היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לא היה לי זמן אבל חשבתי עליך היה לך ביקורת ברביעי או שנדמה לי יש חדש???? אגב ראיתי מה שרשמת וגם אני שמעתי סיפור על מישהי שנורא פחדה הרופאים עודדו והיו איתה לאורך כול תק' ההריון והייתה בטיפול וסחבו אותה ממש עד לרגע שבו אפשר ללדת לפני 38 הבנתי נתנו הבשלת ריאות ואחכ יילדו אותה וברוך השם טפו הכל נגמר תקין... שיהיה לך לרזומה עוד סיפור טוב וחיובי... אגב יחד איתך גם אני עובדת על עצמי אז מבינה לליבך מאוד אם כי לא במצבך איתך בכל מצב עדכני...
6 תגובות
עמוד 1
את באמת דובונית לב טוב
ואוווו דובונית את כל כך מקסימה לא הלכתי לוועדה ביום רביעי , ביום שלישי בערב הייתי אצל הרב בצרי ( למי שמכירה ) שמאוד חיזק אותי. אז הייתי ברגיעה של יום אחד..ואתמול בלילה הכול חזר אליי
מאמי. אל תזניחי! תלכי אליו שוב אם הוא מחזק אותך פייס: ortal_hori
דברי רב מחזקים ונותנים בך אמונה שעוד יהיה בסדר אבל לפעמים יש דברים שאי אפשר לחולל בהם ניסים בן רגע כי יש מצבים שמצריכים טיפול וככל שתטפלי כך תרגישי טוב יותר... גם אני הייתי אצל הרב לוגסי מדבים אישי משכמו ומעלה והוא חיזק אותי מאוד אבל יחד עם זאת אמר בברור שאני צריכה קאוצ' שיעזור לי לצאת מהפוסט טראומה של תאונת הדרכים... וביינתים יש גם הרצאות של רבנים בנט שאת יכולה להקשיב וזה יכול להחזיק אותך קצת עם יותר אופטימיות ותקווה עם אור חיובי על כל המצב... אל תכנעי לחרדה ברגע שלא הלכת לוועדה התקדמת צעד מאוד משמעותי לעבר זה שלא משנה מה יהי האת רוצה לטפל בעצמך וזה נפלא את חזקה תסתכלי במראה ותזכרי את כל אותם רגעים בהם היית חזקה ואמא מדהימה לאוצר או האוצרית שנמצאים בביתך... קחי מישהו טוב שיתמוך וילווה אותך בטיפול נכון לאורך כל ההריון ובעה שהכל יהיה תקין ויסתיים בידיים מלאות ובבריאות את יכולה וכנסי לאתר שאז המלצתי לך תקראי תביני תעשירי ואת תנצחי בעה אנו איתך לכל דבר שרק תרצי ותבחרי מחבקת חזק וכן אם זה מחזק אותך אפילו אחת לכמה זמן לכי שוב לרב הזה או כל רב שיכול לחזק ותתחזקי יהיה בסדר בעה