ואווווווווווווווווווווווווו
בנות איזה סיפורים יפים ןמרגשים!!!!!!!!!!!!!!!!!
האמת שכבר עניתי בקצרה אך אחרי שאני קוראת את הסיפורים שלכן עשיתן לי חשק לשבת ולכתוב.
אז ככה :
יום אחד חברה תקשרת אליי ואומרת לי שהיום היא הכירה מישהו באוטובוס יותר נכון מישהו באוטובוס התחיל איתה אך זה לא מתאים כי היא חילונית והוא דתי כיפה סרוגה והיא לא רוצה דתי
אני דתיה ( חרדית) ולכן היא חשבה שאולי לי זה יתאים
אז אמרתי לה שאני לא רוצה כי עצם העובדה שהוא התחיל איתה באוטובוס זה כבר לא נראה לי ואני מחפשת מישהו יותר חזק .
היא ממש התחננה על נפשה ואני סירבתי בתוקף
בערב היא שוב התקשרה והתחננה שרק אדבר איתו.אמרתי לה בסדר אך דעי שלא יצא מזה כלום.
ובאמת הוא התקשר לאחר מספר דקות ושנינו הבנו שזה לא מתאים הדדי.
לאחר חודש הבחור התקשר אליי שוב ואמר שייש לו חבר טוב שהוא חושב שיכול מאוד להתאים לי ( שתבינו מעולם לא ראינו אחד את השני ואנו לא מכירים כלל).
בקיצור אמרתי לו בסדר.
עבר חודש ואף אחד לא התקשר ואני שכחתי לחוטין מהבחור שהיה אמור להתקשר.
אחרי חודש מישהוא שולח לי הודעה ב-23:00 בלילה " האם את ערה" ?
לא זיהיתי המספר ושאלתי מי זה ? ואז הוא ענה כי הוא קיבל את הטל שלי מהבחור שנקב בשמו ,זה שלא התאים לי מלפני חודש.
קבענו לדבר למחרת ואכן דיברנו והיתה שיחה ממש ממש טובה .וכבר בסוף השיחה חשבתי לעצמי זה בדיוק מה שאני רוצה לעצמי( מסתבר בדיעבד שזה גם מה שהוא חשב).
נפגשנו פגישה אחת אך ממש יצא לי כל הרוח מהמפרשים כי אני חלמתי שבעלי יהיה 1.90 מ' כי אני 1.70 מ'
ווא גם 1.70 מ' דהיינו בגובה שלי ועבורי זה היה נתון קריטי ממש וממש ממש התבאסתי.
יעום לאחר הפגישה הראשונה הודעתי לו כי זה לא מתאים בגלל נושא הגובה וניתקנו את הקשר ל-3 חודשים.
אני פגשתי ב-3 חודשים הללו כמה בחורים של פגיש אחת לקפ כל אחד וכלום לא התאים וכן גם הוא פגש כמה בחורות וכלום לא התאים
תמיד הוא היה בזיכרון שלי כי מבינת הכל זה בדיוק מה שרציתי לעצמי למעט הגובה.
יום אחד דיברתי עם חברה רווקה שהיינו באוטו סטטוס של רווקות וסיפרתי לה עליו והיא ממש שיכנעה אותי שזה לא קריטי וכמה חבל עד שמצאתי מישהו שמתאים מבחינת הכל ורק בגלל שהוא באותו גובהשלי אז פסלתי?!
בקיצור הצליחה לשכנע אותי להתקשר אליו שוב ואכן באותו יום התקשרתי ושאלתי מה שלומו?
והוא הציע להיפגש כמובן שנעניתי בחיוב ובאותו ערב כאשר נפגשנו לא יודעת מה קרה לי אך פתאום כמו קיבלתי בום אדיר בלב ונהרות האהבה נפרצו להם ופשוט התאהבתי בו בצורה שלא ניתן לתאר.
יום למחרת אמרתי לו שאני צריכה לדבר איתו- הייתי חייבת להבהיר לו את עמדץתי החדשה כי מבחינתי לה היה מצב של ליזרום ולראות מה יהיה ואכן באותו ערב הברתי לו את עמדתי ושאלתי אותו מה הוא רוצה ומה הוא חושב אז הוא אמר שכמוני.
מכאן המשכנו להיפגש על בסיס יום יומי במשך 3 חודשים.
אחרי 3 חודשים שאלתי אותו מה הוא רוצה ממני אז הוא משיב לי (פחדן) מה את רוצה ?
אז עניתי לו שאני רוצה אותו ורוצה להתחתן אז הוא ענה לי טוב.
אמרתי מצויין

אז עוד 3 שבועות מתארסים

ועוד 3 חודשים מתחתנים

מה ציפיתן שהוא יענה ?
"טוב" :D]
ואכן כך היה
ובדיוק השבוע ביום חמישי נחגוד 8 שנות נישואין .