איך אפשר בליי זה!!!!!!ממש לא שחכתי!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • סיפור הלידה של מאורי שלי!:
    טוב אז ככה 20 לחודש קמתי בבוקר לא יודעת למה הכנתי תתיק וצחקתי על עצמי שאני חיה בסרט..טוב דיברתי עם חברה שלי בפלא' כולי מותשת מההריון בלי כוחות ומתפללת שזה יקרה וזה נראה כלכך רחוק!!סימתי איתה את השיחה והלכתי למעקב הריון נכנסתי למוניטור שלא הראה כלום!!אחרי זה לרופא הוא עשה לי בדיקה פנימית מחחיקה 80% פתיחה 2 אמר לי שכנראה בימים הקרובים אני ילד..אמרתי לו מהההה

11 תגובות
עמוד 1
  • אחלה סיפור!

הצחיק אותי אפילו... חחח שתפסת את בעלך מהחולצה

שיהיה המון מזל טוב גדלו את הנסיך בנחת

• תודה רבה הברית היה כבר לפני שבוע וחצי עברנו אותו בשלום ברוך ה'

• אה נכון עכשיו אני רואה שקראתם לו מאור

• עברת לידה חווייתית מה שנקרא, הרגת אותי שתפסת את בעלך בחולצה ואמרת לו שיהיה במקומך

• נשמע שעשיתם שם צחוקים...
    את, אמא, חמתך, בעלך...
    טוב שלא הבאתם את כל השבט איתכם.

מזל טוב מותק!
    אני יודעת כמה חיכית להיות כבר אמא,
    אז ברוכה הבאה לעולם ללא שינה,
    פיפי, קקי, קיא, שלשולים, מטרנה, מרוסק ועוד הרבה הרבה כיףףףףףףףףף
  • חחחחחח אשכרה לא ידעתי מה מחכה לי אחרי ההריון
    עכשיו אני אומרת איפה הימים שהיתי הולכת לישון מ 9 עד 9 רצוף[:D
    את האמת לא רציתי שבעלי יהיה שם אבל הוא ה תקשר לאמא שלי בדיוק כשהיתי באמצע ציר שמע איך אני צורחת וטסס לבית חולים חחחח
  • חחחחחחח מצחיקה
  • עכשיו אחרי 3 שבועות אני לוקחת ומספרת את זה כחוויה
    אבל בימים הראשונים ממש היתי שקועה בדיכאון
    הכאבים היו כאבים שאי אפשר לתאר כל ציר אני חשבתי שאני עומדת למות ממש אני חושבת שאם לא היתי לוקחת את האפידורל היתי מתעלפת שם רק מהכאב באמת אי אפשר לתאר את גודל הכאב
    אחרי הלידה כל הזמן חשבתי לעצמי למה אנחנו מביאים ילדים אם צריך לעבור את הכאבים האלה ובנוסף הכאבים שאחרי הלידה צריבה בשתן התכווצויות רחם חוסר שינה בלילה וכו' לקחתי ממש קשה את כל הקטע הזה זה גם מסביר למה עליתי בהריון כמעט 9 קילו ועד עכשיו הורדתי כבר 13 קילו! עכשיו כבר הכאבים עברו לאט לאט אני חוזרת לעצמי הילד בלי עין הרע התחיל לישון בלילה התחלתי לאכול יותר טוב אני מניקה מתי שטוב לי אז כשהיתי מניקה הייתי ממש סובלת מכאבים וחמותי היתה דוחפת אותי להמשיך להניק ולא לתת בקבוק ועכשיו מתי שאין לי כח להניק אני פשוט מכינה לו בקבוק..חוץ מזה שכל הנקה אני צריכה להילחם איתו..אני חושבת שפעם אחרונה שהיתי בטיפת חלב והאחות דיברה איתי ובכיתי וראיתי שיש מישו שכן מבין אותי זה עזר לי קצת לפרוק מה שהיה לי על הלב והשתחררתי קצת..דרך אגב גם המקווה עשה לי טוב למרות שעוד לא העזתי לקיים יחסים..בעזרת ה גם זה יבוא:)
  • הבנתי...
    אגב זה דבר ידוע ואפילו צפוי שתיהייה תקופת דכאון כזו כמו שתיארת. קוראים לזה דכדוך אחרי לידה\ביבי בלוז...
  • חחחחחחחחחחח הרסת אותי
    "בוא תשב אתה במקומי"
    מסכן בטח נבהל

• ברוך השם שאת אחרי!
    מזל טוב תגדלו אותו בנחת !

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה