היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
נטלי סיון מיה-מיה תי מיצי מיאו ג׳ני-jenjen קרן-קרן חמישה בז׳יז׳ינה -ליבי-libiaviv רעות-reut m ויקי-viki2406 ליהי-lialo דובנית לב טוב טלי -יולי 2001 שני-שנשון צפתי גלי-גולי Kerend82 Jeff נטשה - כתומית דנה - מותק עם כולם יוליה - BJuled לידר - lidar_84 (תיכף אמא) נופר - נופקי ליאורה - liora-12 הלן84 אנסטסיה - anastasia אורלי - פונפון יסמין - יסמין 1.8.11 מעיין - mayanush17 אניה - המלאכים של אניה אלה - elaf אורטל - noa for ever שמרית smiley- ליטל - taloli מיכלי24 טלטול יעל - יעליאור שרשור השתתפות שרשור הכרות - הענק והגמד
27 תגובות
עמוד 1
אני מתרגשתתתתתתתת... איך בא לי לפנקקקקקקקק לפנק!!!!
שלחתי מייל
אני רוצה להוסיף שחשוב לצלם את המשלוח ולהעלות תמונות לפורום, כי הבנות משקיעות וזה מאכזב לגמדה כשמוותרים על התמונה.
אז צלמו ותהנו!
אני גם חושבת שחשוב. כשאני משקיע מעמקי הנשמה גם אם זה בחנותשל שקל וגם אם זה בחנות של מותגים אני רוצה שיראו כמה השקעתי ושיתנו פידבק להשקעה שלי. כן אני כמו ילדה קטנה וצריכה טפיחה על הכתף שוואלה- רואים שעשיתי מהלב.
זה כתוב בטיפים והמלצות אני לא יכולה לציין כל דבר ודבר אחרת זהה כבר היה עובר לי את ה2 עמודים של וורד
חחח סיון האמת לקח לי כמה ניסיוןנות להכניס הכל לתוך עמוד אחד באורך כזה:) אבל עדין חובה לצלם. רק ידעו:)
אני רק רוצה להוסיף למרות שכתוב שיהיו חבילות ראויות הכי מבאס להשקיע בחבילה המון ולקבל משהו בלתי מושקע
הערות נוספות מתקבלות בברכה בשרשור הזה. תמיד צילמנו את המשלוחים ששלחנו וקיבלנו. גולי - את צריכה להבין שזה המשחק. תקראי את המשפט הראשון שרשמנו בהוראות. (על מהו משלוח מנות)
כל אחת עושה לפי יכולתה.
שרשור ניחושים ב20 למרץ?? חודש אחרי??
שני אני חושבת שטעיתי תודה על תשומת הלב אני בודקת
וואו איזו השקעה!!!
תהנו, שאפו על ההיענות המקסימה שלכן
אלי, תן בי את השלווה לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם האומץ לשנות את אשר ביכולתי והתבונה להבחין בין השניים
אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל) לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)
טלטול
אפילו אורן מתרגש מהמשחק כבר!!!
נרשמתי גם:)
יאללה... עשיתן לי חשק!
אני בפנים
נרשמתי נרשמתי
נטשה
תודה מיצוש
נטשה
מתרגשת.. נרשמתי
איזה כיף לכן....תהנו
שלום, איזה כיף להשתתף במשחק שכזה :) זה עושה שמח עוד לפני שהתחלנו חשבתי על נקודה מסויימת-אולי כדאי שכל אחת תשתף פה בשרשור או שתגיד למארגנות כמה ילדים יש לה ומאיזה מין, ובאילו גילאים-כמובן שזה יותצר רלוונטי לאמהות שלא מפרסמות זאת בסרגלים השונים (גם אני כזאת) חשבתי שכך יהיה יותר קל ונח לחשוב על מתנה/התייחסות שמתאימה באמת לילדים של כל אחת מאיתנו, ולא משהו כללי מידי... לפי הרגשתכן
נרשמתי
בס״ד
וואו איזו השקעה אני כבר ממש מתרגשתתתת אני רק מקווה שהשנה לא תחזור הטעות של שנה שעברה ובשנות לא יעליבו את הגמדות שלהן ובאמת יבינו שלא לכולן יש יכולת ושהכי חשוב זה השמחה והנתינה והאהבה בחג הזה כי מי שנכנס אדר מרבים בשמחה:;
אפשר עוד להצטרף?
אלי, תן בי את השלווה לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם האומץ לשנות את אשר ביכולתי והתבונה להבחין בין השניים