זה אמיתי?? לכל היולדות אחרי שבוע 41... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4224290,00.html

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    בשורות טובות לכווולן - א מ ן!!!

יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

9 תגובות
עמוד 1
  • אני בשוק!!! ליאן נולדה בשבוע 41 ואדיר 41+4 איזה מחקר מפחיד

]
    ]
  • שטויות במיץ עגבניות
  • בושה וחרפה לYNET שמפרסמים עוד ועוד שטויות שלא עזרות במאות פרט לאשמה לאמהות שבאמת לא עשו שום דבר רע....

• נשמע כמו שטויות במיץ.
    לא קראתי את ה"מחקר" המדובר, אם בכלל קיים כזה, ואם הוא עשוי בכלל לפי חוקים מדעיים, סטטיסטיים והסתברותיים של עולם המדע.
    בכל אופן, גם אם קיים כזה מחקר והוא אמין ומוכח, אין ספק שYNET עשו פה יופי של עבודה להעלאת הרייטינג של עצמם, ואין להתייחס לכך ברצינות.
    אתן יודעות כמה מקרים כאלו של סילוף עובדות או שימוש בעובדות חלקיות או אי התבססות כלל על עובדות, קיימים בתקשורת הפופולרית?...
    בקיצור - נראה חסר משמעות ולא ראוי להתייחסות.
    שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

www.sh-cbt.co.il
  • הקטע הוא שאם הילד נוצר מפעם אחת בחודש את יודעת במדיוק מתי היה הביוץ...
    נשמע לי הזוי כל המקר הזה...

בשורות טובות לכווולן - א מ ן!!!

יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!

• זה ממש דפוק
    כשאתה נהפך להורה, בעצם נולדה עבורך מראה, שמראה לך מי אתה ומה אתה צריך לשפר
  • גם אני וגם הילדים שלי נולדו בשבוע 41 +
    לי זה נשמע כמו עוד קישקוש...
    נמאס מהכתבות האלה
  • זיוני מוחחחחחחחחח
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • נשמע כמו שטויות!!
    אי אפשר לדעת בכלל ממה נגרם אצל כל ילד בעיות קשב וריכוז,
    ומה שבטוח- שאי אפשר להאשים את האמא המסכנה שגם ככה סובלת שהיא סוחבתא אחרי שבוע 41!!!
    סתם!! סתם ynet רוצים לפרסם את עצמם והם יודעים שאיך שהם יכתבו- הריון ו- ADHD אז יהיו להם יותר קוראים..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה