שאלה בקשר לתמ"ת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    אולי מישהי יכולה לענות לי: הכנסתי את גילי למעון נעמ"ת באפריל השנה. בינתיים אני משלמת את המחיר המלא (בערך 2500 לחודש... אולי קצת יותר) על אפריל, מאי ויוני. במקביל להכנסה למעון, הגשתי את המסמכים כדי לקבל דרגה והנחה בהתאם. בינתיים לא קבלתי הנחה.
    בימים אלו אני רושמת אותו לשנה הבאה - החל מ - 27 לאוגוסט (פתיחת שנה"ל). איך זה הולך? אם בינתיים אני מקבלת את הדרגה וההנחה, אז הם מחזירים לי כסף על החודשים הקודמים, או שבתשלומים הבאים יקזזו לי את הסכום שמגיע לי עבור החודשים הקודמים?... (זה כבר יצא ממש הרבה, נראה לי...)

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

8 תגובות
עמוד 1
  • הם מחזירים ראטרטאקטיבית.
    מניסיון....
    כל שנה התהליך לרישום הוא מחדש.
    אני רשמתי את מיכל למעון לפני שבוע ושלחתי להם מסמכים און ליין, תוך 24 שעות, קיבלתי דרגה

• בזמנו, כאשר רשמתי את יעל...שילמתי מחיר מלא כי לא עבדתי..... שילמתי להם 12 צ'קים.
    לאחר שקיבלתי דרגה,זה היה בערך 4 חודשים... ואז יצא ששילמתי מחיר מלא כמה חודשים והחזירו לי את כלללל שאר הצ'קים.

תציקי להם, מניסיון הם עובדים כמו צב
  • הם דווקא עובדים בסדר גמור
    פייס: ortal_hori

• את מקבלת רטרואקטיבית...
  • תודה בנות.
    אוקיי, אז הם מחזירים רטרואקטיבית.. זה אומר שאחרי שאקבל את הדרגה, כל חודש אשלם פחות לפי הסכום היחסי שהם צריכים להחזיר לי עבור החודשים ששילמתי מלא, לפי דרגת התשלום החדשה שנקבעה לי? (הבנתן?... כי אני לא כל כך...
  • זה לא הם מחזירים - זה המוסד אליו שילמת. את יכולה לראות באתר את הדרגה שקבעו לך ואז את דושת את ההחזר לפי זה.

[email protected]
    פייס: ortal_hori

• שרון בזמנו כששחר וטל היו במעון של התמ"ת חייבו אותי בערך חצי שנה מחיר מלא ואז כשהגיעה הדרגה התקזזנו. נניח תחשבי כמה את צריכה לשלם להם שנתי לפי המחיר של הדרגה אח"כ תסתכלי כמה שילמת. את ההפרש תחלקי במספר החודשים שעוד נשארו השנה וזה מה שתשלמי כל חודש...
    תדברי עם מנהלת המעון...
  • תודה צולי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה