הריון

פורום הריון ולידה

דף הבית | פרופיל | הרשם | נושאים פעילים | משתמשים | שאלות נפוצות
שמור סיסמה
שכחת את הסיסמה?
כל הפורומים

לזניה חלבית...

 כל הפורומים
 הורות
 הורים חדשים - תמיכה הדדית
 לזניה חלבית...
כותב הנושא הבא הנושא הנושא הקודם  

האור של חיי
משתמש/ת בכיר/ה

14810 הודעות

הודעות - 14/05/2013 :  02:22:23  הצג פרופיל משתמש  שלח דואר אלקטרוני  תגובה עם ציטוט
יש את המתכון של ניקי ב http://www.nikib.co.il/dairy/4378/
מופיע בו סילאן.
מישהי יודעת במה אפשרי, אם בכלל, להחליף את הסילאן?
אולי בכלל לוותר עליו?
ואיך המתכון בכלל? אני אכין לזניה לראשונה בחיי, אשמח לטיפים או למתכון מנצח אם יש לכן
תודה


















מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!


------------------------------------------------------------------------------------------
לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
----------------------------------------------------------------------------------------------
"כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."






nogaunger
מנהל/ת פורום

17884 הודעות

פורסם - 14/05/2013 :  05:35:31  הצג פרופיל  Reply with Quote
למומ יש מתכון מדהים! (שאעשה מחר)
מזמן לא ראיתי אותה..









אל ראש הדף
don24
משתמש/ת בכיר/ה

584 הודעות

פורסם - 14/05/2013 :  07:50:57  הצג פרופיל  Reply with Quote
אני אף פעם לא שמה סילאן ויוצא טעים מאוד.














אל ראש הדף
האור של חיי
משתמש/ת בכיר/ה

14810 הודעות

פורסם - 14/05/2013 :  12:19:11  הצג פרופיל  כתוב דואר אלקטרוני  Reply with Quote
תודה בנות
רחל- את עושה בלי סילאן את המתכון של ניקי ב?
נגה- מתכון בבקשה!!!!!!!


















מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!


------------------------------------------------------------------------------------------
לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
----------------------------------------------------------------------------------------------
"כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."







אל ראש הדף
net02
משתמש/ת בכיר/ה

5288 הודעות

פורסם - 14/05/2013 :  15:53:54  הצג פרופיל  כתוב דואר אלקטרוני  Reply with Quote
אפשר בקלות להרכיב לזניה בלי מתכון:
בתחתית רוטב עגבניות ומעל עלי לזניה
קומה ראשונה: קוטג' ומעליו עלי לזניה
קומה שניה: רוטב עגבניות וגבינה צהובה מגוררת ומעל עלי לזניה
קומה שלישית: פטריות חתוכות ברוטב שמנת ומעל עלי לזניה
ציפוי: רוטב עגבניות ומעט גבינה צהובה מגוררת
מכניסים לתנור ואופים בחום 180-200 צלזיוס בכיסוי נייר אלומיניום.
הלזניה מוכנה כשמזלג הננעץ בתוכה עובר את כל השכבות בקלות מבלי להתאמץ כלל
הגשה: מגישים כשזה טובע ברוב שמנת ומפזרים מעל גבינת פרמז'ן בנדיבות

המצאתי את המכון הזה הרגע
תכלס, העקרון בלזניה זה שיהיה רוטב בין השכבות כדי שהעסק יתבשל. אפשר להחליף מילויים, לדוגמא: תרד וגבינת פטה או בולגרית (בתרד יש נוזלים), חצילים ועוד.



אל ראש הדף
net02
משתמש/ת בכיר/ה

5288 הודעות

פורסם - 14/05/2013 :  15:58:12  הצג פרופיל  כתוב דואר אלקטרוני  Reply with Quote
אגב, כדאי שברוטב העגבניות יהיה שום ומעט בזילקום בשביל הריח



אל ראש הדף
אiפק דין
משתמש/ת בכיר/ה

5657 הודעות

פורסם - 14/05/2013 :  16:58:35  הצג פרופיל  כתוב דואר אלקטרוני  Reply with Quote
בעלי הכין הבוקר... די דומה ל- net02 אבל ברוטב הוא כבר הכניס את הקוטג'

ואנחנו לא אוהבים פטריות.

חשוב שהרוטב יהיה מטובל (שום, בזיליקום, אורגנו) ואז שכבה עלים, שכבה רוטב, שכבה גבינה.... זה העיקרון



תמר
הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps





אל ראש הדף
אמא של אוראל ותהל
משתמש/ת מתקדם/ת

261 הודעות

פורסם - 14/05/2013 :  18:33:03  הצג פרופיל  כתוב דואר אלקטרוני  Reply with Quote
מתכון סוף:

לזניה

מצרכים:
1 חבילת עלי לזניה
4 שיני שום קצוצות / 4 קוביות שום קפוא
1 קופסת עגבניות מרוסקות 800 גרם
2 שמנת לבישול השף הלבן
500 גרם גבינה צהובה מגורדת
אורגנו
מלח
סוכר
מחממים תנור ל 200 מעלות.
שמים את השום במחבת, מערבבים דקה עד שהוא נמס קצת, מוסיפים את העגבניות המרוסקות, מערבבים היטב. מוסיפים כפית סוכר וכפית מלח, אורגנו לפי טעם, מערבבים, ומשאירים על האש עוד 5 דקות בערך. מוסיפים את השמנת, מערבבים היטב עד שמתקבל רוטב אחיד. משאירים על האש עוד 3-4 דקות.
לוקחים תבנית בגודל 30 20X מסדרים שכבה של עלי לזניה על כל התבנית. יוצקים רוטב על השכבה עד שזה מסתיר את העלים, אבל לא יותר מדי רוטב. מפזרים מלמעלה גבינה מגורדת. ככה עושים 3 שכבות בערך. (עלי לזניה->רוטב->גבינה). בסוף את כל הרוטב שנשאר שופכים מלמעלה ומכניסים לתנור למשך חצי שעה או עד שעם מזלג בודקים שזה רך.
הצעה לשיפור: להוסיף פרוסות גבינה מלמעלה ולהחזיר לתנור לעוד 5 דקות לצורך הקרמה.
בתאבון!










אל ראש הדף
  הנושא הבא הנושא הנושא הקודם  
עבור אל:

המידע המופיע בדף זה הוא כללי בלבד, ואין בו בכדי להוות חוות דעת מוסמכת, או ייעוץ מוסמך. על הקורא לפנות לקבלת חוות דעת או ייעוץ מקצועיים לפני כל שימוש במידע המופיע באתר זה. אין המידע מהווה תחליף לייעוץ מקצועי של הרופא המטפל. אין בעלי האתר והמחברים נושאים בכל אחריות מסוג כלשהו לכל נזק שנגרם בעקבות שימוש במידע המופיע באתר.

הריון ולידה © אתר יולדת 2001-2015 אל ראש הדף
Snitz Forums 2000

שירותים מקצועיים

קהילת הריון ולידה

פוריות

לקראת הריון

הריון

לידה

אחרי הלידה

השנה הראשונה

העלאת מאמר

  • העלאת מאמר

העלאת סיפור אישי

כללי

 
 

המידע המופיע בדף זה הוא כללי בלבד, ואין בו בכדי להוות חוות דעת מוסמכת, או ייעוץ מוסמך. על הקורא לפנות לקבלת חוות דעת או ייעוץ מקצועיים לפני כל שימוש במידע המופיע באתר זה. אין המידע מהווה תחליף לייעוץ מקצועי של הרופא המטפל. אין בעלי האתר והמחברים נושאים בכל אחריות מסוג כלשהו לכל נזק שנגרם בעקבות שימוש במידע המופיע באתר.