שיפור הפורומים, הצאט ואתר יולדת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכל הגולשות הנהדרות שלנו!
    שמי נטע ואני מנהלת אתר יולדת.
    בימים אלו ממש אנחנו עובדים לשפר את האתר לשימושכן.
    כמו שבטח שמתן לב פתחנו עבורכן צאט חדש שניתן להכנס אליו גם בעילום שם.
    נשמח לשמוע מכן כל מה שעל ליבכן בנוגע לאתר, לפורומים,לצאט החדש וכו'.
    כל הערה, טיפ, בקשה, הצעה ואפילו מילה טובה יתקבלו בברכה.
    נשמח למאוד לשמוע מכן.
    מי שלא מעוניינת לפרסם כאן יכולה לפנות בהודעה פרטית בדף הפייסבוק שלנו- פורטל יולדת.
    https://www.facebook.com/shilav.baby/app_176395042506047#!/pages/%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%98%D7%9C-%D7%99%D7%95%D7%9C%D7%93%D7%AA/121785021211677?fref=ts
    המשך גלישה נעימה..
    נטע אדרת
27 תגובות
עמוד 1
  • אני רוצה לבקש בתור אחת שרוב היום בפורום מהסלולאר-בבקשה תורידו את ההודעה הקופצת של המחשבון הריון לסלולאר..אי אפשר להוריד אותה בסלולארי ואני פותחת 3-4 חלונות עד שאחד מהם פותח את הפורום בלי הקפיצה.

• בהמשך לתגובה של אלה אני חושבת שבכלל, אפליקציה של האתר לסלולרי היתה יכולה להיות דבר נהדר

• גם רציתי לשאול אם יש אפשרות שתעשו אפשרות לשליחת הודעות פרטיות.
    ברוב הפורומים יש את האפשרות הזו ובנות לפעמים רוצות לכתוב דברים אישים אחת לשניה
    תודה
  • גם אני ממש מבקשת אם אפשר להוריד את ההודעה שקופצת לך בניייד !!!!!!
    יש ימים שאני ללא מחשב ורק עם האייפון וזה פשוט מתיש ומתסכל !!!!
    אי אפשר לקרא הודעה אחת כמו שצריך

• ועוד שאלה לי אלייך נטע,
    אני תמיד נמצאת בפורום הורים חדשים,
    וממש במקרה ראיתי את ההודעה הזו שלך,
    אפשר לשאול למה פה פתחת הודעה ובפורום הורים חדשים לא ?

• מיסי
    פייס: ortal_hori

• להחזיר את אופציית החיפוש בפורום. הרבה פעמים מחפשים דברים שכתבנו בעבר ואין אפשרות לעשות את זה אלא רק דרך גוגל וזה נורא קשה למצוא ככה.
    וגם אני מבין הבנות של הורים חדשים... גם שם יש חיים
  • בתור מתכנתת (אמנם לא לסלולר) אני מוכנה לכתוב אפליקציה לאנרואיד בהתנדבות. אם אתם מעוניינים, צרו קשר

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • אשמח אם יהיה מידע על הריון מרובה עוברים
    צריך רק לחייך!
  • היי בנות.
    כל מה שאתן כותבות נרשם ומתועד ויטופל.
    יעל- שלחתי לך מייל לגביי ההצעה שלך לעזור להכין אפליקציה, נשמח להפגש איתך.
    חוץ מפורום הריון מרובה עוברים, איזה עוד פורומים חסרים לכן? פורום לידה טבעית זה משהו שיכול לעניין למשל? עוד הצעות יתקבלו בברכה.
    אני אעביר כל מה שאמרתן לגבי קפיצת ההודעה על מחשבון ההריון, אופציית חיפוש ושליחת הודעה פרטית.
    לגבי פרסום בפורומים אחרים- יטופל גם כן. אנחנו אוהבים את כולכן, מסיבה טכנית של חוסר זמן פרסמתי הודעה אחת. אני רואה שיש הענות ואני אפרסם בפורומים נוספים בהקדם.
    תודה רבה על התגובות,
    תמשיכו לכתוב כל מה שעולה בראשכן שאפשר לשפר, להוסיף ולשדרג אצלנו באתר. לא רק בפורומים, אלא בכלל.
    נשמח לשמוע דעתכן על הצאט החדש והצעות לגביו..
    נטע
  • מה עם פורום לאמהות נפגעות תקיפה מינית/גילוי עריות?
    יש המון דברים הקשורים לאמהות ולידה שמעלים את כל עניין הפגיעה כפי שנכחנו לא פעם אחת בפורומים.
    העליתי את ההצעה הזו לפני שנתיים ולא חזרו אלי
  • גם אני בעד מה שאמא ויותר הציעה ! לפי הסטטיסטיקה כאן בפורום שאני קראתי גם לא מעט לצערנו חיות עם הטראומה הזו ויש לא מעט שאלות והתמודדויות בקשר להריון ,לידה,וגם אמהות .
  • אולי בנוסף כדאי שיהיו מנהלים פעילים לפורומים. למשל בפורום של אנשי המקצוע. ליהי סופרין אני בטוחה שהיא מקסימה אבל כנראה מקוצר זמן לא נמצאת בפורום אותו היא מנהלת וזה נורא חבל...

• היה יכול להיות נחמד אם הסמיילים היו משתדרגים,
    אולי זה נשמע טיפשי אבל לרובנו מדובר בשפה שאומרת המון.
    לפעמים

• א' ישר כוח על הפורום המקסים!!
    אם יש אפשרות:
    *כאשר מתחברים מהנייד שמפרסמים תגובה אז שלא יקפוץ שוב
  • אני אשמח לפורום חינוך ביתי

• לי נורא חסר כל הנושא התזונתי
  • האתר מדהים
    אין מה לדבר

הייתי שמחה שתפתחו פורום תמיכה בהנקה
    מעבר לפורום המקצועי
    אולי כן לערב שם יועצות הנקה אבל יותר מבחינת תמיכה

• יווווווו פורום דיאטה ות**** זה גאוניייייייייייייי
    יש פה מלא בנות שפותחות קבוצות תמיכה ודיאטה ולפתוח פורום עם איש מקצוע שממש יתמוך בזה? אני לחלוטין בעד

• היי צול צול
    בחצי שנה האחרונה אני נכנסת כל יום לפורום שאני מנהלת :)
    את מוזמנת לבחון את התאריכים והתגובות , ואם פיספסתי הודעה בטעות , מסיבות
    שונות ( כמו למשל רק גלישה מהאייפון, עייפות ודעת לילה מאוחרת ועוד.. אנינבדרךנכלל עולה על הטעות ומתקנת .. )

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • מישהי כבר הזכירה את זה , אבל אני הייתי שמחה אם הייתה אפשרות לשלוח אחת לשניה הודעות פרטיית כמו צ׳אט כזה כי לפימים לא רוצים לכתוב בפומבי
  • הפורום מעולה ומאוד מועיל!!
    תודה
    מסכימה עם הבנות שחובה לשפר:
    *הורדה של ההודעה של הפורום שקופצת בסלולרי ולא נותנת מנוח (עולה ויורדת)
    *אפשרות לשלוח הודעה פרטית בפורום למי שרוצים ולא דרך מייל (מכיוון שהמון בנות בפורום מעדיפות להישאר חסויות)
    *דחוף אפליקציה בסלולרי של הפורום על מנת שנוכל ליהנות מהפורום גם בסלולר - מה שכרגע לא ממש מתאפשר ולא נוח

תודה רבה ושבוע טוב
    יום נעים לכולם
  • לאמא ויותר פורום כזה יהיה מבורך . כרגע , יש קו תמיכה לטראומות ותקיפה מינית בהריון ולידה של נשים קוראות ללידת .
    כרגע הקו אנונימי אבל בהחלט נותן מענה להקשבה ומפנה ליעוץ מקצועי או משפטי במידה וצריך . הקו הינו קו תמיכה משותף עם המרכז לנפגעות תקיפה מינית ואונס

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • לאמא ויותר פורום כזה יהיה מבורך . כרגע , יש קו תמיכה לטראומות ותקיפה מינית בהריון ולידה של נשים קוראות ללידת .
    כרגע הקו אנונימי אבל בהחלט נותן מענה להקשבה ומפנה ליעוץ מקצועי או משפטי במידה וצריך . הקו הינו קו תמיכה משותף עם המרכז לנפגעות תקיפה מינית ואונס

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • שלום רב
    מאוד אוהבת את הפורום ומברכת על עצם קיומו
    נהנית מהיכולת להיות אנונימית ולקבל עזרה ותמיכה מהבנות המדהימות כאן 24 שעות ביממה
    ואין על שירה! מנהלת הפורום. שאפו
    הצעות לשיפור:
    *הודעות פרטיות בתוך הפורום שנוכל לשלוח אחת לשנייה ללא צורך באימייל
    *אפליקצייה לנייד תהיה פשוט ברכה. מאוד קשה לתפעל דרך הנייד את האתר והממשק לא נוח מה גם שההודעה הקופצנית מפריעה בכל פעם ולא תמיד מצליחה להוריד אותה.
    *אפשרויות חיפוש הודעות קודמות על מנת למצוא הודעות קודמות ושירשורים שאני פתחתי וכמו כן הודעות של חברות הפורום ושירשורים קודמים

וזה יהיה נהדר אם אני אזכה באחת העגלות שאתם נותנים כאן
  • חחחחחחח ישראלית
    אהבתי את החלק עם העגלה

ותודה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה