זה סקסי בעיניכן..? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הכותרת היא רק כדי שמישהו פה יתעורר בפורום..

והשאלה- האם זה באמת יפה, אמיתי, נשי- לדעתכן?
    http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4385605,00.html

משום מה אני לא מאמינה לכל מה שכתוב שם:

"כשאני מסתכלת במראה, אני מרוצה מאוד ממה שאני רואה. הכל יושב טוב ביחד, הפרופורציות טובות."
    http://www.ipanel.co.il/index.php?page=join&content=join&referrer_id=32212
24 תגובות
עמוד 1
  • אני לא יכולה להגיד שאני רוצה להראות ככה (או מרוצה מאיך שאני נראית)
    אני יכולה להגיד שכל הכבוד להן שהן מרוצות ממה שהן ולא בוכות על איך שהן נראות כל היום (ולא שהן נראות רע - פשוט יש גם כאלו עם מידה 32 שבוכות על איך שהן נראות כל היום)

יעל, אמא של יונתן ואיתמר
  • זה לא רק עניין של משקל, זה גם מבנה גוף ולדעת ללבוש את הבגד שמחמיא לגוף שלך.
    אחת הבחורות לקראת הסוף קצת מלאה אבל כן יפה לה. ולדעתי בהחלט אפשר להיות סקסית במשקל כזה
    חוץ מזה שמרגילים אותנו מגיל קטן לאהוב בעין רק קטן ורזון - אם מישהי מרגישה טוב עם עצמה ככה או בכל משקל אחר - זה הכי חשוב
  • יש גברים שלא אוהבים בחורות רזות.
    בעלי כזה וזה מחרפן אותי, כי כל פעם שאני יורדת קצת במשקל (אני בדר"כ שוקלת בין 58-60) הוא אומר לי שזה רזה מדיי...

אני חושבת שבחורה מלאה במקומות הנכונים זה דבר מאוד יפה.
    ובחורה מלאה שיודעת שצמוד וחולצות בטן - זה לא יפה עליה, ויודעת להתלבש בהתאם, אני חושבת שזה יפה.

כל עוד היא אוהבת את עצמה כמו שהיא - אין דבר יותר יפה מזה
  • גם אני לא ממש מאמינה לדואליות הזו, מצד אחד אומרות שטוב להן, מצד שני נפגעות ונעלבות אם מעירים להן.
    אם יש ביטחון עצמי לא צריך להגיד את זה שוב ושוב, עצם האישיות אמורה להביע את זה.
    בכל מקרה אני חושבת שכל הכבוד להן שהסכימו ללכת על זה ולהשתתף בכתבה.
    הכותבת מצד שני לא עשתה עבודה טובה.
  • סחטיין עליהן
    פייס: ortal_hori

• למה את לא מאמינה?
    רק מישהי רזה יכולה להיות שלמה עם עצמה?
    אני לא מסכימה!
    מכירה כזו בחורה - שמנה וסקסית להפליא
    נשואה אבל תמיד הייתה מחוזרת
    את לא מבינה כמה שהיא אוהבת את עצמה
    שלמה עם עצמה
    ובעלת בטחון עצמי
    הלוואי על המון רזות

• אני חושבת שכל עוד הן מסתכלות במראה ואוהבות את מה שהן רואות זה מצוין.
    אם זה סקסי בעיני או לא? עניין של טעם וריח, אותי הן לא ממש מושכות
  • סקסי זה עניין אינדיווידואלי.
    אין דבר כזה סקסי ולא סקסי.
    מישהו יכול להיות סקסי בעיני מישהו אחר ולהיפך.
    לדעתי, סקסי זה משהו שבא מביפנים, מהרגשה עצמית.
    אם אישה שמנה מרגישה שהיא יפה ונשית, היא תראה סקסית בעיני אחרים,
    אם אישה רזה , מצד שני, לא שלמה עם עצמה וכל הזמן מבקרת את מראה החיצוני שלה, לא משנה כמה שהיא תהיה זה היא לא תראה סקסית.

וגם, סקסיות תלויה ברגשות של בן אדם כלפי בן אדם אחר. אם גבר אוהב אישה, לא משנה כמה היא שוקלת, היא תהיה הכי סקסית, הכי חושנית והכי מעוררת תשוקה בעולם בשבילו.

אני לא הייתי רוצה להיות מידה 44, כמו הנשים בכתבה, אני אוהבת את עצמי כפי שאני, אבל אני מצדיעה לנשים האלו שאוהבות את עצמן ולא מושפעות מטרנד של רזון לא אנושי.

ודרך אגב, לפני הלידות אני הייתי מידה 34 (45 קילו שהתפרסו על 1.72 גובה).
    הייתי מאוד רזה, אכלתי המון ופשוט התברכתי בגנים "רזים"
  • יש לי בת דודה מהממת וסקסית ורזה אבל היא לא חושבת ככה ועושה דיאטות ושאיבות שומן (אני לא יודעת מה שואבים לה אולי את הכסף...).
    אני אוהבת גברים מלאים ושונאת גוף רזה. פעם יצאתי עם בחור חתיך שהיה כל כך רזה שלא היה לי נעים לחבק אותו...
    בעלי למשל מלא (דאאאא) אבל עושה המון ספורט (הוא היה מאמן) ואוכל אוכל בריא ותוצאות הבדיקות שלו מעולות. אז לא בהכרח מי ששמן זה לא בריא
    בתגובות אפשר לראות שיש גברים שחושבים שהן סקסיות ויש כאלו שמזדעזעים.
    לדעתי הכי חשוב שהן שלמות עם עצמן ושהן בריאות (ושמי שלא נשואה תמצא בן זוג).
    לשאלתך יש שם כמה שהייתי עושה להן טובה
  • טוב..
    נכון, סקסי זה באמת עניין של טעם של שני הצדדים..
    אבל רק אני נגעלת מזה...?
    http://www.ipanel.co.il/index.php?page=join&content=join&referrer_id=32212
  • לא יודעת אם סקסי
    אבל בעיני הן נראות יפה. מטופחות, אסטטיות, ומאוד נעים להסתכל עליהן.
    והרבה יותר מבאס לראות אישה מלאה שמחכה להיות רזה בשביל להשקיע בעצמה, להתלבש בצורה שתחמיא לה ואז בנוסף לשומן היא גם נראית מוזנחת ולא אסטטית.
    (יש אצלנו לא מעט אמהות בגן- כל כך צעירות שאחרי שתיים שלוש לידות ניראות כל כך מבוגרות! לצערי זה שכיח במגזר...)

מיכל

• אני לא יודעת מה המידה שלי, כי אני קונה ב"מתאים לי", שם אני לובשת מידה 0-1. (לפחות שם
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
  • מילנוש - כל מילה בסלע
  • מילנוש, מסכימה עם כל מילה שלך
  • אני רזה , תמיד הייתי רזה. אני אוהבת רזון ! אני מודה
  • הבנות בכתבה (וגם ראיתי את זה אתמול בעיתון זמנים מודרנים כי זה היה בעבודה) חלקן מאוד נשיות ויפות וחלקן ממש לא. זה רק מראה שכמו שיש רזות יפות יש גם שמנות יפות.
    אני באופן כללי אוהבת רזון. כאילו, מידה 36... זה נראה לי אידאלי.
    בעלי אצלו כמה שיותר רזה יותר טוב. לא יהיה לו אכפת אם אשמין אבל הוא מעדיף אותי רזה.
    בהריונות אני הכי יפה לדעתי
  • אשה סקסית בעיני היא אשה ששלמה עם עצמה..

ולא משנה אם היא שמנה או רזה. קטנה או גדולה. מתלבשת בהתאם למימדים שלה או לא.

זה הכל תלוי באיך ובמה שאת משדרת...

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• חייבת להודות שגם אני מעדיפה את עצמי רזה. אני רגילה להיות רזה- אבל אף פעם לא הייתי במידות שנטלי תיארה. רזה מבחינתי זה המידות שלה אחרי שהשמינה
    ז"א - 1.72, מידה 40- נורמלי.
    אבל אני עושה ספורט כל החיים, והשומן של ההריונות מאד מקשה עלי. (אני עולה 25 קילו!!)
    מסכימה שמה שחשוב זה הטיפוח ובעיניי העיקר- היציבה.
    מי שעומדת כפופה, שפופה, עם ראש באדמה- אף פעם לא תיראה טוב, וזה לא משנה כמה היא שוקלת.
    אם היא רזה- תראה כמו לולב, אם היא שמנה- תראה מוזנחת.. וכל האיפור והבגדים שבעולם לא יעזרו.
    לכל הבנות בכתבה יש יציבה זקופה וטובה עם חיוך. וזה הדבר הראשון שמקרין.
  • עמית, זה קשור אלייך ולא לבנות בתמונות בכלל
    אני קוראת אותך כמעט כל הודעה שלך את כותבת כמה את נגעלת מעצמך
    אני מבינה שעלית במשקל
    אני מבינה שקשה לרדת
    אבל! את כל הזמן טרודה מזה
    ואסור לך להגיע למצב שאת נגעלת להסתכל על תמונות שלך!!!
    ושזה מעסיק אותך בלי סוף
    תשמרי על עצמך!!!!!!!

• האמת עמית באמת נעלבתי

• נוגע
  • לפני הלידה של הבן שלי שקלתי בסביבות ה 50.. היום אני שוקלת באזור ה 44
  • אני חושבת שסקסית זה עניין של הרגשה..

לפני הלידות היתה לי חברה טובה, שמנמונת +
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה