סקר: ההכרות שלכם :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך הכרת את בעלך?

30 תגובות
עמוד 1
  • מרכז שידוכים
    צריך רק לחייך!
  • דרך חבר שלו וחברה שלי.
  • בעלי הכיר בין חברה שלי וחבר שלו שהם גם התחתנו וחברה שלי הזאות הכירה ביני לבין בעלי

]
  • בכיתה

הוא היה הליצן של הכיתה ואני הייתי הליידי
    היה הורס אותי מצחוק כל היום.
    גם מתעקש להרים לי תתיק ומלווה אותי עד הבית
    היינו ממש כמו אחים.
    היה לי בכלל חבר שנתיים וחצי... (סבלתי איתו נורא)
    אבל התגלגלו העניינים וחברים שלו שידכו בנינו.
    התחלנו לצאת ותוך שנה ו-9 היינו מתחת לחופה

• עבדנו ביחד
  • הכרנו דרך אתר היכרויות JDATE.
    ההודעה היחידה שכתב לי היא שהוא מבקש את הטלפון שלי. רשמתי לו.
    אחר כך הוא התקשר, דיברנו 5 דקות מקסימום וקבענו להיפגש.
    כשנפגשנו, (וזה גם במקרה היה יומיים לפני יום הולדת 23 שלי) הוא יצא מהאוטו ללחוץ לי את היד ולפתוח לי את הדלת ותוך לחיצת היד גם דרך לי על הרגל... חחח...
    נסענו לחוף הים, שם דיברנו, ישבנו על הדשא והסתכלנו על הים, כבר אז הוא סיפר על איזה חבר שמתחתן. תוך כדי שאנחנו יושבים אני אומרת לעצמי בלב שהלוואי שינשק אותי ואז הוא אכן נישק...
    בשיחת הטלפון שלאחר מכן וידאתי באיזה סטטוס אנחנו נמצאים. כמובן שהחלטנו שאנחנו יחד. בשיחת הטלפון שלאחר מכן אמרתי לו שיש לי תחושת בטן שאנחנו נתחתן והוא אמר שחבל שהוא לא יכול להקליט את זה....

זו היתה הפעם הראשונה שהיתה לי בעיה להירדם בלילה מרוב פרפרים והתרגשות והייתי צריכה לשתות חלב כדי להירדם..

באוגוסט הקרוב נהיה ביחד 8 שנים ובאוקטובר נחגוג יום נישואין 6.
  • אוווווו קרן איזה רומנטי ומרגש
    כמו בסרטים

כיף לקרוא

• קרן ממש סיפור חמוד
  • בפייסבוק
  • שידוך.....
  • חברה טובה שלי הייתה נשואה לחבר טוב שלו
    הם השדכנים שלנו

• מממנ.. כמה סיפורים יפים.. אני נשואה לראשונה אבל לפני בעלי היה לי בן זוג רציני וממנו הבאתי את הבכור שלי רן. אחרי קשר של שנתיים זה נותק ונשארתי לגדל את רן לבד כשהיה בן שנה. לפני שלוש וחצי שנים בערך כשהייתי פרודה ומאושרת רנצ׳וק היה בדיוק בן שנה וחצי אולי קצת יותר,ואני הייתי משאירה אותו עם הוריי ובימי שישי נוסעת עם חבריי לחוף הטופים בתל אביב. היו עושים שם אז ועד היום מסיבות רגאיי עם מטופפים ומלא אנשים צעירים. שם ראיתי את בעלי לראשונה. הוא היה חתיך בטירוף,גבוהה שחום עם עיניים ירוקות. הוא עמד על במה קטנה מעל כולם וטופף כמו מטורף. ישבתי כמה מטרים ממנו ולא הורדתי ממנו את העיניים. באותו זמן היה לי בן זוג אחר אבל לא משהו רציני ולא היתה שם אהבה גדולה אז הרשתי לעצמי להיסחף במבטים אחרי מישהו אחר. הבחור שהיה איתי שם חב למבטים והתעלם. ככה נפגשנו בחוף הזה לפחות שלושה פעמים במרווחים של שבועיים והיינו מחליפים מבטים אבל הוא לא היה מעיז להתקרב כי ראה שאני עם מישהו אחר.הבחור שהיה איתי שם לב למתרחש והפסיק להביא אותי לחוף. מאז עברו להם כמעט שלוש שנים ומאז לא ראיתי אותו. לפני כשנה בערך הוא מצא אותי באפליקציית הכרויות שקשורה לפייסבוק ושלח לי הודעה.תוך שבוע נפגשנו באותו חוף. הפעם הבאתי את הבן שלי איתי. הוא התלהב נורא ונכנס עם הילד למים ואני ישבתי על כסא ונישנשתי אבטיח עם חיוך מאוזן לאוזן. מאותו יום אנחנו ביחד.בחודש מרץ עשינו לנו חתונה קטנה ושבוע אחרי גילינו שאנחנו בהריון. והיום אנחנו מחכים לילד משותף. באוגוסט נהיה בדיוק שנה ביחד!
    תמיד כשאנחנו יושבים ביפ באותו החוף ואני מסתכלת עליו,יש לי תחושה של : yes i did it.. !!!
    סימנתי אותו כבר אז ורציתי אותו בטירוף אבל זה היה עראה רחוק מהמציאות והיום החתיך הזה מהים,הוא בעלי!
  • אמא שלי היתה עושה לו בייביסיטר כשהוא היה תינוק.
    אמא שלו שידכה בין אמא שלי ואבא שלי (כאמור אמא שלי עשתה לו בייביסיטר ואבא שלי היה חבר משפחה).
    מאז המשפחות שמרו על קשר הדוק, אבל לא היה כלום (ואני היתי בטוחה שהוא סנוב) אבל גם שום דבר לא יכל להיות כי הוא גדול ממני ב 9 שנים. הוא התחיל איתי כשהיתי בת 19 בפיקניק של כל החברה של ההורים. כולו חתיך על אופנוע סקסי. ומאז אנחנו ביחד.
  • שיו בנותתת... אילו סיפורים יפים...
    שירין - ריגשת!
    אנחנו נפגשנו בצבא. זה היה התפקיד הראשון שלי אחרי קורס קצינים,
    הוא היה לוחם בגדוד ואני הייתי קצינה פסיכית עם רסטות ועגילים בכל הגוף.
    ידעתי שהוא דלוק עליי, אבל לא עשיתי עם זה כלום.
    היינו ידידים ומבלים בשיחות נפש עד השעות הקטנות של הלילה.
    הייתי מספרת לו על החבר הקודם שלי שהציע לי נישואין, ובסוף נפרדנו.
    כמה חודשים לאחר מכן הוא השתחרר והבטחתי להישאר איתו בקשר טלפוני,
    אולם לא עמדתי במילה שלי והייתי מסננת אותו.
    הוא היה מתקשר אחר לשבועיים בממוצע ואני אף פעם לא עניתי לו.
    (מניאקית שכמותי).
    מדי פעם הייתי עונה לו, אבל אז היינו מדברים שעות בטלפון.
    הייתי מסננת אותו בצורה כל כך ברוטלית שאפילו המשפחה שלי כבר העירו לי שזה לא יפה...
    יום אחד עניתי לו לטלפון, החלטתי לקפוץ אליו לביקור, שכבנו, נשארתי לישון אצלו
    ומשם הכל היסטוריה.
    מדיי פעם הוא מזכיר לי איזו אנוכית הייתי,
    והוא לא מרשה לי לסנן אף אחד - צודק.
    אגב,
    הוא סיפר לי לא מזמן שמרגע הראשון שהוא ראה אותי הוא ידע שנתחתן...
    כן בטח.
  • ילדה בת 14 ונער בן 16, שכבה מעליי..
    המלך של השכבה והביישנית של העולם
    מי היה מאמין.....
    הכרנו באחת היציאות בערבי שישי בעיר
    ואז למחרת "הודעת מערכת" באיסיקיו

• יואווו איזה סיפורים מדהימיםםם
    פייס: ortal_hori

• אחרי הצבא הלכתי לעבוד באחת מחברות התקשורת, הוא היה החונך שלי (נציג תמיכה ותיק ממני)
    הוא ניסה להתחיל איתי, לא הסכמתי בהתחלה ואפילו התלוננתי עליו שהוא מציק לי.
    כשהוא החליט להפסיק להציק הרגשתי שזה חסר לי

• בפיצה השכונתית

• סיפורים מקסימים

• הכרנו לפני 10 שנים בצבא, בקורס צניחה.
    היינו 300 בנים ו6 בנות בערך.
    היינו באותה הדבוקה (קבוצה) והוא נורא מצחיק!! קרע אותי מצחוק! הייתי בככל בריבאונד מהאקס שלי, הייתי עדיין מאוהבת בו וממש לא חשבתי בכיוון, פשוט היה לנו כייף ומצחיק.
    הוא גם ממש לא הטעם שלי ואני לא הטעם שלו
  • אתר הכרויות lovely !!

בע"ה נעשה ונצליח
  • דוד שלי היה מורה שלו והם היו בקשר מאוד טוב גם אחרי הלימודים...
    אז איכשהו דוד שלי אמר שיש לי בחורה שתתאים לך בול והוא באמת צדק.
    כבר אחרי כמה פגישות ידענו שאחנו רוצים להתחתן

• שירתתי בצבא שבוע-שבוע משמרות לילה
    יצאתי הביתה אחרי משמרת לילה, לא ישנתי כל היום עד הלילה, ורק בלילה הלכתי לישון אחרי יומיים בלי שינה.
    בבוקר אחותי הקטנה, אז בכיתה ו', ניערה אותי , קומי, אני רוצה שתבואי איתי לטיול בית ספר, אבא הבטיח לי והוא לא מרגיש טוב.
    אמרתי לה שתעזוב אותי ואין לי כוח, אני גמורה מעייפות, אבל היא התעקשה!!!
    בסוף קמתי והלכתי איתה.
    איך שנכנסתי לחדר המורים להמתין שהטיול ייצא, ראיתי אותו, מבטינו הצטלבו ובאותו רגע ידעתי שאנחנו עוד נתחתן.
    בשן אהובי, היה המדריך של הכיתה של אחותי, כל הנסיעה, הוא פטפט איתי, יום שלם של טיול לאזור הגלבוע.
    בסוף הטיול הוא רצה להקפיץ אותי ואת אחותי הביתה, אבל האוטו שלו לא הניע, והרגשתי לא נעים להשאיר אותו לבד להמתין לגרר, אז שלחתי את אחותי עם אמא של חברה שלה
    וזהו, מאז אנחנו יחד
    הכרנו לפני 13.5 שנים, נשואים עוד מעט 13 שנים

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• איזה סיפורים
  • ואווווווווווווווווווווווווו
    בנות איזה סיפורים יפים ןמרגשים!!!!!!!!!!!!!!!!!
    האמת שכבר עניתי בקצרה אך אחרי שאני קוראת את הסיפורים שלכן עשיתן לי חשק לשבת ולכתוב.
    אז ככה :
    יום אחד חברה תקשרת אליי ואומרת לי שהיום היא הכירה מישהו באוטובוס יותר נכון מישהו באוטובוס התחיל איתה אך זה לא מתאים כי היא חילונית והוא דתי כיפה סרוגה והיא לא רוצה דתי
    אני דתיה ( חרדית) ולכן היא חשבה שאולי לי זה יתאים
    אז אמרתי לה שאני לא רוצה כי עצם העובדה שהוא התחיל איתה באוטובוס זה כבר לא נראה לי ואני מחפשת מישהו יותר חזק .
    היא ממש התחננה על נפשה ואני סירבתי בתוקף
    בערב היא שוב התקשרה והתחננה שרק אדבר איתו.אמרתי לה בסדר אך דעי שלא יצא מזה כלום.

ובאמת הוא התקשר לאחר מספר דקות ושנינו הבנו שזה לא מתאים הדדי.

לאחר חודש הבחור התקשר אליי שוב ואמר שייש לו חבר טוב שהוא חושב שיכול מאוד להתאים לי ( שתבינו מעולם לא ראינו אחד את השני ואנו לא מכירים כלל).

בקיצור אמרתי לו בסדר.

עבר חודש ואף אחד לא התקשר ואני שכחתי לחוטין מהבחור שהיה אמור להתקשר.

אחרי חודש מישהוא שולח לי הודעה ב-23:00 בלילה " האם את ערה" ?
    לא זיהיתי המספר ושאלתי מי זה ? ואז הוא ענה כי הוא קיבל את הטל שלי מהבחור שנקב בשמו ,זה שלא התאים לי מלפני חודש.

קבענו לדבר למחרת ואכן דיברנו והיתה שיחה ממש ממש טובה .וכבר בסוף השיחה חשבתי לעצמי זה בדיוק מה שאני רוצה לעצמי( מסתבר בדיעבד שזה גם מה שהוא חשב).

נפגשנו פגישה אחת אך ממש יצא לי כל הרוח מהמפרשים כי אני חלמתי שבעלי יהיה 1.90 מ' כי אני 1.70 מ'
    ווא גם 1.70 מ' דהיינו בגובה שלי ועבורי זה היה נתון קריטי ממש וממש ממש התבאסתי.
    יעום לאחר הפגישה הראשונה הודעתי לו כי זה לא מתאים בגלל נושא הגובה וניתקנו את הקשר ל-3 חודשים.

אני פגשתי ב-3 חודשים הללו כמה בחורים של פגיש אחת לקפ כל אחד וכלום לא התאים וכן גם הוא פגש כמה בחורות וכלום לא התאים
    תמיד הוא היה בזיכרון שלי כי מבינת הכל זה בדיוק מה שרציתי לעצמי למעט הגובה.

יום אחד דיברתי עם חברה רווקה שהיינו באוטו סטטוס של רווקות וסיפרתי לה עליו והיא ממש שיכנעה אותי שזה לא קריטי וכמה חבל עד שמצאתי מישהו שמתאים מבחינת הכל ורק בגלל שהוא באותו גובהשלי אז פסלתי?!
    בקיצור הצליחה לשכנע אותי להתקשר אליו שוב ואכן באותו יום התקשרתי ושאלתי מה שלומו?
    והוא הציע להיפגש כמובן שנעניתי בחיוב ובאותו ערב כאשר נפגשנו לא יודעת מה קרה לי אך פתאום כמו קיבלתי בום אדיר בלב ונהרות האהבה נפרצו להם ופשוט התאהבתי בו בצורה שלא ניתן לתאר.

יום למחרת אמרתי לו שאני צריכה לדבר איתו- הייתי חייבת להבהיר לו את עמדץתי החדשה כי מבחינתי לה היה מצב של ליזרום ולראות מה יהיה ואכן באותו ערב הברתי לו את עמדתי ושאלתי אותו מה הוא רוצה ומה הוא חושב אז הוא אמר שכמוני.

מכאן המשכנו להיפגש על בסיס יום יומי במשך 3 חודשים.
    אחרי 3 חודשים שאלתי אותו מה הוא רוצה ממני אז הוא משיב לי (פחדן) מה את רוצה ?
    אז עניתי לו שאני רוצה אותו ורוצה להתחתן אז הוא ענה לי טוב.
    אמרתי מצויין
    אז עוד 3 שבועות מתארסים
    ועוד 3 חודשים מתחתנים

מה ציפיתן שהוא יענה ?

"טוב" :D]

ואכן כך היה
    ובדיוק השבוע ביום חמישי נחגוד 8 שנות נישואין .
  • קראתי את כולן אחת- אחת ונהנתי מאוד!!!

אצלנו הסיפור הוא כזה......
    כשהייתי בת 15 הלכתי למחנה קיץ בזכות דודה שלי שהביאה לי את המודעה מהעיתון.
    במחנה הכרתי בחור חמוד שהפכנו ידידים כל השנים
    כשבן זוגי (היום) היה בן 18 הוא הכיר את אותו הבחור בדיוק (אנחנו קוראים לו: המלאך שלנו) באיזושהי פעילות לפני הצבא....... המלאך שלנו פעיל חברתית.
    כשהמלאך שלנו השתחרר מהצבא הוא עשה מסיבת שחרור והזמין את החברים שלו, לא היה לי איך להגיע והמלאך הציע את אחד החברים שלו לטרמפ מאיזור המרכז.....
    התקשרתי אליו וקבענו
    האוטו היה מלא באנשים...... אבל הוא דיבר רק איתי כל הדרך.....
    במסיבה ישב לידי כל הזמן
    ואפילו משך לי בשיער..... ממש כמו בגן
    התחלנו לצאת יום למחרת..... אני יזמתי........
    נשיקה ראשונה באוטו שלו..... עם ים של פרפרים בבטן
    ואחרי שבועיים ידעתי שהוא האחד שלי.
    לו זה לקח קצת יותר זמן.........
    אנחנו גרים בחו"ל יחד, עושים עסק ביחד ונהנים מאוד
    התחתנו בינואר האחרון ועכשיו בשבוע חמישי להריון.........
    7 שנים יחד!!

יום נפלא לכולם!
  • אני מכירה את בעלי בערך מאז שהייתי בת 14 והוא 18.
    אני כבר לא זוכרת היטב את הסיפור אבל הייתי עובדת בחוות סוסים של אבא של ידיד שלי כמדריכה ולו היו 2 סוסים.. תמיד הוא היה שם ברקע אבל אף פעם לא הייתה יותר מדי אינטרקציה בינינו.. כשהייתי בת 16 יצאתי עם חברה ועם שני ידידים שלה למועדון.. אחד מהם היה הוא. הוא בכלל בנה עליה וממש לא חשב עליי אבל הערב זרם ומצאנו את עצמנו דבוקים אחד לשני כמו דבק...! יום למחרת הוא כבר הביא אותי לבית שלו והכיר אותי למשפחה (כן. כל כךךך מהר חח) ומההתחלה הייתה בינינו תחושה כזו אנחנו אותה נשמה , היה ברור לי מהר מאוד שזה קשר מיוחד שלא היה לי או יהיה..
    אחרי 4 שנים בהיותי בת 20 התחתנו
  • אנחנו הכרנו בשידוך.
    את הרעיון העלתה חברה מאוד מאוד טובה שלי שבת דודה שלו היתה איתה בכיתה והיא פתאום חשבה אחרי שהיא שמעה על הבן דוד הזה שאולי זה מתאים.
    היא הלכה וסיפרה לחברה שלה (הבת דודה) והיא סיפרה לאמא שלה שהכירה את דודה שלי.
    דודה שלי ודודה שלו ניהלו את השידוך.
    אחרי שבררנו עליו ושמענו דברים מקסימים החלטנו להיפגש.
    נפגשנו פעם אחת ביום חמישי
    עוד פעם ביום ראשון
    עוד פעם ביום שלישי
    והיום חמישי אחרי שעה כבר היינו מאורסים.
    אחרי ארבעה חודשים התחתנו והיום אנחנו נשואים באושר כבר יותר משש וחצי שנים ויש לנו ארבעה ילדים מקסימים והאהבה רק ממשיכה לפרוח ולגדול!!!!!!!!!

מירי, אמא לארבעה מדהימים!!!
  • בשידוך, התארסנו לפני שנה בדיוק (עוד שבוע...), התחתנו אחרי ארבעה חודשים בדיוק ואני בשבוע 31...
    מקווה שלא אוטוטו- - -
    כי אני בשמירה
  • ווואו בנות איזה סיפורים מרגשים
    החזרתן אותי לנוזטלגיה
    זה היה לפני 7 שנים חברה שלי שלחה לי קישור לICQ (כן ענתיקה אה...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה