ענקיתוש אני רואה אותך..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ואני רואה שעומד לעלות לך חיוך קטן נו כן כן זה שמבצבץ בזווית הפה שיהפוך לצחוק מתגלגל כזה שמדבק זה ישחרר אותך
    אז קדימה חיוך גדול למען הגמדית שלך ולמען שירה זאת שעושה לך עכשיו פרצוף כזה מתוקי שבא לאכול אותה
    נכון קצת מבאס המבחן ובמיוחד שיוצאים ממנו בהרגשה טובה ומקבלים ציון שהוא פחות לשביעות רצונך אבל זכרי את הדברים הבאים:
    א.67 - זה כמעט טוב
    ב.לכל מועד א' יש מקצה שיפורים במועד ב'
    ג.67-אומר שעברת לכל דעה עניין ודבר ובסופו של דבר בתואר אף אחד לא יזכור את הציון הסופי..
    ד.אם זה לא מקצוע חובה נדמה לי אם זיכרוני אינו בוגד בי שקורס אחד ואולי אפילו שניים (אם זה קיים עדיין) שאפשר לתת לו משקל פחות או לא לחשב כלל...
    ה.אם המבחן הראשון יצא כזה לא אומר בהכרח שהמבחן הבא יהיה כזה
    ו.אולי המבחן היה יותר קשה מהאמור להיות ומחמירים איתכם...
    ז.היכולות שלך לא נמדדות רק במבחן אחד אז קדימה תאספי את עצמך אני בטוחה שיש לך ציונים טובים יותר ואת מסוגלת ובגדול
    ח.אל תהרסי לעצמך את המבחן הבא בגלל משהו שהיה ועבר
    ט.מותר לבכות ולהתעצב אבל זה הזמן להתאושש ולתת פוש קדימה את יכולה ומסוגלת בלי הנחות ובלי רחמים הרי לא סתם את באופ ועוד דקה מסיימת זה כי את מסוגלת ואתתצליחי ובענק..
    י.גשי לברכה שכתבתי לך ותקראי אותה וקחי איתך דובון ליום שמח יותר וקחי איזה שוקולד לעיצוב האישיות...
    ואל תשכחי אני כאן לכל דבר מחבקת אותך חזק חזק בחיבוק דב אז נו תהיי נחמדה ותמשיכי לחייך וללמוד קטן עליך עשי מה שבשליטתך ותלמדי על הצד הטוב ביותר
    בהצלחה

משנכנס אדר מרבין בשמחה :)
6 תגובות
עמוד 1
  • איך את?

שיהיה לך ערב למידה מוצלח תניחי לעבר והסתכלי קדימה מאמינה בך את יכולה ובגדול

• אחחחחחחחחחחחחח
    איזה גמדה אשרייךךךךךךךךךךךךךךךךךך
    יישר כח עצום
    איזה כייף שהיא זכתה בגמדה כמותך
  • תודה טל 35

• אם יהיה לך זמן להציץ אני מאחלת לך בוקר טוב יום נפלא והמוני בהצלחה וזכרי להיות מרוכזת ולעשות את מה שאת כן יודעת כי את יודעת הרי למדת ואתתצליחי בע"ה

• שלום לגמדה המושלמת שלי !!!

אז באמת העלת לי חיוך !
    לא כתבתי יומיים כי הייתי קצת עצובה והשתדלתי
    ללמוד כמו שצריך למבחן שהיה היום .
    אז המבחן היום היה ממש קל ופשוט
    מקווה שגם כאן אני לא יוצאת בהרגשה טובה
    ובציון זוועה .

בכל מקרה , מאתמול בלילה שירה נודניקית ברמות
    שיניים ככל הנראה
    והיא מטמטמת אותי , מיותר לציין איזה
    כייף ללמוד כשהצרחות מחרישות אוזניים
    כל הלילה לא ישנה , ופשוט היום התישה אותי ברמות
    שאפילו בשלב הגזים לא היה לי את זה .
    פשוט רציתי לברוחחחחחחחחחח לחו"ל !!!

אבל חצי חיוך שלה שובר לי את הלב
    אז מוכנה לברוח רק לחולון .
  • זה בסדר לא לכתוב וזה בסדר להיות טיפטיפונת עצובה
    אבל הכי חשוב שהשקעת למדת ועשית את המבחן בצורה הטובה ביותר
    ושטפו טפו היה לך קל ומקווה שהתוצאות המתגמלות לא יאחרו לבוא בעה 5
    אויש לגבי שירוש מסכנונה קטנטונת חבל שאני לא קרובה יותר הייתי באה לעזור לך אגב אם אכן שיני תמרחי את הטיגל אומרים שעוזר ואם לא שיניים אולי בהתחלת ברזל או את דיסת האורז וזה עושה לה כאב בטן בלילה אז שימי לב ואת הברזל מומלץ לתת בצהרים עם מעט עגבניה מגורדת ומסוננת מתעכל טוב יותר ונספג טוב יותר בהצלחה ותמסרי לה ולך

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה