היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הסלקל בצבע אדום נקנה ב 1000 שקל ונמכר עכשיו ב 150 ההליכון צבעוני עושה אורות ומנגן עם מגש נשלף נקנה ב 500 ונמכר כעת ב 100 שקלים המחירים המטורפים הם כתנאי לכך שיימכרו היום או עד מחר מוקדם בבוקר ליצירת קשר או פה או דרך הפייסבוק טליה נתנאל אשמח אם תשתפו לאנשים
15 תגובות
עמוד 1
מקפיצה
איפה את גרה?
היי אמא של ליעד, אני יותר נמצאת בפורום השכן, אבל ראיתי את המודעה , ואני מאוד מעוניינת בסלקל
בנות תודה רבה על ההענות אני גרה בעומר - ליד באר שבע
איזה באסה! אני לא מאמינה !!!!!! אתמול הייתי לידך....
אוף איזה באסה :( כרגע אני לא ממש ניידת האוטו ללא טסט אבל אני אנסה לברר עם חברים
תודה מותק
בהצלחה
בנות הסתדרתן?? אם לא דברו איתי אני אנסה לעזור אולי דרך קרובי משפחה שלי
גולי את מקסימה
מקפיצה לגולי
אני גרה באשדוד אם יש לכם מי שיקח ממני ויביא אליי אני מוכנה לטווח טליוש איזה סל קל זה ? עד איזה משקל זה ? איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים. מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.
אוף בת דודה שלי הייתה שם והיו אמורים לחזור מחר בסוף חזרו היום באסה