הריון

פורום הריון ולידה

חיפוש באתר:

פורום

הריון ולידה
דף הבית | פרופיל | הרשם | נושאים פעילים
משתמשים | חפש | שאלות נפוצות
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה
שכחת את הסיסמה?
>> רישום לאתר

כמה שאלות:(עזרה בבקשה)

כל הפורומים
 הריון ולידה
 תמיכה הדדית ונושאים כלליים
 כמה שאלות:(עזרה בבקשה)
 הודעה חדשה  תגובה לנושא
 הכן להדפסה
כותב הנושא הבא הנושא הנושא הקודם  

ve22
משתמש/ת בכיר/ה

2442 הודעות

הודעות - 12/03/2010 :  00:09:39  הצג פרופיל משתמש  שלח דואר אלקטרוני  לחץ כדי לראות את כתובת ה-MSN של ve22  תגובה עם ציטוט
1. באיזה גיל מעלים את כמות האוכל (הייתה אוכלת 60 CC חלב שאוב ועכשיו רוצה ודורשת יותר,עברתי ל80, זה בסדר איך יודעים מתי וכמה להעלות? כמה תינוקתץ בת שבועיים צריכה לאכול? אני נותנת לה ציצי במשך היום ובלילות חלב שאוב בבקבוק. זה בסדר שהיא היום בת שבועיים בול ולקחה 80CC חלב שאוב? צריך יותר? פחות? איך אני יכולה לדעת? כי לפעמים מסיימת ועוד בוכה ורוצה ולפעמים לא מסיימת אפילו 60CC

2. התחילה לה גזים,לדעתי.לילות אני לא ישנה ממשששששששש בקושי.היא ממש הופכת בכי לצרחות. לדעתי זה גזים, לא בטוחה אבל!
מה אפשר לעשות ואגב היא כן עושה קקי,יש לזה משמעות?
קניתי את הטיפות סימיקול של טיפטיפות אבל בינתים פחדתי לתת,רציתי להתיעץ. איך בודקים דבר כזה ,גזים? היא כן עושה פוקים וקקי וממש צורחת, בלילות במיוחדדדדדדדדדדד.

3. היא נרדמת עליי ושנה ואיך שאני מניחה אותה במיטה, מזה בכיייייייייייייייייייייייי. ובכלל היא ממש שונה בצהרים ובלילה. בצהרים הרבה יותר גועה, ישנה הרבה יותר טוב ועם האוכל יותר פשוט ובלילה, כאילו היא משהו אחר, ערנית, בוכה עד כדי צרחות, לא רגועה בכלל, מה זה יכול להיות? לדעתי או גזים או שהיא בלבלה בין היום ללילה. מה אפשר לעשות?

אני קורסת אחרי הלילות האלו, כי לא מצליחה לנוח גם בצהרים

"כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא" : לינויוש, אני מאוהבת בךךךךךך
אנדריישלי
משתמש/ת בכיר/ה

1997 הודעות

פורסם - 12/03/2010 :  00:37:46  הצג פרופיל  כתוב דואר אלקטרוני  Reply with Quote
היי מאמי קודם כול היא רק בת שבועיים היא רק לומדת להכיר עולם אחר לגמריי מהרחם..

1)תראי אומרים שעם תינוק דורש יותר סימן הוא לא שבע מהאוכל..תאמיני לי עם היא תאכל יותר היא תיפלוט את הכמות המיותרת ועם זה המון אז היא תקיא.. אצלי אני נותנת לה לאכול מאז שהיא נולדה כול 3 שעות בול ולפעמים ממש לפעמים עם באנו מטיול והיא שיחקה הוציאה אנרגיות אז היא רעבה כבר אחרי שעתיים ואחצי אז ברור אני לא יתן לה לצרוח מרעב..

2)גם דיאנה היית צורחת עד גיל 4 חודשים בערך והיא היית מקפלת את הרגליים לבטן עם היא עושה את זה זה גזים בטוח..אני נתתי כול ה4 חודשים רק סימיקול והיה מרגיע לה מאוד הייתי נותנת ישר לפני הארוחה..

3)את ענית לשאלתך לבד, מאמי חחח עם היא תישן צהריים טוב ברור היא לא תישן בלילה בגיל כזה הלילה והיום הכול הפוך להם,גם דיאנה עד גיל 3 חודשים היית יושנת לי כימעט כול היום ואז בלילה חגיגה..אין מה לעשות בגיל כזה..כמו שאומרים "בשביל להיות אמא צריך לזכות במילה הזאת"

[url=http://imikimi00.com/link/link_through/JHAs-10c]

אל ראש הדף
אביביתוש
משתמש/ת בכיר/ה

2133 הודעות

פורסם - 12/03/2010 :  00:38:26  הצג פרופיל  כתוב דואר אלקטרוני  Reply with Quote
היי ורה...
איך זה להיות אמא?
אם יש לה גזים אז אני ממליצה לך על גרפוואר או על טיפות R37

לגבי השינה תנסי לתת לה לישון על הבטן

[url=http://imikimi00.com/link/link_through/18MGh-101]
[/url

אל ראש הדף
Eski
משתמש/ת בכיר/ה

2575 הודעות

פורסם - 12/03/2010 :  05:43:58  הצג פרופיל  כתוב דואר אלקטרוני  לחץ כדי לראות את כתובת ה-MSN של Eski  Reply with Quote
1. בגיל שבועיים יש קפיצת גדילה ,אז תתני לה כמה שהיא רוצה...למה את נותנת לה בקבוק בלילה?אם גם ככה את לא ישנה לא עדיף כבר לתת ציצי ?יותר פשוט וגם תוכלי לעשות את זה בשכיבה ולנוח גם!
2.זה שהיא עושה קקי זה מצויין !אגב בקבוק לפעמים רק מחמיר את בעיית הגזים כי ככה היא בולעת אוויר וציצי מרגיע את הבטן ועוזר לתינוק נגד כאבים.
3.אין הרבה מה לעשות ,היא רגילה מהרחם לישון ביום ולהיות ערב בלילה זה יסתדר בקרוב...אין טעם להתערב ...לגבי זה שהיא ישר צורחת ברגע שאת מנסה להניח אותה בעריסה ,תכלס היא צודקת ,על אמא היה לה חם ונעים וגם ריח מוכר ודפיקות לב מוכרות ..היא עדיין מסתגלת לעולם וכשאת מניחה אותה במקום אחר היא לא יודעת שאת ליד בשילה זו הרגשה מאוד מפחידה שהיא נותרה לבדה ללא הגנה! בקיצר לאט לאט גם זה יעבור...אל ייאוש זה רק משתפר

מאיה.

אל ראש הדף
fofa
משתמש/ת בכיר/ה

6342 הודעות

פורסם - 12/03/2010 :  08:35:44  הצג פרופיל  Reply with Quote
1. אם היא לוקחת את ה 80 ויושנת 3 שעות בלי לבכות שהיא רוצה עוד אז זה מספיק אם לוקחת את ה 80 ומתעוררת אחרי זמן קצר אז תוסיפי לה

2. תני לה מה שקנית " סימיקול " אל תפחדי אני הייתי תמיד נותנת לבן שלי בייביזים מאוד עזר לו
וגם את יכולה למרוח לה שמן זית ( תחממי אותו קצת ) עם עיסוי מסביבי לטבור בכיוון השעון זה מאוד עוזר

3. אמרת שאת נותנת לה בליל בבקבוק חלב שאוב אולי הבקבוק מכניס לבטן אוויר ועושה גזים ? כי את במהלך היום נותנת רק ציצי נכון?והיא רגועה ?

תקופה ותעבור

.]

..]

[.]

[.

אל ראש הדף
מירית 30
משתמש/ת בכיר/ה

1506 הודעות

פורסם - 12/03/2010 :  08:57:21  הצג פרופיל  Reply with Quote
לגביי סימיקול - אני הייתי נותנת לפני כל ארוחה סימיקול וזה עזר לה מאוד, אז אני ממליצה

לגביי זה שהיא ישנה עלייך טוב ולא במיטה - גם נועה הייתה ככה, הייתי מניחה אותה עליי כדי שהיא תישן (וגם אני כי אם לא הייתי מתמוטטת ) אז היא הייתה ישנה טוב וכשהייתי מניחה אותה במיטה היא היתה מתעוררת. אז פשוט רוב הזמן היא היתה ישנה עליי, עם הזמן הייתי מעבירה אותה למיטה שלה.
כנ"ל לגביי הצהריים.

אבל הכל יעבור מבטיחה לך

אל ראש הדף
נטלי סויסה N S
משתמש/ת בכיר/ה

9619 הודעות

פורסם - 12/03/2010 :  09:55:46  הצג פרופיל  כתוב דואר אלקטרוני  בקר בדף הבית של נטלי סויסה N S  Reply with Quote
1. כמות האוכל בסדר, כמה שהיא דורשת תתני לה!

2. לגבי הגזים- שינה על הבטן עוזרת ומרגיעה, גם כל סוגי הטיפות יש מליון ואחד,
תעסי לה את הבטן.

3. בגיל הזה השינה שלהם הפוכה, היום והלילה הפוך, עד גיל חודש זה יסתדר כבר...

אל ראש הדף
ugince1601
משתמש/ת בכיר/ה

847 הודעות

פורסם - 12/03/2010 :  10:10:31  הצג פרופיל  כתוב דואר אלקטרוני  Reply with Quote
לגבי האוכל תתני לה כמה שהיא מבקשת

גזים .... אני השתמשתי בטיפות ותרגילים וזה היה עוזר

לגבי השינה אוטוטו יגיעו לילות קלים יותר

אל ראש הדף
אירה84
משתמש/ת בכיר/ה

2816 הודעות

פורסם - 12/03/2010 :  12:13:30  הצג פרופיל  כתוב דואר אלקטרוני  לחץ כדי לראות את כתובת ה-MSN של אירה84  Reply with Quote
כבר ענו לך הבנות
מה שנותר זה מליון
זאת תקופה מאווווווווד קשה כואב לי אפילו להיזכר בה אבל זה עובר
תיהיי חזקה

אל ראש הדף
ve22
משתמש/ת בכיר/ה

2442 הודעות

פורסם - 12/03/2010 :  20:59:55  הצג פרופיל  כתוב דואר אלקטרוני  לחץ כדי לראות את כתובת ה-MSN של ve22  Reply with Quote
תודה ושבת שלום!

"כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא" : לינויוש, אני מאוהבת בךךךךךך

אל ראש הדף
  הנושא הבא הנושא הנושא הקודם  
 הודעה חדשה  תגובה לנושא
 הכן להדפסה
עבור אל:

המידע המופיע בדף זה הוא כללי בלבד, ואין בו בכדי להוות חוות דעת מוסמכת, או ייעוץ מוסמך. על הקורא לפנות לקבלת חוות דעת או ייעוץ מקצועיים לפני כל שימוש במידע המופיע באתר זה. אין המידע מהווה תחליף לייעוץ מקצועי של הרופא המטפל. אין בעלי האתר והמחברים נושאים בכל אחריות מסוג כלשהו לכל נזק שנגרם בעקבות שימוש במידע המופיע באתר.

הריון ולידה © אורן שץ 2004-2008 אל ראש הדף
Snitz Forums 2000

כללי

פורום

לפני הריון

הריון

לידה

אחרי הלידה

כללי

• צרו איתנו קשר
  • אודות האתר

המידע המופיע בדף זה הוא כללי בלבד, ואין בו בכדי להוות חוות דעת מוסמכת, או ייעוץ מוסמך. על הקורא לפנות לקבלת חוות דעת או ייעוץ מקצועיים לפני כל שימוש במידע המופיע באתר זה. אין המידע מהווה תחליף לייעוץ מקצועי של הרופא המטפל. אין בעלי האתר והמחברים נושאים בכל אחריות מסוג כלשהו לכל נזק שנגרם בעקבות שימוש במידע המופיע באתר.