ה' אמר לחווה "בצער תלדי בנים" - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האם הוא התכוון לדיכאון אחרי לידה?
    הומור שחור.. אבל ככה זה מרגיש לי כבר הרבה מאוד זמן.. :(
    ישתבח שמו לעד!
11 תגובות
עמוד 1
  • נסתרות הן דרכי האל
    מה שהכי חשוב שאת מודעת למה שקורה לך, אנחנו פה אז תשתפי
    ואם את מרגישה ממש רע אל תתביישי לבקש גם עזרה מקצועית.
  • ב"ה
  • נפוץ הרבה יותר ממה שאת חושבת
    המון נשים סובלות מזה
    גם אצלי במשפחה זה קרה בעבר
    ממליצה בחום על לדבר עם מישהי שעברה את זה וכאמור אפילו עזרה מקצועית
    למה לא בעצם?!
    אפשר לעזור לזה לחלוף מהר יותר....
    שולחת לך חיבוקים וחיזוקים

• בן כמה התינוק? אכן זה קורה להרבה זה לא קל השינוי הזה והעובדה שיש יצור קטן שהוא תובעני ודורש ללא הפסקה. חשוב שתהיה תמיכה גדולה מהבעל. אם את חשה שאת עוברת משהו כזה אז תפני לעזרה.עצם המודעות זה כבר 50% מהפיתרון.
    אנחנו כאן בשבילך בכל אופן
  • הי, כאחת שעברה את זה על בשרה, פשוט שתפי את הבעל ואת. קקובים. יש נטיה להחביא ולהעמיד פנים שהכל טוב, ולהרגיש מפורקת מבפנים. סדרי לך מעגל תמיכה של אוהבים, ותבקשי עזרה. אפשר לצאת מזה
  • עם הילד הראשון הייתי בהכחשה נראה לי, עם הילד השני (עכשיו בן חצי שנה) זה מחמיר. בעלי לא נמצא הרבה בבית בגלל עבודה אולי זה חלק מהבעיה.
    יש פה עוד בנות שעברו את זה ומוכנות לשתף מה הן עברו או איך הן טיפלו?
    אף פעם לא הלכתי לטיפול פסיכולוגי, נראה לכן שזה יכול לעזור לי?

ישתבח שמו לעד!
  • עד כמה שאני זוכרת הפסוק אומר "בעצב תלדי בנים".....אז כן, זה יכול להיות
    פייס: ortal_hori

• אני יכולה לספר לגבי עצמי, בגדול גם לי זה קרה אחרי הלידה השניה שלי, גרנו במקום די מבודד, בעלי עבד עד שעות מאוחרות ויצא שנשארתי עם שתי ילדות קטנות (רווח של שנה וחודש. ) . די מהר אחרי הלידה הרגשתי עצבות, חוסר שקט, לא הצלחתי להבין למה כי הרי רציתי את ההריון, קיבלתי מתנה מלמעלה ועדיין היה לי רע, הרגשתי שאני שוקעת לתוך בור עמוק ובחודשנם הראשונים ממש הסתרתי את זה מכולם, פשוט התביישתי בתחושות שלי. כשבעלי קלט מה קורה זה כבר הגיע למצב שלא היו לי כוחות לצאת מהמיטה, אפילו מחשבות אובדניות... הוא פשוט לקח אותי לטיפול עם משהו שמתעסק בדיכאון אחרי לידה ובנוסף קיבלתי טיפול הומאופטי שהותאם לי. לקח זמן אבל השילוב של הדברים בנוסף לתמיכה מהמעגל המשפחתי עזר מאוד. אני ממש ממליצה לך ללכת לטיפול, זה כל כך יכול לעזור. מקווה שזה עזר קצת, ואם יש עוד משהו שאפשר לעזור בו, בשמחה... תהיי חזקה...
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי tatiana25

עם הילד הראשון הייתי בהכחשה נראה לי, עם הילד השני (עכשיו בן חצי שנה) זה מחמיר. בעלי לא נמצא הרבה בבית בגלל עבודה אולי זה חלק מהבעיה.
    יש פה עוד בנות שעברו את זה ומוכנות לשתף מה הן עברו או איך הן טיפלו?
    אף פעם לא הלכתי לטיפול פסיכולוגי, נראה לכן שזה יכול לעזור לי?

ישתבח שמו לעד!

אני מאוד ממליצה לך לקבל טיפול. תערבי את כולם, כל מי שהוא חלק מחייך ביומיום (בעל, אחים, הורים, חברות טובות) שיהוו לך מעגל תומך. אני באופן אישי פחות מאמינה ברפואה אלטרנטיבית למקרים כאלה אבל כמובן זאת גם אפשרות. תתחילי בלבקש המלצות על מטפלים/פסיכיאטרים/פסיכולוגים ממכרים שאת סומכת עליהם ותעשי צעד ראשון. אני יכולה להמליץ לך על פרופ' לבקוביץ (פסיכיאטר, יש לו מרפאה ברמת אביב ואפשר לברר מספר ב 144), הוא עוזר לגיסי שחווה פוסט טראומה (סיפור עצוב בפני עצמו).
    תעזרי לעצמך ותרגישי טוב

מורן
  • תודה על החיזוקים בנות! מחפשת גם קבוצת תמיכה בפייסבוק או משהו בסגנון אם את מכירות אשמח אם תיידעו אותי.
    אני אבדוק גם לגבי טיפול פסיכולוגי/פסיכיאטרי.
    ישתבח שמו לעד!
  • לפי דעתי הוא התכוון ללידה עצמה גם אני חשבתי על זה המון אחרי הלידה של מאור היתי בדיכאון איזה חודש רק ממחשבה על הצירים שהיו לי :(
    אפשר להגיד שאחרי חודש שחכתי כבר מהכל עם אושר כזה איזה דיכאון ואיזה נעלייםםם אני מוכנה לעבור את זה עוד חמישים פעם אם צריך בשביל הנסיך הקטן שליי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה