חודש פשוט משוגעעעעעעעע!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא נראה לי שיש הריון
    עשיתי היום בבוקר בדיקה ביתית נוספת והיא הראתה במפורש שאין הריון אני כבר לא יודעת מה לחשוב
    בכל אופן בדיקת דם לא יכולתי לעשות היום ויום שישי אין אצלנו בדיקות דם
    אני כבר לא רוצה לחכות יותר עד שסוףסוף הייתה לי תקווה אפילו ממש קטנה גם היא נלקחה ממני
    אני התחלתי היום שוב טיפול פיוריגון למרות שאין מחזור זה מה שהרופא שלי המליץ לפני הבדיקה "החיובית"
    נקווה רק שאני לא בהריון כי כבר הזרקתי מינון ראשון של 75
    מישהי יודעת אם יש סיכון כלשהו לעובר { למקרה שאני כן בהריון } אם מזריקים פיוריגון????
    אשמח לקבל קצת עידוד אני פשוט על הפנים
    תודה לכן נפלאות שלי
8 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק
    אני מצטערת לשמוע שעוברת עליך כזאת תקופה, אני מקווה שהיא תסתים במהרה, הרופא שמטפל בך הוא רופא נשים או מומחה פוריות? למיטב ידיעתי צריך להתחיל טיפול הורמונלי ביום ה3-5 למחזור ולא סתם ככה, אם את לא מקבלת מחזור ניתן להביא אותו באמצעות כדורים כמו פרימולט נור שגורמים לפירוק הרירית.
    אין ספק שלא רצוי להזריק הורמונים בזמן הריון, מה ההשלכות של זה קשה לי לומר, בבקשה תקבלי חוות דעת נוספת, את יכולה לפנות לד"ר ישי בפורום פוריות, לא יודעת נשמע שמשהו לא תקין בכל מה שאת מתארת.
    תהיי חזקה יקירתי יהיה טוב גם אם זה לוקח קצת זמן.

----------------------------------------------------
    עדיף כישלון מפואר מחלומות במגרה.
  • היי תתחזקי עוברים את זה רק אל תקשיבי לרופא שאינו מומחה פוריות לפעמים הם עושים טעויות שאפשר לחסוך...המון הצלחה!
  • הרופא שלי הוא מומחה פוריות אבל הוא לא אמר לי כלום בקשר לכדורים שמפרקים את הרירית הוא רק אמת שהרירית שלי מאוד דקה וזה מה שגורם לדימומים הוא גם אמר לי להתחיל את הזריקות
    אני יודעת שאמורים להזריק ביום ה 3 למחזור אבל מה כבר יכול לגרום לבדיקת הריון לצאת פעם חיובית ופעם שלילית?????
    אני לא לוקחת שום כדורים או דברים אחרים???
    ולא הגיוני שהמחזור לא מגיע עדיין מ ה 09\08\20 אני עדיין מחכה או למחזור כדי שאני יתחיל כבר טיפולים או להריון
    בכל אופן הקשבתי לרופא הזרקתי כבר אתמול מינון ראשון של 75
    וכחצי שעה אחרי ההזרקה התחילו לי בחילות
    אני לא יודעת כבר אם זה פסיכולוגי או כתוצאה מההזרקה
    או אולי הגוף שלי דוחה את זה
    או שיותר חמור שאני בהריון{ ובגלל שהזרקתי בהריון }הגוף שלי מגיב לזה בבחילה
    תעזרו לי בבקשה אין לי את מי לשתף במה שעובר עלייי אני כבר על סף היתמוטטות
    אם הגוף שלי מגיב כבר בהזרעה ראשונה לכזה בילבול מה יהיה בהזרעה השניה שהמינון עלה..?????.
  • בחיים לא שמעתי שמזריקים הורמונים לפני שהגיע המחזור
    אם את אומרת שמה20/08 לא קיבלת מחזור אז את קודם כל צריכה לקחת כדורים שיעשו לך מחזור (שכחתי את שמם).
    אגב אצלי תמיד עשיתי בדיקת דם לפני טיפול, הרופאים אוהבים להיות בטוחים לפני התחלת טיפול.
  • אל תלחיצו אותי מה אני אמורה לעשות להפסיק את הפיוריגון לא להזריק יותר???
  • רוצה להיות,

נראה לי שאת צריכה לדבר עם הרופא שלך, ולא לפחד לשאול כי את מרגישה נודניקת
    אני לא חושבת שמישהי פה יכולה להגיד לך מה לעשות (לייעץ ולתמוך בטח), אבל להגיד לך מה לעשות נראה לי קצת לא אחראי...
    יש לך רופא פרטי או דרך הקופה...?
    בנתיים אולי קצת להרגע תפני שאלה ממוקדת לדר' ישי הוא יוכל לענות לך למרות שעפ"י תשובותיו הוא עונה וגם זה בגדר ייעוץ בלבד הוא הרי לא ראה ולא בדק אותך.
    ביום ראשון על הבוקר תדברי אם הרופא שלך, ואם את לא מסופקת מהתשובות שלו תשאלי עוד פעם ועד פעם עד שתהיי, זו זכותך לרפואים לפעמים (לא תמיד) יש נטיה לענות בקיצור.

תשאלי, תשאלי עד שתרגשי בטוחה ורגועה, ידע נותן תחושת רוגע ובטחון.
    מאחלת לך רוגע, ושבת שלום
  • תודה חמודה האמת שאני באמת מטופלת בקופה...
    אבל הרופא שלי מגיע מבית החולים והוא עושה אצלנו בקופה טיפולי פוריות זו המומחיות שלו הוא עובד כבר 28 שנים במקצוע הרופא שלי מאוד חמוד וקשוב ומספק הסברים { הוא אפילו נתן לי את הטלפון האישי שלו לכל מקרה ולכל שעה }אבל כמו שאמרת לא כל כך נעים לי לשאול אותו כל דבר אני מרגישה שאני מנדנדת לו יותר מידי
    אבל יום שני אני אצלו למעקב זקיקים אז על הדרך אני יסיר כל ספק ויציף אותו בשאלות
    תודה תודה תודה ושבת שלום

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה