אני פשוט עם דמעות :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בימים האחרונים הילד היה רגוע בערבים, הלך לישון עד הלילה וקם לאכול רגיל.. כל 3 שעות (נגיד 12- 3 בלילה - 6 בבוקר)...
    אני חושבת שיש לו קפיצת גדילה, כי הוא מתחיל ממש לבכות בערבים וזה לא בכי של גזים או כאב, הוא פשוט רעב. הוא מתחבר לציצי, מתנתק ומתחיל לבכות המון.
    אני מנסה לסחוט חלב ופשוט אין, יוצא שהוא כל שעה מחבר ורוצה לאכול. אז לא מתמלא לי כל שעה........
    (אציין כי בלילה ב 2 או מתי שהוא אוכל, בוקר וצהריים, - הוא אוכל טוב, אני יודעת שאין אינדיקציה, אבל הוא יושב וממש אוכל אני גם שומעת)

שאבתי חלב (היה לי מוקפא) והבאתי לו מהבקבוק, השאיר 10 מל' ונירדם (ככה לפחות אני יודעת שהוא שבע ב"ה :):)

העניין הוא שאני לא רוצה להפסיק להניק, כי אני מאוד אוהבת את זה וזה ממש מחבר אותי לילד, (בערבים- כי במשך היום אין בעיה), ואני יודעת שהפיתרון שדבר כזה הוא לתת פשוט בקבוק מטרנה (או סימילאק לא משנה) יש לי בארון. ככה אני אהיה יות רגועה ואדע שהוא אכל טוב ורגוע.
    ניסיתי לתת לו, הוא פשוט בוכה וצורח לא מוכן לאכול את זה !!!
    כמובן שאני אעשה זאת כי זה הדבר הכי טוב לילד שלי, ואני לא יכולה ל-ד-מיין שהוא יהיה רעב, חלילה. אבל קשה לי ככה לראת אותו בוכה!!! אני בוכה איתו.

בנות, אני ממש בוכה.........

אפשר עידוד? חיבוק? עצות?............
12 תגובות
עמוד 1
  • יש לתינוקות בגיל חודשיים בערך שלב כזה שהם אוכלים בשיטת צבירה . היה לי ככה עם איתמר הוא היה פשוט נתלה לי על הציצי כל הערב "צובר " את החלב ולשינה יותר ארוכה . זו תקופה לא קלה ,אבל זה עובר להם די מהר !
    עצה שלי להניק להניק ושוב להניק . החלב לא נעלם לך , הרבה יותר קשה לשאוב מאשר להניק במיוחד בערב כי החלב הרבה יותר שומני וסמיך ולכן קשה לשאוב . פשוט תניקי , הוא לא ישן רעב , אבל לך יהיה יותר קשה תקופה ,אבל זה עובר . לא חייבים לדחוף מטרנה , במיוחד שהוא לא מעוניין.
  • לצערי אין לי עצות אבל מלאאאא
  • וואו ממש עזרת לי.......
    לא ידעתי שהם צוברים ללילה
    באמת בלילה הוא ישן טוב
    אבל קם לאכול
    אני לא רוצה להתייאש מהנקה, ממש לא
    אבי אני רוצה שהילד שלי הי שבע

• רגע
    איך את יודעת שהוא רעב?
    היניקה מרגיעה תמיד תינוקות
    את בטוחה שזו לא הבטן? אולי הוא לא עייף? אולי חם לו? קר לו?

אולי תזמיני יועצת הנקה שתראה איך הוא יונק? ואם הוא יונק מספיק?
    בתקופה הקצרה שהבן שלי ינק הוא לא ממש אכל
    סתם מצץ את הפיטמה כמו מוצץ...

אל תהיי בלחץ. אל תשכחי שאת קטן ואת עדיין לומדת אותו
    תנסי להציע המון מגע, דיבור שקט, עירסול עדין

• תקשיבי יש תקופות של קפיצת גדילה
    ויש תקופות שהם עושים צבירה כמו שאמרו
    ויש תקופות שהזרימה לא יוצאת להם כמו שהם רוצים ואז הם גם משתוללים על הציצי..
    וזה יכול להיות במקביל הכל
    אל תנסי ללחוץ על הציצי בערב ולקבל אינדיקציה זה לא מדד
    את עייפה הגוף עייף וכך גם אין הרבה בשאיבה
    השאיבה היעילה ביותר בגדול זה בבוקר...
    ולמרות זאת תינוק שיונק כראוי ועולה במשקל כמו שצריך יודע לשאוב ולהוציא יותר ממה שאת חושבת...
    את צריכה רק לזרום איתו ולהאמין בעצמך שאת לא מרעיבה אותו והוא ידע להגדיל לעצמוו את החלב כמו שהוא צריך
    סבלנות והתמדה בהנקה כמה שפחות בקבוקים...
    (אלא אם רואים שאין עליה במשקל שזה חשוב לוודא חלילה שלא יקרה)
    וסתם סיפור קטן הבת שלי בת שנה וחוד אני עד היום מינקה ומעולם מעולם מעולם לא הצלחתי לשאוב כמו שצריך כלומר לא עלה על 30 -50 בקושי וגם מכמה שאיבות יחד... ועדיין היא אכלה וינקה יפה ועלתה בצורה מאוזנת במשקל5
    בהצלחה
    אם את רוצה עידוד בפרטי בכייף
  • גם אני לא מוציאה הרבה בשאיבה
    יצא לי בין 50-20 מל
    אבל זה גם אחרי הניקה..
    הוא אחוזון 50 במשקל
    בכל אופן כשהוא יונק באמת הוא אוכל, פשוט לפעמים אני חושבת שניגמר לי החלב, כי נגיד הוא מתנתק ובוכה אז אני מנסה לסחוט ולא יוצא כלום
    אז מצד אחד אני רוצה לתת לו תוספת כדי שלא יהיה רעב
    ומצד שני קצת קשה לי נפשית עם הרעיון
    גולי אי אפשר להיות בטוחים 100 אחוז אף פעם....... פשוט אני כבר קצת מזהה את הבכי שלו נראה לי
    אנחנו המון מדברים אליו מלטפים מערסלים על הסלקל שמתנדנד
    ואז הוא באמת נרגע

• זרמי איתו ותוציאי את אושוויץ מהראש.

קפיצת גדילה בהנקה בלעדית זה- רעב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    שיואו!!!!!!!!!!
    יויויויויויוויויויוי רווחה!!! הפקרה!!!!
    ואין לך כמות חדשה ומוגדלת על המקום!
    מה עושה הילד? הוא יודע איך הוא מייצר יותר! אז הוא נצמד לציצי ואומר לו עוד עוד.
    עוד עוד. אני רעב עוד.
    ואז הכמות עולה, כל הנקה הוא מקבל כמות גדולה חדשה, ושבע וטוב ויפה הכל חוזר לקדמותו.

זה מיני רעב חיוני, שמעודד עשיה! שיהיה לך חלב. שיהיה לו חלב.
    כתבת שאת רוצה להמשיך להניק? המחיר הוא כמו שאמרת "לדמיין" שהוא יהיה רעב. כן. אם הוא לא היה רעב, מלחתחילה לא היית מניקה אותו. תחשבי על זה ככה.
    את מניקה בכלל, בזכות הרעב שלו. תשני את נקודת ההסתכלות שלך על אוכל.
    או על חוסר אוכל.
    את לא מרעיבה. אבל רעב הוא רגש חיוני. מאוד. אל תפחדי ממנו. הרגש ישתתק.
    לא יהיה נזק.

זה עובר מהר, בהדרגה או ישר, תלוי איך את מייצרת כנראה, או כמה הוא רוצה שתייצרי. הפתרון טמון בטבע כבר. לא צריך לחפש עוד אחד.

ובטיפת חלב בודקים עליה כל כמה זמן (ולא באובססיביות)
    בשביל לאמת את זה שהכל פועל.

את רק צריכה להקפיד על לישון, לשתות, ולאכול מסודר 3ארוחות חמות\מבושלות.
    כדי שהחלב יהיה יותר שומני מלא כל טוב ויממש את הפוטנציאל שלו!

ככה אני חושבת.

בקיצור, תחכי שלושה ימים תראי לאן זה הולך.
    אם לא יהיה שיפור בכלל, יכול להיות קצת גזים. זה דבר אופייני לערב.
  • ואוו מיצי אני צריכה לקרוא את ההודעה שלך איזה 26 פעמים.
    אני אעשה קופי פייסט לדסקטופ.
  • עתי היה ככה בדיוק בגיל שלו !!1
    הייתי מזניחה הכול והוא פשוט היה יושב לי על הציצי
    אני מסכימה עם אמא של איתמר זה בכדי למשוך יותר מרווחים לשינת לילה
    פשוט תזרמי עם זה זה מתסכל אבל אל תשיברי

• את שותה המון? את צריכה לשתות מלאאא מים כדי שיהיה הרבה חלב. תשתי 2 כוסות מים לפני כל הנקה. בנוסף תעשי פיפי לפני כל הנקה. גם זה עוזר לייצור החלב. אבל מים זה הכי הכי חשוב.

• אני שותה הרבה, איזה 3 ליטר ביום..... לפחות.....
  • מאמי קודם כל קבלי מלא מלא

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה