששומרים על האש בין בני זוג, סוג של שובבות נעימה, משהו סודי רק שלנו. הזוגיות שלי כולה תצא מורווחת אם אחזיר את הסקס לסדר היום.

• קרן מאמי, אני מסכימה עם כל מילה שכתבת!

• קרן

• אני עוד מקווה להתחיל בסדר החדש לפני שאפרוש לשינה.

• תהני מותק!!!!!!

• סיון מאמי ההערה שלי לגביך היתה בצחוק

• אחד השרשורים הגדולים שקראתי.. לעומתי המצב של כל אחד מכן הוא דבש... לפני ההריון אני ובעלי היינו נהנים מחיי המין שלנו מאוד, אחרי הלידה עברה כבר חצי שנה, ונראה לי בחודש וחצי האחרונים לא היה כלווווום. פשוט אין לי כוח וחשק. ואני מקנאה בך אולגה... 3 פעמים לג*** ??? אני כבר השלמתי עם זה שאצלינו זה בתורות, כי אני מהאקט עצמט לא מגיעה לשיאים... בכל מקרה, משהו אצלי חייב להשתנות. אחרת זה לא ייגמר טוב
  • קרן איזה שמן קנית?

אקנה גם לעצמי
    כי התחלתי גלולות והמצבב יבש מדבר!

• בננות, אני מסיכה עם כל מה שאתן כותבות ומה לעשות שאצל כל אחת זה עובד שונה :)
    אני אישית כמה שלא ניסיתי להתחיל כדי להיסחף לזה - לא הצלחתי לעבוד על עצמי.
    על בעלי כן - התלהב כמובן וכדומה.
    אבל אני משקרת לו, וגם לעצמי... אז הפסקתי עם זה.
    לא מכחישה שיש אצלי בעיה וכבר זמן מה שוקלת ללכת לייעוץ מיני.

העיקר שמי שיכולה להינות מזה - שתהנה!!!!! אנחנו, ה"קרות", סתם מקנאות בכן

• ותודה לדורקס - פליי שהביאני עד הלום.

• זה את אומרת אחרי שאני אבין?

• ממממממממממממממממ
  • פששששששששששששששש מישהי ישנה טוב הלילה חחחחחחחחח

פורום דיווחים

• קרן

• ג'ני - זה בסדר לגמור בתורות, העיקר שתהני ושבעלך יעשה מה שצריך לבוא לקראתך. גם אצלנו זה לפעמים בתורות.
    אם כבר מצליחים לתזמן זה התפקיד ר-ק של הגבר. את תתמקדי בעצמך והוא יתאים את הקצב שלו לשלך. הרי אי אפשר הפוך.

• קרן

• גם אצלנו המצב ראה ימים טובים יותר....
    אבל החלטתי לקחת את העיניינים לידיים....
    הלכתי לחנות לאביזרי מין וקניתי כל מיני שטויות, בעלי כמעט התפחלץ
    [url=http://www.fastup.co.il/v.php?file=43499656.jpg]
    [url=http://www.fastup.co.il/v.php?file=63983314.jpg]
    [URL=http://www.glittertextlive.com]
56 תגובות
עמוד 1
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה