סיפור הלידה שלי :) ברוך ה הגדול - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בס"ד

אז ככה עברתי את שבוע 40+3 ועליתי למוניטור עוברי לפי הוראת הרופא , היה במוניטור ירידה בדופק , ואח"כ זה הסתדר , אבל לא רצו לקחת סיכון ועליתי לבית החולים , לאחר בדיקה ראו מחיקה 50 אחוז ופתיחה אצבע וחצי , החליטו לאפשר לי זירוז על סמך שבוע ההריון הנתונים של הבדיקה הגניקולוגית והמוניטור
    אישפזו אותי יום שלם ביולדות עד שיתפנה מקום בחדר לידה להתחלת הזירוז
    וזה קרה רק יום למחרת בשלוש בצהריים , נכנסתי לחדר לידה אבל בעלי הביא לי את הילד אז נכנסתי לזירוז רק ב7 בערב , מה אגיד לכם הפיטוצין עשה לי קצת כאב וצירים אבל לא ממש כאב לי , שוב בדיקה 70 אחוז מחיקה עדיין אותה הפתיחה
    ולפתע הגיעה אותה המיילדת שילדה גם את הבן שלי וגם אותה גיסה באה לעזור לי ובעלי היינו אותו צוות בפעם השניה :) זה היה מדהים , ושוב לפתע נכנס רופא מבוגר בקע לי את המים והוריד את כמות הפיטוצין , ספרו 5 דקות צירים כואבים ראיתי כוכבים
    בדיוק 10 דק' ואז באה הישועה פתיחה 3 אפידורל , נרדמתי כמו סוס והתעוררתי מלחץ בטוסיק הבנתי שיש לידה קראתי למיילדת שאישרה 15 דק' והנסיכה הייתה בחוץ תודה לאל על הכל זה לא מובן מאליו , ושמה בישראל רחל הודיה
    הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו ...
    יאאלה תשיעיות להתפקד לקישתאאאאאאאאאאא

10 תגובות
עמוד 1
  • המון מזל טוב שם ממש יפה. גדלו אותה בנחת
  • תגדלי אותה בנחת הרבה בריאות ואושר
    [
  • נשמעת לי לידה משהו משהו
    או שאולי זה רק נשמע לי ככה כי איני מבינה בזה כלום......
    אבל הכי חשוב שנסיכה חדשה הצטרפה למשפחה שלכם
    מזל טובבבבבבב
    קולולולולולו
  • מדהים! ב"ה. כן ירבו לידות כאלו בישראל!

• וואי איזה סיפור

רק שאת והתינוקת בריאות ושלמות הכי חשוב
  • בשעה טובה מותק

• בס"ד

אמן ותודה לכל המברכות

• מזל טוב לילו!!

• סיפור מדהים פשוט מרגש
    המון נחת בריאות ואושר ליאתוש

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה