סיפור הלידה שלי- ארוך - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן!!!
    הרבה זמן לא הייתי פה...
    למי שזוכרת היה לי גרד מעצבן בכל הגוף בגלל סוף ההריון, אז הרופא הציע זירוז לידה. אז ביום שלישי נסענו לבי"ח....
    הגעתי ב18:00 והמיילדת אמרה שיש פתיחה 1 ומחיקה של 90 %, התמקמתי בחדר לידה וחוברתי לפיטוצין, המוניטור הראה צירים יפים וחזקים, אבל אני לא הרגשתי כלום. ב2 החליטו על הפסקת פיטוצין ולתת לי לישון..
    בבוקר התחלנו שוב והפעם עם נר פרוגלסטן (או איך שלא יקראו לזה...) המוניטור שוב הראה צירים יפים, אבל שוב לא הרגשתי ולא הייתה התקדמות בפתיחה...
    באותו יום הגירודים הרגו אותי וקיבלתי זריקה (בתחת- כואב... ) שהרדימה אותי עד ביקור רופאים ביום חמישי בבוקר. בינתיים אני תופסת חדר לידה בבי"ח, לא היה מקום במחלקה...
    ביום חמישי הרופא רצה לבקוע את מי השפיר והסביר שזו פעולת אל חזור.. לפני שהספקתי להחליט אם כן או לא, נזלתי מים....
    בשעה 3 התחלתי להרגיש צירים....
    ב10 התחננתי לאפידורל... הייתי עם פתיחה של 3 וחצי....
    הגיע האפידורל המיוחל, ב12 בודקים פתיחה ואני עם 9 אבל הראש ב-1 ולא מספיק נמוך...!! המיילדת אמרה שיש עוד שעתיים לפי דעתה...
    ב3 ביקשתי תוספת אפידורל, הייתה פתיחה מלאה אבל הראש באותו מקום
    ב4 וחצי החליטו שזו שעה קריטית כי אם תוך שעה לא מתפתחת לידה, צריך קיסרי...
    בשעה הזאת התפללתי כ"כ חזק שלא יהיה כלום....
    ב5 וחצי ניסו להפעיל לידה בלחץ- אמרו לי ללחוץ, אבל עדיין כלום לא התקדם...
    בסוף מרוב ייאוש, אני ביקשתי ניתוח....
    ב6 וחצי נכנסתי לניתוח קיסרי, תוך זמן קצר יצאה משם ילדה מהממת!!!!
    והיום אני בבית, אחרי לידה של 4 ימים והתאוששות של 5...
    אני מרגישה מעולה.. קצת עייפה... אבל מאושרת ומשוגעת על הבת שלי...
    לילדה קוראים אביטל!
    אני אנסה להעלות תמונות...
    וואו, ארוך....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה