אני עייפה:( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כמו שסיפרתי בעלי פוטר מעבודה והוא חותם בלשכה
    היום בבוקר הוא הלך לצבוע את הבית לחבר שלו ( לא בתשלום) אין לי בעיה, אני לא אומרת כלום
    אני יוצאת איתו הכי בסדר שיש באמת, אני לא מכריחה אותו לעבוד, הוא חותם בלשכה בשביל לקבל אבטלה.
    היו ימים שהוא היה עוזר לי , בשטיפת כלים , לפעמים היה עושה שטיפה, שואב אבק..
    היום הוא על הבוקר הלך לחבר שלו לצבוע לו את הבית חזר בערך ב 3 בצהריים ושאל אותי אותי אם הוא יכול ללכת לחברים שלו אז עניתי לו שהיום אני רוצה שיהיה בבית,ואז הוא התעצבן עליי ונכנס לישון עד 7 בערב אני אומרת לו בוא תעזור לי בבית תאכיל את הילדה , אין עם מי לדבר, קם ב 7 בערב שיחק עם אוריה קצת וחזר לנוח , הלך לקנות סיגריות חזר הביתה ושוכב על הספה, ואני מנקה את הבית-תולה כביסה-מדליקה מכונה- מאכילה את אוריה- מקלחת אותה - מטפלת בקיצור הכל והוא שוכב על הספה וזה לא מעניין אותו, מנשק את אוריה וחוזר לנוח משחק איתה כמה דקות ועוד פעם שוכב.
    הוא אף פעם לא מקלח אותה לא מחליף לה טיטולים ולא בגדים,ובקושי מאכיל אותה.
    ובבית הוא עוזר לפי מצב הרוח שלו.
    אין לי כוח כבר
11 תגובות
עמוד 1
  • הוא בד"כ ככה? או שזה בעיקר מאז שהוא פוטר מהעבודה?
  • זה גם היה ככה לפני שפוטר מעבודה

• הבנתי.....
    אני לגמרי מבינה את התסכול שלך. חשבת שלפחות עכשיו כשיש לו כ"כ הרבה זמן פנוי אז חלק ממנו ינוצל ללעזור לך.
    יש מצב לקחת אותו לשיחה ולהסביר לו שאת ממש חייבת עזרה??
    אולי לא כדאי לדבר איתו בדרישות, אלא ממש לפנות אליו בטון רגוע
    קצת קשה לי לתת עצה מש מועילה כי אני לא מכירה אותו או את סוג הקשר ביניכם.... אפשר לשאול בן כמה הוא?
  • למה את מסכימה לזה??
    מזה הדבר הזה?
    מה הוא ישן 4 שעות?
    למה את מאפשרת לו???
    את צריכה להתעורר
    הכל עניין של חינוך
    בעלי למד מהרגע שעברנו לכור ביחד שגם הוא עושה
    וככה זה גם עם הילד שלנו
    מזה הדבר הזה??
    למה את מחכנה להמשיך ולשלם מחיר פיזי ונפשי כזה יקר?

• תאמיני לי,אצלי במצב שכזה, של חוסר-שותפות מצד-הבעל, הדיל היה כזה:

סבבה,שישחק עם הילדה,אני המטפלת שלה (כי הוא לא בקטע של חיתולים וכו')..

אבל לגבי הבית,לא-אעשה דבר,כשהילדה הולכת לישון או כשהוא משחק איתה,אני גם הולכת לישון. סוג של שביתה-איטלקית.

זה נשמע קשה,אבל אם לא-תשקיעי בבית,הוא ייאלץ לשטוף את כליו..ולשאול איך להפעיל ת.כביסה..

• טוב זה עובר כל גבול!!!!!
    מילא כשהוא עבד, ניחא, עוד אפשר "איכשהו" להבין אותו... עבודה מעייפת
    אבל כשאתה בבית?! רבאק, מה אתה שייח סעודי?!
    אני מסכימה עם מרווה, את צריכה ללמד אותו לקח אחת ולתמיד.
    אל תכיני אוכל, אל תעשי כביסות (רק מה שנחוץ בשבילך ובשביל אוריה)
    שילמד מה זה כשנגמרים התחתונים הנקיות וכשאין ארוחת צהריים וערב
    למה התחתנתם? למה הבאתם לעולם ילדה? כדי שכל מטלות הבית יפלו עלייך?
    והוא ירבוץ על המיטה כמו חתיכת... גוש של אני לא אגיד מה ויבזבז חמצן לנשימה?!
  • הוא בן 38
    הוא יכול לישון כל היום אין לו בעיה עם זה, ברגע שאני אומרת לו משהו כמו"היום אתה לא הולך לשום מקום" אז הוא ישר רב איתויונכנס לישון.
    אם אני לא ינקה לא יעשה כביסה ולא אבשל זה לא יזיז לו, הבית ישאר כמו שהוא.
    הבעיה שאני לא מסוגלת להשאיר בית מבולגן ובלי ארוחות.
    כבר קרה שמרוב עייפות לא בישלתי ולא ניקיתי ואז הוא היה ממש עצבני " מה לא בישלת" תראי איך הבית" אז אמרתי לו תנקה ותשגיח על הילדה ואני ינוח קצת
    ומה הוא עונה לי "שישאר הבית כמו שהוא"
    בחיים הוא לא ישאל אותי אם אני צריכה עזרה אם אני צריכ משהו, אבל אם זה חברים שלו הוא הראשון שיציע עזרה
  • אני יכולה להגיד לך עד מחר שזו התנהגות בלתי נסבלת ואלתקבלי את זה בשום אופן ולתת לך דוגמאות של איך גברים אחרים מתנהגים.....אבל בשורה התחתונה, את יודעת עם מי התחתנת ואת יודעת עם מי את חיה בבית.
    זה נורא מעצבן שגבר מתנהג בצורה כזו אבל סביר להניח שככה הוא חונך וסביר להניח שככה גם הרגלת אותו באיזשהו מקום. לא שאני מאשימה אותך, אני בטוחה שלא ציפית שיהיה לך כ"כ קשה ותצטרכי שהוא ישנה את ההתנהגות שלו.
    לבוא אליו בדרישות ולעשות שביתות - לא ממש נראה שיעזור במקרה שלו.
    אולי שווה לבדוק אופציה לדבר עם מישהו מהמשפחה שלו (אם קיים מישהו כזה שלא מסכים עם התנהגות כזו)
    בכל מקרה מה שחשוב הוא שתתחילי לחשוב איך לעשות שינוי בחיים שלך עם או בלי העזרה שלו וזה משהו שרק את יכולה להחליט עליו.
  • טניה

• אני אישית לא חושבת שהתגובות כאן ראויות......ז"א אתן צןדקות זה מצב בלתי נסבל.....אבל צריך לחשוב אם זה יפתר במלחמה נגדית......אני מאמינה שזה רק יחריף......אני בהחלט מבינה אותך-למרות שאצלנו המצב לא ככה אומנפ בעלי לא עושה כמעט כלום למעט להוציא את הילדים בבוקר+לקלח אותם לפעמים בלילה...בתחום של טיפול הבית וטיפול בתינוקות כלום אבל אני בהחלט מעריכה את מה שהוא עושה(חוץ מהעובדה שהוא יוצא מהבית ב8 וחזר ב6 וחצי בערב) ויוצא שוב ה9 -11 למשרת לילה.....ואני גם לפעמים מתעצבנת נורא כי לפעמים קשה לי כול העול אני עובדת משרה מלאה+טיפול ב3 ילדים......אבלףחדעתי לא הולך בדרך קשה צריך לנסות בדרך טובה עם כול הכאב שבעניין....תכיני לו ארוחה טובה.....תדברי איתו על המצב....תנסי להסביר לו שאת אוהבת את העזרה שלו...שמה שהוא עושה תמיד טוב וכו'...
    אל תשכחי שהבן אדם במצב קשה.ץ...הוא פוטר מעהבודה -הוא מרגיש נחות-הוא מרגיש שהעבודה שלו לא שווה משהו.....והכול זה גלגל...וההכנסות לישון באמצע היום(למרות שאת אומרת שהיתה גם לפני) היא בהחלט לא מראה על מצב בריא......
    אני חושבת שלפעמים בדרך טובה נפתרים הרבה דברים......אבל להאמין באמת בדרך לא להתעצבן באמצע אם לא הולך משהו....אלא לנסות בדרך טובה עד הסוף.....ואם הנתינה תבוא האהבה ....וכן להפך כשהוא יאהב אותך ואת מה שאת עושה הוא יעשה בכיף ,בשמחה ובהאהבה.
    בהצלחה.
  • אני עם הבנות הגיעע הזמן לשינוי קיצוני תחליטו יחד ותעשו גם אם זה מצריך עזרה חיצונית בהצלךחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה