היום היינו בטיפת חלב והאחות עיצבנה אותי! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קודם כל עשו לנשמה שלי 2 חיסונים

33 תגובות
עמוד 1
  • וואי וואי ליאל
    העלת לי תפיוזים עכשיו!!!!

במשפט אחד
    חמסהההה על המצחחחחח 5555

ממתי מסתכלים כמה ילד אוכל?!?!
    אין לך מה להצטדק בובה
    את אמא מדהימה
    ומאורי מדהים!!!

• כל תינוק גודל בקצב אחר
    עזבי,
    אל תשימי לב אליה
    את אמא מקסימה בשביל מאור

• אוי מתוקה ראשית את תקחי את טיפשת חלב לב
    בואי אספר לך משהו מצחיק
    יש לי תאומות כיום הן בנות 4 אך כשהייתי לוקחת אותן לטיפת חלב כשהיו תינוקות ממש עד גיל שנה אז זה היה ככה-

על אחת הן היום אומרו וואיייייייי היא ממש קטנה אני מפנה אותך לדיאטנית שתתן לך המלצות כדי שהיא תעלה במשקל.
    ובאותה נשימה על השניה היתה אומרת ואייי היא באחוזון הגבווה גם אותה נפנה לדיאטנית עד שיום אחד התעלפתי לה מצחוק מול הפנים
    ואמרתי לה תשמעי גברתי בלי לפגוע שום דיאטנית לא תעזור זה עניין של גנים
    הקטנה יצאה מבנה קנטי של בעלי והשניה יצאה מבנה גנטי שלי

ואז היא התחילה לגמגם ולהגיד כן נכון אך הן תינוקות ובלה בלה בלה
    ואגב זה נורא מצחיק עד היום הן שומרות על פערים גבוהים בינהן

אז ממש ממש לא להתרגש!!!!!!!!!!!!!!
  • איזה אחוזון הוא נולד? אולי האחות הזו ממש חסרת טאקט אבל אולי יש משהו בדבריה . תנסי לבדוק מתי הוא מבקש לאכול ואל תתני לפני .
  • יכול להיות שהיא התכוונה להגיד שהוא לא צריך לאכול כל 3 שעות, במשקל כזה.
    לדעתי כל 4 שעות זה בסדר ואולי אפילו 5? לא יודעת.

בכל אופן עופרי שקלה 6 קילו בגיל חצי שנה

• אוי האחיות הטיפשות של טיפת חלב, סליחה על ההתבטאות........
    אצלנו האחות שאלה אות בגיל חודשיים אם הוא מדבר .......

ב-ה 55555555 שום בצל

• אויש נו

אם את לא מאכילה בהגזמה - הכל בסדר
    פייס: ortal_hori

• אוישששש אל תקשיבי לה את מכירה את הילד שלך הכי טוב ואם הוא רעב שיאכל כמה שהוא רוצה . גם הילד שלי היה באחוזון הכי גבוה תמיד. פשוט 5555 עליהן וזהו :)
    אגב, איך את נקראת בפייס?
  • גם אצלי טיפת חלב התעצבנו שהוא אוכל הרבה.... ולא הזיז לה בכלל שסיפרתי לה שהוא בוכה הוא רעב.... מבחינתי יש נוסחאות ומספרים ולא יותר מזה.
    כמובן שלא הקשבתי לה ונתתי לו כמה שהוא צריך בשביל לשבוע.

דרך אגב כשליאב שלי למד להתהפך הוא ירד באחוזונים הוא גם בשלב כלשהו היה באחוזון 97.

הערה קטנטונת, אם הוא לא מראה סימני רעב ולא מבקש אוכל לא צריך לתת לו בקבוק כי עברה השעה, תני לו לסדר את הארוחות והכמויות לפי הצורך שלו.

בהצלחה!!! :)

• נו באמת!!!! הגיון בריא- ולא צריך להיות אחות בטיפת חלב כדי להבין את זה!!
    הילד מראש נולד גדול יחסית 555555- 3.8 קג אם אני זוכרת נכון? תקני אותי אם אני טועה ליאל..
    וברוך השם- עם שני הורים מהממים, זה מראה על מבנה גוף ולא על שומן, אז בעשרה שבועות לעלות 3 קג זה לא מוגזם- וצריך להשוות ביחס לילד עצמו ולא ביחס לילדים אחרים
  • איזה בהמה האחות הזאת
  • טליי אני בפייסבוק ולדיק וליאל אגרונוב לכל מי שמחפשת!
    מאורי נולד 3600
    כשאמרתי לאחות שגם בבטן הוא היה תמיד באחוזון גבוהה היא גם התחילה לגמגם
    שתלך לחפש תחברים שלה אלק שמן הדובון הקטן שלי נשמה שלי בגלל העניים שלה הוא התחיל לאכול כל 4 שעות :( מצידי שיהיה שמן אני מתה על תינוקות שמנים זה הכי כיייף

• היא שוחכת שאני מטר 70 ואבא של מאור מטר 90 ומאור בלי עין הרע כבר 60 סניטימטר
    סתם אחות מפגרת זה גנטי

• כמו שכתבתי לך אצלי בשרשור של טיפשת חלב

תני לטיפשה לדבר... ילד שמן זה הכי! רק שתדעי!!!

אצלי היא אמרה שהילד רזה... נו אז? אמרתי לה שהיא מוזמנת להתלונן ברווחה
  • אמרת את הגובה של שניכם אמרת הכל!! הילד לא שמן הילד גבוה!
    אחות טיפת חלב
  • הוא לא שמן הוא אפילו רזה אמא שלי תמיד אומרת שהוא רזה וחמותי קוראת לו עיפרון חחחחחח

• וואי מאמוש אתם ממש גבוהים!!!!!

זה מסביר הכל...

• נא לא להתייחס! הן סתומות!
    לי האחות בטיפת חלב אומרת ״הילד שלך רזה מידי למה את לא מאכילה אותו?״
  • האחיות האלה לפעמים ממש מפגרות
    הקטע שהיא צעקה את זה כאילו סוף העולם והתחילה להגיד (חס וחלילה כן) תינוק שמן זה כמו בן אדם שמן לבן אדם שמן יש כל מיני מחלות(לא עלינו!!!)מחלות לב סכרת וכו' טפי על הפרצוף שלה

• גם אצלי משקל גדול אבל נראה עיפרון (אימצתי את הביטוי
  • נשמע שהכל תקין
  • אכשהו
    ילד גבוה - לא טוב
    ילד נמוך - לא טוב
    ילד שמן - לא טוב
    ילד רזה - גם לא טוב
    ילד שמפתח מהר - לא טוב
    ילד שמתפתח לאט - ממש לא טוב
    ילד שאוהב מוצקים - לא טוב
    ילד שאוהב בקבוק - לא טוב
    ילד שאוהב ציצי - ממש לא טוב

אני עדיין לא הצלחתי להבין מה טוב!
    ולנו יש אחות נורמלית שזורמת איתנו ומההתחלה אמרה שליהוא רזה כי אנחנו קטנים

• חחח גלי אהבתי.
    האמת שגם האחות של ליעדי מדהימה וכל כך טובת לב.. אני ממשששש אוהבת אותה!
  • חחחח גולי
  • תקשיבו זה קורע!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=iFBkJVDlPG0
    מישהי פשוט גאונה במשחק
  • חעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
  • נכון זה נשמע ממש אמיתי?!! הייתה לי אחות טיפת חלב שיש לה קול בול כמו שלה ...אבל היא הייתה מקסימה בניגוד לחיקוי חחח
  • חחחחחחחחחח מיצי רק התגובות שלך מצחיקות אותי

• סליחה אם התגובה שלי לא תהיה פופולארית אבל מביעה את דעתי.

אין שום הצדקה לדרך בה היא דיברה אלייך, וכבר שמענו סיפורים על אחיות טיפת חלב וזה לא מפתיע אותי אבללללללללללל........

בועז בן חצי שנה ושוקל 7 ק״ג, ואם תסנני את הגישה המגעילה ותנסי להקשיב לסאבטקסט תביני שאולי יש משהו במה שהיא אומרת.
    תינוקות באחוזון 97 יכולים להיות בסיכון לפתח השמנת יתר וכל המחלות הנלוות לכך בגילאים מאוחרים יותר. לכן היא העירה לך.

ושאלה: למה את נותנת לו לאכול אם הוא לא מסמן לך שהוא רוצה? אני לא מדברת על לתת לו לבכות אבל לחכות לסימנים ממנו ולא להחליט בשבילו. באיזשהו שלב הם פותחים פער גדול יותר בין ארוחות ובזה שאת נותנת לו אוכל לפי שעון ולא לפי דרישתו יכול לפגוע במנגנון הרעב-שובע.

אני אומרת את הדברים מהצד של צוות מטפל שמתמודד המון עם השמנת יתר בקרב ילדים, הרבה יותר קשה לטפל בהשמנת יתר מאשר למנוע אותה.

ורק כדי להבהיר: אני לא אומרת שלבן שלך יש עודף משקל פשוט מנסה לתרגם לך מה האחות הסתומה ניסתה להגיד לך

"וַיָּקֶם, אֶת-הָעַמֻּדִים, לְאֻלָם, הַהֵיכָל; וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַיְמָנִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ יָכִין, וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַשְּׂמָאלִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ בֹּעַז." (מלכים א', פרק ז)

"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')
  • אוקי קראתי מה שכתבת ואני חייבת להגיד לך משהו
    אם תראי את מאור את תהיי בהלם!הוא ילד רזה נכון לא ממש רזה אבל הוא רזה!כל המשקל שלו זה הגובה
    בעלי שוקל 108 והוא מטר 90 והוא רזה הוא לא שמן..כאילו למה היא מסתכלת על המשקל..תסתכלי על הילד רואים וזה בולט שהוא רזה ולא שמן ולמה את צועקתתת הואא שמןןןן את דוחפת לו אוכללל
    אני ממש לא דוחפת לו אוכל לפני שעובר 3 שעות הדוגמא שהבאתי(שהוא לא בוכה)זה קורה אחד למאה..בדרך כלל הילד שלי אחרי 3 שעות רוצה בקבוק..לא לפני!!למה את מסיקה מעצמך מסקנות שאני נותת לו כל שעתיים מה את גרה אצלי?היא קבעה לעצמה עובדה!ולפעמים מאור בכלל משאיר חצי בקבוק..הוא אוכל מתי שהוא רעב לא סתם..

• שמרית לגמרי צודקת!

אבל ליאל לדעתי כך,
    1. יש דרך לומר כל דבר.
    כבר למדנו לא פעם שלא חשוב מה אומרים
    זה יכול להיות דבר לא נעים או ביקורתי משהו
    השאלה איך אומרים אותו.
    איך מעבירים מסר - גם ביקורת.
    על אחת כמה וכמה שמדובר באמא צעירה וחדשה
    ומינסתם לומדת ודואגת וחסרת ניסיון בהתחלה.
    האחיות צריכות לדעת מראש, וחייבות להיות סופר רגישות

זה מזכיר לי את ההערות המגעילות של רופאת ההתפתחות בטיפת חלב.
    "מה קרה חמודה, למה את בוכה? אמא לא מאכילה אותך?"

• מה את מתייחסת לטיפשת חלב ?????

• האמת היא שאפילו אם אני ישקול 80(כבר שקלתי ככה) לא יראו עלי..כי אני גבוהה כרגע אני שוקלת הרבה פחות אולי בגלל זה לא יודעת בכל מקרה היא יודעת שבעלי גבוהה פעם אחת היא אמרה ואוו איזה חזק שור כמו אבא..זה אומר את הכל..שורה תחתונה כן המשקל גבוה הבת של גיסתי בת שבעה חודשים שוקלת קילו יותר ממנו סביר להניח שחודש הבא הוא יעקוף אותה..אבל בסדר הגובה מדבר בעד עצמו טלי ראתה תמונה של מאור אין לו גרם אחד של שומן מיותר!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה