סיפור הלידה... וזריז כי אווץ - כואב! :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ובעלי היינו מול הטלויזיה בשישי בערב כשהתחיל דימום. לפניו היו לי כל 10 דק' צירים חלשים - כאבי מחזור כאלו בבטן התחתונה. אז בערך ב - 9:30 התארגנו והלכנו לביה"ח עם אמא שלי. לבלינסון. שם היה עמוס והחלפת משמרת. הבחור המיילד שבדק לי את הפד רצה לשלוח אותי הביתה מסיבה שהגזמתי בתגובתי והגעתי על דימום של הפקק הרירי. התאכזבתי והרגשתי ממנו יחס מה זה מגעיל.
    אז התחלנו לאסוף את עצמנו והתחרטתי שרציתי את בלינסון.
    המזכירה שם אמרה שאנחנו רשאים ללכת בלי לשלם כי לא נבדקתי ע"י רופא אבל כדאי שאני אחכה.
    אז חיכיתי. 15 דק' אחרי זה עשיתי מוניטור - כלום - ציר אחד או שניים חלשים.
    נכנסתי לרופא והוא בדק אותי - כואבת הבדיקה הזאת בטירוף!!! והוא אמר לי "את כבר בלידה - 3 פתיחה ומחיקה 80% וצוואר גמיש - את מתאשפזת פה!"
    אז חיכינו בלובי ועשיתי עוד פעם בדיקות - פתיחה 4.5-5.
    התפנה חדר לידה ב - 03:20 בלילה אבל אני אמרתי שנחכה עוד קצת בלובי שהצירים יתגברו כי לא כ"כ כואב לי.
    ב - 04:10 נכנסנו לחדר. אפידורל קיבלתי שעה אחרי וזה היה כואב כי המרדים לא חיכה לזריקה שתשפיע והחדיר את הצינורית וזה כאב!!! ממש בכיתי.
    אח"כ ההמשך היה קל - כאבי צירים קלים. הלידה היתה קלה.
    השילייה? להוציא אותה לקח 2 דק' או פחות אבל זה כאב!!!

ב - 10:05 יצא הנסיך לעולם במשקל של 2.930...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה