האשימוטו בהריון - הריון ולידה

  • אני בת 39, סובלת מהאשימוטו ומטופלת באלקטרוקסין 50 מ"ג.
    בשבוע העשירי להריון, לפני 5 ימים סבלתי מדימום ופניתי למיון. נמצא כי לעובר אין דופק ועלי לעבור גרידה. כשלושה חודשים לפני גילוי ההריון נבדקתי: הערכים היו- TSH -2.46 ,T4 -12.2 ,T3- 4.0.
    בבדיקת הדם בה גילו את ההריון כ-6 שבועות לאחר הוסת האחרונה, הערכים היו:
    TSH -4.81 ,T4 -12.7 ,T3 לא ניבדק.
    הרופא העלה לי את המינון ב50 מ"ג (פעם בשבוע 175 מ"ג כל יתר הימים 50 מ"ג).
    בבדיקת הדם כ- שבוע ימים אח"כ(כ-7 שבועות אחרי הווסת האחרונה) התוצאה היתה TSH -3.45 ,T4 -9.8,T3- 3.6
    שבוע אח"כ בבדיקת אולטראסאונד נצפה דופק לעובר.
    בבדיקת הדם האחרונה שעשיתי כתשעה שבועות לאחר הוסת האחרונה התוצאות היו TSH -2.82 ,T4 -14.3 ,T3- 4.0.
    כשבוע אח"כ לא נצפה דופק לעובר.
    האם האיזון שלי בהריון היה מספק, או שבגלל התנודות מת העובר?
    למרות שניסיתי להיות במעקב ולטפל עדיין בזמן ההריון לא הייתי לגמרי מאוזנת, האם ישנם תרופות טובות יותר לזמן הריון, או לדעתכם הייתי צריכה להתנהל בצורה אחרת בזמן ההריון? האם ישנם מקומות מיוחדים דרכם אפשר לבצע מעקב צמוד יותר לפני ובזמן כניסה להריון? תודה
השאירי תגובה (לפתיחת דיון חדש לחצי כאן)
 שלחו אלי הודעה על תגובה חדשה לנושא זה

חישוב מועד לידה משוער

מחשבון פוריות / ביוץ

(אם אינך יודעת הכניסי 28)

שמות לתינוקות

  בנים   בנות   יוניסקס
לפי התאמה נומרולוגית:
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה

הטבות ליולדת

כתבות אחרונות

אינדקס הריון ולידה