היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ווואי בהחלט לא קל מה שעבר עליכם,באמת תהיתי לאן נעלמת. שלא תדעו עוד צער וכמובן רפואה שלמה לכולם,מקווה שעכשיו בע"ה הכל יהיה בסדר. כל הכבוד על התושייה,הקשבה לאינסטינקטים האמהיים שלך והכוחות. חיבוק ענקי!!! תמיד כאן בשבילך
באמת חראות בהלל יפה.
רק בריאות!!
משתתפת בצערכם על מות הגיס
תודה רבה בנות
שלא תגעו עוד צער והמון בריאות לילדים המקסימים
רק בשורות טובות
יפתי, תנוחו מהשמיים
משתתפת בצערכם, שלא תדעו עוד צער והמון בריאות
משתתפת בצערכם שלא תדעו עוד צער
משתתפת בצערכם שלא תדעו עוד צער
מאחלת לך שתדעו רק שמחות, ובשורות טובות. העיקר הבריאות!!!
אוי מסכנונה... שהילדים ירגישו טוב
וואי איזה תקופה אלוהים ישמור קודם כל המון בריאות לכולכם
דבר שני שלא תדעו עוד צער, כל כך עצוב
אוי מעייני מסכנה שלי עכשיו אני מבינה לאן נעלמת לי :/ יש לי פלאפון חדש ואין לי בו מספרים כמעט של אף אחד אני אשלח לך תכף בפייס תמספר שלי או שאת לי ונדבר ביותר פרטיות אוהבת ומחזקת אותך
משתתפת בצערך
משתתפת בצערכם
ולילדים המון המון בריאות !
בס״ד
תודה רבה בנות וסיווני הוא בן 46 היה:( טלי מאמי שלחי לי במי׳יל [email protected] אני בגמילה מהפייס חחח
אוי מתוקה שלי, צר לי לשמוע מה שעברתם. משתתפת בצערכם
תודה נסיכככה
אויש איזה ימים מגעילים עברתם משתתפת בצערכם כואב לשמוע
[/center]
ואו......... איזה צמרמורת עברה בי........
שלא תדעו עוד צער! אמן!!!!!!!!!!
כל כך עצוב
ואוווווווו תקופה קשה עברה עליך מצטערת לשמוע שלא תדעו עוד צער איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים. מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.
תקופה נוראית...
שולחת לך חיבוקים ומשתתפת בצערך...
ווואוווו מעינוש קיבלתי סחרחורת מכל מה שכתבת אלוהים ישמור איזה סרט!!! קודם כל אין כמוך אימא מדהימה ומסורה!!! שרק יהיו בריאים כולם אמן! ומשתתפת בצערך על אובדן אח של בעלך. שלא תדעו צער פייס: ortal_hori