היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות, אנחנו רוצים לפתוח פיקדון לקטן שלנו, משהו שיוכל לפתוח רק שיגיע לגיל 18, אנחנו חושבים על סכום הפקדה של 100-150 ש"ח בחודש, יש המלצות לפיקדון שווה שיכול להתאים? אודה לתשובות ממבינות בנושא
אורטל
6 תגובות
עמוד 1
היי, פיקדון שווה זה פיקדון שצובר ריבית גבוהה...
אנחנו פתחנו חשבון דן חסכן גם בגלל הנוסטלגיה (היה לי כשהייתי ילדה - "וזה היה מזמן"....) וגם הריבית שלהם טובה מאוד
אנחנו פתחנו לו פיקדון בבנק שלנו (מזרחי טפחות) והם שואלים אותך כל מיני שאלות בשביל להתאים לך את הפיקדון, כמו סוג ההצמדה (למדד, למטבח חוץ...) ואיך תרצי את הפירעון (סכום חד פעמי או בצורת קיצבה). אנחנו פתחנו לו פק"מ בהוראת קבע כשכל חודש נכנסים אליו 100 שקלים (גם ל-15 שנה) וקבענו ריבית משתנה (לפי הפריים). בקיצור, כל אחד צריך לבחור פיקדון שיתאים לצרכיו.
גם אני פתחתי במזרחי-טפחות הם מתאימים תוכנית פיקדון מותאמת אישית ונותנים אחלה של תנאים.. וכן תנאים מועדפים בבא היום לילד שהחיסכון על שמו.. "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
התנאים המועדפים הכוונה למשכנתא.. "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
תודה רבה לכן בנות! האמת שאני מחפשת משהו דומה למה שbeckyshtein הזכירה, אני פשוט אקפוץ לבנק ואברר על זה. שוב תודה! נתתן לי רקע חשוב(: אורטל