אני אמא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ערב טוב,
    ביום ראשון ילדתי בתל השומר בן במזל טוב.
    הלידה הייתה בניתוח קיסרי, התינוק היה במצג עכוז.
    אתמול חזרנו הבייתה, לסבתא המאושרת לכמה ימים, בשביל לעזור לי להחלים.
    עברנו את הלילה הראשון שלנו, היה קשה מאוד, התחיל טוב, אבל התברר שהוא לא היה רגוע בגלל שהייתה לו עצירות.
    מצאנו את עצמנו כמעט בוכים עם התינוק המתוק שסבל מכאבים עזים, בסוף, אמא שלי לקחה פיקוד, העיפה את בעלי לישון בסלון על הכורסת טלויזיה, והיא ישנה איתי ודאגה לתינוק, עשתה לו עיסוי בבטן.
    זהו, עכשיו נראה שזה יסתדר, והיו לו כבר 2 יציאות קטנות שלא היו קשות, והוא חזר לשלווה שאיפיינה אותו מאז שנולד.

אני אפרסם תמונה של הנסיך אולי מחר, שאחי יעביר למחשב.

בכל מקרה
    שיהיה לילה שקט.
    אוהבת ותודה על כל החודשים של ההריון, עזרתן לי לעבור את התקופה הכי מדהימה בחיי (בנתיים.....) ההריון הראשון.

יש לו שם, אבל אף אחד לא ידע עדיין, עד הברית שתהייה בעזרת השם ביום שני.
    חישבי חיובי
    [
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה