היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
טוב בננות אז עכשיו גיליתי שאני בהריון וכפי שזה נראה אני בשבוע 4+3 ימים איך גיליתי את זה בדיקה ביתית יצאה שנייי קויים אני מאושרתתתתת אני לא יודעת האים עכשיו לספר לבעלי או לחכות קצת ולהפתיע אותו עם בדיקת אולטרסאונד שזה עוד כמה שבועות
אין לי מושג מי את אבל עם שגיעות כתיב כאלה את בטוח רוסיה.. וסיגלית רק לפני 3 ימים פירסמה בפייס שהיא הולכת לנסות לעשות בת אז לא ניראה לי שזו היא.. מי שלא תהיי שיהיה לך בהצלחה והריון קל..
אלה תקראי שוב היא כתבה בן בת בן
ו...שוב ס י ג ל י ת ???
יש מצב שהחסויה שלנו מטעה אותנו עם "דיבור" לא איפייני
אני חייבת לציין שלא מצאתי אפילו לא טעות כתיב אחת ההיפך העברית ממש מדוייקת, שני בנים, שלושה ילדים וכו'....
בכל אופן סגנון הכתיבה יותר מזכיר לי את טניה
ווואי מאמי איזה כיף - מזל טוב על ההריון
די בנות מה יש לי שגיאות כתיב אני לא מאמינה טוב מה לעשות לא כולנו איינשטיין נכון טוב לבעלי עדיין לא גיליתי אני כולי בהתרגשות ואני לא יודעת מה לעשות בה לי לרוץ ולספר לכולם אבל מצד שני אני אומרת חכי יש עוד זמן
טוב לפי מה שאני רואה חלק מהבנות אמרו שזו אני אז לבסוף מי אני
אני די בטוחה שיעל..............
יעל? מה פתאום יעל? תפעילו הגיון הבחורה עברה ניתוח עכשיו מה גם שאין לה בנות
מאמי, השתמשתי בפונט הכי גדול שיש כאן.. חחחחח
ניחוש אחרון סופי בהחלט שלי:
ס י ג ל י ת ו ש צודקת??
לא אני לא סיגליתוש ולא את לא סתומה את הכי מתוקההה
אני בטוחה שזאת טניה... [/center] ]
חחחחחחחחחחחח
טניה, אם זאת את אני כמובן הכיייי מאושרת גם בשבילך
נו אני במתח......
מי שחושב שזו אני אתם רשאים לדבר איתי בפייסבוק אני שם זמינה כרגע