עידכונים...נים..נים.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הלכתי לעשות US כליות, הייתה אישה, אז אמרתי לה: בואי נעשה גיחה לרחם. אני לא יודע אם זה בן או בת עדיין.
    היא התלהבה אבל, היא לא מבינה כלום בUS עוברים, היא לא יודעת לזהות בנושא כלום. אז שתינו מסתכלות, מצאנו לב, מחפשות צ'ופצ'יק.. נראה שיש צ'ופצ'יק..אבל לכו תדאו מה זה הצ'ופצ'יק הזה זה לא היה ממש ברור. (נגיד בשבוע 16 בהריון ראשון הרופא תפס כזאת פוזה שממש רואים בעין בלתי מלומדת שזה בולבול. ופה לא היה ברור...גם לא היה מוגדל, לא ברזולוציה המתאימה)
    אחרי שהשתעשענו בניגוד לנהלים- הכליות סבבה.

היה ביקור רופאים, לקח לי בדיקות דם לבירור מחלות קולגן (ישר שאלתי את ד"ר גוגל מה זה ואיך זה קשור לכליות)
    התוצאות של הUS והבדיקות דם (התקינות! עשיתי כאלה בקופח בשבוע 7, פשוט אני זוכרת לפי השם) יבואו בצהריים ואז אמורים להזמין לי סוף סוף את הנפרולוג המיוחל!
    שיגיע מחר, אם יזמינו היום.
    והוא יגיד שהכל סבבישן וישחררו אותי כבר מפההההההה.

עוד משהו מעניין- מה יצא לי באיסוף שתן??? יש הימורים?
    בשבוע 7 היה 640
    בשבוע 15 היה כבר 2200
    בשבוע 16...............................................
    1150
    .
    מה שיכול להסביר, שהיציאה של החלבון אצלי קשורה לתת משקל ולמאמץ. כי פה אני רק שוכבת כל היום לא מרימה ולא עושה כלום. ואני אדבר על זה עם הנפרולוג, שיוציא את הסטטיסטיקה שלו לתתי משקל, שיפסיקו לטפל בי כמו באוכלוסיה ממוצעת. מסכנות הכליות, אין שכבת שומן שמחזיקה אותן, הכל לוחץ עליהן, ההריון,השינויים של ההריון, נחבטות לי בעצמות...

6 תגובות
עמוד 1
  • מאמי תשמרי על עצמך אך הגעת לתת משקל ומי זאת שניסתה לעשות לך US?

• חחחחח תאמיני לי את, משומשו.
    אף פעם לא משעמם

• מיצי - תאכלי משהו!
    ולכי הביתה כבר, סתם תופסת מיטה בבית חולים!
  • הטכנאית, שמתמחה בכליות, עשתה לי, מזתומרת? חחח
    ועל הדרך, קפצנו לרחם, זה הרי ליד, כליות ורחם...
    ואני תת משקל כל החיים, סתם כזאת אני. לא משהו מיוחד או בכוונה.
  • כן גם אני טוענת שאני סתם תופסת מיטה!!!

אבל זאת הדרך היחידה כנראה לקבל נפרולוג מהר יותר מ24 בדצמבר
    שירה- זה סיבה מעולה לעשות כל היום פדיקור מניקור בבית, אבל ילד בן שנתיים לא מבין בלקים חחחח
    בינתיים אני עושה פה, היום בעלי מביא לי את כל הדרוש
  • חח רק שתהיי' בריאה, את והצ'ופצ'יקון

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה