היי בנות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני יודעת שפתחתי את זה 1001 פעמים אבל נמאס לי
25 תגובות
עמוד 1
  • את צודקת אלף אחוז. מגיע לך וחצי.

זה את לא מגיעה לבעלך.
  • מה זאת אומרת? למה הוא לא עוזר לך? למה הוא לא יודע להחליף טיטול?
    הוא אבא שלה
    הבאתם אותה יחד והחלוקה צריכה להיות באותה מידה
    ובטח שמגיע לך מה זאת אומרת
    למי לא מגיע לנוח קצת מהטירוף?
  • סלחי לי אבל זה מה שהרגלת אותו ! מה זה הוא לא יודע להחליף טיטול??????????? איפה הוא היה כל התקופה הזו ? את לא שיפחה בבית את אישתו ושילמד וישאר עם הילדה גם כשאת מבקשת ממנו !!!!!!!!!! אל תשתקי . תגידי לו הכל מה זה רק את מגדלת את הילדה זה רק שלך או מה? הוא אבא שלה ואת אישתו שיתנהג בהתאם
  • מה זה???? תסלחי לי מאמי, אבל בעלך פרזיט! בלי לפגוע!!!!

בעלי מטפל בגיא יותר טוב ממני! אני המון מחוץ לבית עכשיו עם הלימודים והעבודה ובעלי איתו המון!!!

תחנכי אותו!!!! מה עשית את אוריה לבד או איתו???

• אני מפחדת לפתוח את הפה כבר .
    אני קוראת את מה שאת כותבת ( ולא רק עכשיו) ופשוו כןאב לי עלייך .
    אין לי מה לייעץ לך כי זה גם קשה לייעץ כזה דבר למישהי .
    כמובן שאנחנו רואים פה צד אחד שהוא שלך . הצד הפגןע ....

אני ... באופי שלי
    הייתי עושה שינוי קיצוני
    משהו שינער אותו
    שיטלטל אותו .
    תחשבי מה זה יכול להיות מבחינתך
    כי זה לא יכול להימשך ככה

• את צודקת במיליון וחצי אחוזים.
    זה שיש לך ילדה, לא אומר שאת צריכה להפסיק לחיות.

תעשי לו קורסים, שיכבה את הטלויזיה המ*&^% , את הפלייסטיישן או ה- WII ויבוא ללמוד איך מחליפים, מה עושים? אילו סימנים וכיו"ב.

גם הוא חלק מהבית, גם הוא צריך להיות חלק בגידול הילדה, גם הוא חלק מהמשפחה ובמיקרים כאלה הוא צריך ללמוד איך מחליפים שזה בסיס.

לא רוצה? תמשכי אותו באוזן.. אין לא !

• עד שאת לא תתחילי להציב גבולות
    לעמוד על שלך
    לדרוש בתקיפות מה שמגיע לך
    דברים לא ישתנו.

• כאילו הלווווווו?!?!?!?! אוריה אוטוטו בת שנתיים!!! והוא לא יודע להחליף טיטול?!?!?!

• אין לי מה להוסיף מלבד מה שהבנות כבר כתבו.
    עצוב לי שרע לך עם המצב אבל מנגד את לא עושה כלום כדי לשנות אותו.
    שולחת לך אינספור חיבוקים
  • תודה אהובות
  • את שומעת את עצמך??? עוד ילד? את מתפקדת כמו אם חד הורית מאמי...
    אם קשה לך עכשיו, מה תעשי עם שניים? ואם תהיה שוב בת? גם בה הוא לא יטפל כי לא נוח לו לראות פושפוש קטן?

סליחה על ההתקפה אבל בעלך ממש מרגיז אותי...

• טניה! את לא רצינית!!!
    עוד ילד???

• את אוהבת להיות האמא של אוריה והמטפלת שלה,את הכי לוקחת אחריות..
    אבל את גם זקוקה לגיבוי בתור התחלה (והשאיפה היא להביא אותו למצב של שותף-מלא).
    זה לא שיש לו אמא,אחות וכו',שבאות לסייע לך במקומו וגם אם היו כאלו,אבא זה אבא,אין תחליף לילדה לדמות-אבהית פעילה (במטלות: מקלחת,החתלה וכו'),כך היא תלמד לקיים זוגיות בעתיד בע"ה ולפתח קשר-זוגי בריא.
    גם להיות שותף במטלות,תגידי לו,שזה מראה לך על אהבה-אמיתית (ותגידי לו,שאת יודעת שהוא הכי אוהב אותה בעולם ובכ"ז תשמחי לראות שיש לו חירות-אבהית,כי הוא יודע לעשות את הכל לבד),שזה מאוד גברי בעינייך,גברים-מודרניים שכאלו.

• מתוקה,

קודם כל-
  • עכשיו אני אשתף אותכן..
    אנחנו עובדים על עוד ילד כבר מס׳ חודשים כי הייתי בטוחה שהמצב ישתנה והשיחות איתו יעזרו
    לפני כמה ימים התחלתי להרגיש ממש לא טוב , בחילות חוסר תאבון חולשה עייפות היה איזה יום שנרדמתי ממש מוקדם שבד״כ לפני 1-2 בלילה אני לא נרדמת ואני פשוט נשפכתי במיטה מרוב עייפות.
    ועד עכשיו יש לי בחילות וחוסר תאבון ועייפות שלא בא לי לעשות כלום ואין מצב רוח לשום דבר ומתחילה לבכות.
    אני אמורה לקבל מחזור עוד יומיים-שלוש שבכללי יש לי כאבים בחזה לפני המחזור ועכשיו אין כלום.
    ואז התחלתי לחשוב שאולי אני בהיריון, אבל פתאום התחלתי לפחד לא יודעת איך להסביר את ההרגשה אבל יש בי מן פחד כזה.
    כמובן שאני לא יודעת אם אני בהיריון כי לא עשיתי בדיקה והחלטתי לחכות עוד כמה ימים.
    כמו שאמרתי בא לי עוד ילד אבל אני ממש מפחדת ואם אני בהיריון האם הפחד יעלם?
    אוף כבר לא יודעת מה לחשוב
  • אוף. כתבתי לך מגילה והתכבה לי הפלא
    אם לא אצליח להתחבר לפייס אשאיר לך תגובה יפתי
    אוהבת

• ותודה בנות
  • עוד הריון?

• אני מקווה שלא נפגעת ממני
    נשמעתי קצת תקיפה, אני מצטערת

• נופר אני ממש לא מתעלמת!!
    אני בעצמי כבר לא יודעת מה לעשות..
    באמת שאני ניסיתי מעל ומעבר.. תסתכלי בהודעה האחרונה שרשמתי..
    ואם אני בהיריון? מה אני עושה? אני ממש התחלתי לפחד.. כי אני לא יודעת איך זה עם השניים אבל אני מתארת לעצמי שזה מאוד קשה, לא אשקר אם ילדה אחת קשה אז מה יהיה עם שניים?!
    תודה
  • נופרשו לא נפגעתי.
    אני יודעת זה מדאגה
  • טניה יקירתי
    את כותבת כבר זמן מה על כאבייך ותסכולייך וכולן מייעצות לך כמעט את אותו הדבר בכל פעם.
    אבל לפי מה שאת מתארת כלום לא משתנה.
    הרי לא יתכן שהבעל לא עובד ולא עוזר במטלות הבית עם הילדה באופן קבוע.
    אם לא תעשי משהו שום דבר לא ישתנה. את תמיד תישארי מתוסכלת.
    אני חושבת שאת צריכה לדבר עם מישהו בעל מקצוע
    שיעזור לך לשקם את המשפחה ולנער את הבעל.
    תחשבי שעכשיו זו רק ההתחלה, והכי קל לטפל בצרכים של פעוטה,
    אבל מה יהיה כאשר היא תהיה בת 10? 16?
    שם צריך הורות חזקה משני ההורים שיתמכו וינערו כשצריך...
    האם תהיי לבד במערכה גם אז?
    ילד צריך הורים חזקים עם חזית מאוחדת
    מציעה לך לחשוב קדימה ולא רק עכשיו על חיתולים ומטלות הבית...

• תראי, אני מבינה שגבר באמת יכול להרגיש פחד מלטפל בתינוק או בילד קטן.
    א-ב-ל! את צריכה לשבת איתו ולברר איתו את העניין הזה.
    תשאלי אותו, האם הוא חושב שהוא עשה לך ילדה? האם זו ילדה שלך או ילדה שלכם? כמו שאת אמא, הוא אבא ויחד אתם משפחה.
    תגידי לו שאת מאמינה לו שהוא לא יודע, אבל את מוכנה ללמד אותו, ואם הוא לא יסתכל עליך ולא ילמד, הוא בחיים לא ידע.
    ואז התירוץ הזה לא תופש.
    תגידי לו, שאם איכפת לו מהבת שלו, הוא צריך לדאוג שאמא שלה תוכל להמשיך לתפקד במלוא המרץ. בסופו של דבר, בזה שהוא עוזר לך הוא לא עושה לך טובה - הוא בזה דואג לבת שלו. להיות אבא זה יותר מתרומת זרע ונשיקות מדי פעם.

שבי ודברי איתו, תוציאי מחקרים אם צריך, תסבירי לו שמתח ביניכם יגרום לילדה לסבול. משפחה זו יחידה אחת שלמה. משהו יוצא מאיזון כל החלקים סובלים.
    כמו בגוף. אם כואבת האצבע הקטנה של הרגל, כל הגוף סובל.

פשוט תהיי כמו מחנכת, לא כמו אישה מתוסכלת, עם בכי ועם צעקות ולא יודעת מה.
    פשוט תעזרי לו לגדול אבל את חייבת לעשות את זה!
    מי שסובל הכי הרבה מזה, זו הילדה. לא את.
    כשאת מותשת ועצבנית כי הוא לא מילא את החלק שלו, מה את חושבת? שהיא לא מרגישה? היא ועוד איך מרגישה.

תשבו כמו משפחה, ותפתרו את הבעיה הזו כמו משפחה כי זה מה שאתם - משפחה!
  • מסכימה עם התגובה שמעליי
    ומאמי אם מותר לי להוסיף - אם הוא לא משתנה את תהיי חייבת לחשוב מה לעשות הלאה.. כי בואי נגיד ככה גם לי בעלי לא מי יודע מה עוזר אבל זה לא ברמה כזו והוא חייב ללמוד להחליף טיטול וכו - אם הוא אומר שהוא מתבייש כי זו בת תסבירי לו שאין מה להכנס לזה ושזו הבת שלו והיא כולה ילדה קטנה.. ותתני לו דוגמא תגידי לו מה ואם הילד הבא יצא בן אני לא אחליף לו כי הוא בן?
    מקווה שהמצב ישתפר מהר אמןן
  • מסכימה עם הבנות הוא אבא של אוריה הוא צריך לעזור לך בטיפול ובגידול שלה
    ממה שסיפרת בעלך עדין לא מעקל שיש לו משפחה - שיש לו אישה וילדה שהם באחריותו!!!
    הוא כל הזמן מנסה לברוח עם החברים שלו דואג לאינטרסים שלו - אבל מה איתך לך אסור ללכת להנות עם חברה לכמה שעות?!

מאמי תנסי שוב פעם לדבר איתו - ותגידי לו שחייב להיות שינוי ביחס ובהתנהגות שלו כלפיכם

שולחת לך מיליוני

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה